Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wojtuś']Guli cieszę się razem z Tobą:)
Zajrzałem na wątek Rafika, biedula a ja malutko kasy, jak nawet się wpisać.

Guli prośba, jak będziesz zostawiał Kamusię samą zawsze zamykaj balkon,
nie znamy do końca Psiaków co potrafią wymyśleć ...z miłości do nas.
Sara, Sunia z pola, znalazła super DS i ... chwila nieuwagi... wyskoczyła z 3 piętra,
jedna pani wyszła z domu a druga właśnie wracała...

Moja Wika przy pakowaniu rzeczy do auta wyskoczyła za nami z okna z parteru, nic sie na szczęście jej nie stało.

Z miłości do nas Psiaki nasze ukochane potrafią być nieobliczalne.[/QUOTE]

mój pies ze schroniska , wyskoczył za mną i za dzieciakami przez balkon z I piętra , wylądował na pysku , starł sobie do łysego cały spód mordki i długo miał problem z biodrami , ale na szczęście wszystko dobrze się zakończyło .

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, przepraszam za off'a, ale chciałabym zaprosić na wątek Kajtka bez domu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/217802-Kajtu%C5%9B-ma%C5%82y-samotny-i-bez-domu...-nikt-go-nie-chce-bo-ma-5-lat!-PILNY-DT-DS[/url]!

Posted

[quote name='Czorcik']a do którego Moda mam pisać ? podpowie ktoś ?[/QUOTE]

Chyba do działu "[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-po-roku-ma-wreszcie-sw%C3%B3j-Prawdziwy-DOM%21"]Mają dom, ale potrzebuja pomocy[/URL]" trzeba przenieść wątek, tak jak Kajta - zapytaj alice.

Posted

[quote name='Guliwer89'] Wszyscy na ulicy to przyjaciele do każdego trzeba ogonkiem pomachać to może pogłaszczę :):):)[/QUOTE]

Zamienimy się...? :diabloti:

Gratuluję!!! ;)

Posted

z Kamą jest problem :(
otóż ona ma problem z trzymaniem siuśków. Najdłużej wytrzymuje max do 6 godzin.
Wczoraj Guli wyszedł z nią na ostatni spacer po 23 -ej , a rano zdążył tylko założyć skarpetki i już było nalane w przedpokoju. Tak samo jest w dzień :(
Moczu jest bardzo bardzo dużo , kałuża straszna , przedpokój zalany, ma ktos pomysł co w tej sytuacji ?

Posted

[quote name='Czorcik']z Kamą jest problem :(
otóż ona ma problem z trzymaniem siuśków. Najdłużej wytrzymuje max do 6 godzin.
Wczoraj Guli wyszedł z nią na ostatni spacer po 23 -ej , a rano zdążył tylko założyć skarpetki i już było nalane w przedpokoju. Tak samo jest w dzień :(
Moczu jest bardzo bardzo dużo , kałuża straszna , przedpokój zalany, ma ktos pomysł co w tej sytuacji ?[/QUOTE]

a miała badany mocz ? może jakaś infekcja, przeziębienie ?

Posted

[quote name='Yana']a miała badany mocz ? może jakaś infekcja, przeziębienie ?[/QUOTE]

w lecznicy miała robione wszystkie badania :( ale wydaje mi się że Guliwer powinien powtórzyć mocz pod kontem własnie infekcji.
widzę , ze masz podobne przypuszczenia.

Posted

[quote name='Czorcik']mój pies ze schroniska , wyskoczył za mną i za dzieciakami przez balkon z I piętra , wylądował na pysku , starł sobie do łysego cały spód mordki i długo miał problem z biodrami , ale na szczęście wszystko dobrze się zakończyło .[/QUOTE]
Całe szczęście..:)
[quote name='Czorcik']w lecznicy miała robione wszystkie badania :( ale wydaje mi się że Guliwer powinien powtórzyć mocz pod kontem własnie infekcji.
widzę , ze masz podobne przypuszczenia.[/QUOTE]
Oprócz badania moczu, myśle też że Kamusia ma okres adaptacyjny do mieszkania w bloku, niedługo się przyzwyczai,
że te sprawy to tylko na polu;)

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B]Bardzo proszę porozsyłajcie na FB i zapraszajcie znajomych, bo musimy do grudnia znaleźć Baremu dom !:roll:
[/B][/SIZE][/FONT]
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=248544478536735[/url]

Posted

Co do sikania to mam plan :) mam nadzieję że dobry :) Jutro będę u wetki po prochy na odrobaczenie to z nią na ten temat pogadam czy np Kamka załatwiała się w klatce i jak często tam wychodziła na spacerki :) Mam wraźenie że to kwestia stresu i braku przyzwyczajenia no i karmy suchej przy której Kamka piła 1,5 litra mineralnej dziennie :):) od wczoraj dostaje korpusy, szyjki, serducha wieprzowe i tego typu żarełko widać że zdecydowanie mniej pije więc i sikać powinna rzadziej :) Jeśli się to nie wyjaśni w ciągu tygodnia to napewno zrobimy badania ale mam nadzieję że to jednak brak przyzwyczajenia do cywilizacji i wystarczy że minie stres i Kamka szybko się nauczy że 3 spacerki dziennie wystarczają musi wytrzymywać około 8 godzin więc raczej nie powinna mieć z tym problemu :) jak tylko łapka się do końca wygoi i nie będzie jej trzeba po schodach wnosić będzie rano wychodzić ze mną ok 5:30 a potem około 8 z moją matką i to powinno jej pomóc do 17 wytrzymać:)