Czorcik Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='wojtuś']Guli cieszę się razem z Tobą:) Zajrzałem na wątek Rafika, biedula a ja malutko kasy, jak nawet się wpisać. Guli prośba, jak będziesz zostawiał Kamusię samą zawsze zamykaj balkon, nie znamy do końca Psiaków co potrafią wymyśleć ...z miłości do nas. Sara, Sunia z pola, znalazła super DS i ... chwila nieuwagi... wyskoczyła z 3 piętra, jedna pani wyszła z domu a druga właśnie wracała... Moja Wika przy pakowaniu rzeczy do auta wyskoczyła za nami z okna z parteru, nic sie na szczęście jej nie stało. Z miłości do nas Psiaki nasze ukochane potrafią być nieobliczalne.[/QUOTE] mój pies ze schroniska , wyskoczył za mną i za dzieciakami przez balkon z I piętra , wylądował na pysku , starł sobie do łysego cały spód mordki i długo miał problem z biodrami , ale na szczęście wszystko dobrze się zakończyło . Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 chyba najwyższy czas napisać do moda prośbę o przeniesienie wątku . Quote
Ty$ka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ciotki, przepraszam za off'a, ale chciałabym zaprosić na wątek Kajtka bez domu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217802-Kajtu%C5%9B-ma%C5%82y-samotny-i-bez-domu...-nikt-go-nie-chce-bo-ma-5-lat!-PILNY-DT-DS[/url]! Quote
inka33 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Czorcik']a do którego Moda mam pisać ? podpowie ktoś ?[/QUOTE] Chyba do działu "[URL="http://www.dogomania.pl/threads/189215-Kajtun-po-roku-ma-wreszcie-sw%C3%B3j-Prawdziwy-DOM%21"]Mają dom, ale potrzebuja pomocy[/URL]" trzeba przenieść wątek, tak jak Kajta - zapytaj alice. Quote
Maruda666 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Mogę prosić nr konta ? - z bazarku książkowego nazbierało się dla Kamy prawie 100zł :multi:. Quote
inka33 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Guliwer89'] Wszyscy na ulicy to przyjaciele do każdego trzeba ogonkiem pomachać to może pogłaszczę :):):)[/QUOTE] Zamienimy się...? :diabloti: Gratuluję!!! ;) Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Maruda666']Mogę prosić nr konta ? - z bazarku książkowego nazbierało się dla Kamy prawie 100zł :multi:.[/QUOTE] super dziękuję bardzo Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 z bazarku Marudy666 otrzymałam 108zł czyli z nadwyżką :) poszedł już przelew do Fundacji kwota wpisana w rozliczenie , dziękujemy :) Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Z mojego bazarku bedzie 35 zł kwota nie powala ale grosz do grosza... :) Quote
Guliwer89 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jak nie powala w tej chwili cieszymy się z każdego grosika troszkę długu jeszcze zostało niestety :( Quote
kkasiiiar Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Witaj Kamula :) Jak tam nocka minela ?:) Quote
Czorcik Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='kkasiiiar']Z mojego bazarku bedzie 35 zł kwota nie powala ale grosz do grosza... :)[/QUOTE] każda kwota mnie powala i jest mile widziana heheheheh:) Quote
Czorcik Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 z Kamą jest problem :( otóż ona ma problem z trzymaniem siuśków. Najdłużej wytrzymuje max do 6 godzin. Wczoraj Guli wyszedł z nią na ostatni spacer po 23 -ej , a rano zdążył tylko założyć skarpetki i już było nalane w przedpokoju. Tak samo jest w dzień :( Moczu jest bardzo bardzo dużo , kałuża straszna , przedpokój zalany, ma ktos pomysł co w tej sytuacji ? Quote
Yana Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Czorcik']z Kamą jest problem :( otóż ona ma problem z trzymaniem siuśków. Najdłużej wytrzymuje max do 6 godzin. Wczoraj Guli wyszedł z nią na ostatni spacer po 23 -ej , a rano zdążył tylko założyć skarpetki i już było nalane w przedpokoju. Tak samo jest w dzień :( Moczu jest bardzo bardzo dużo , kałuża straszna , przedpokój zalany, ma ktos pomysł co w tej sytuacji ?[/QUOTE] a miała badany mocz ? może jakaś infekcja, przeziębienie ? Quote
Czorcik Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Yana']a miała badany mocz ? może jakaś infekcja, przeziębienie ?[/QUOTE] w lecznicy miała robione wszystkie badania :( ale wydaje mi się że Guliwer powinien powtórzyć mocz pod kontem własnie infekcji. widzę , ze masz podobne przypuszczenia. Quote
Yana Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 No tak, na początek trzeba wykluczyć przyczyny natury zdrowotnej. Quote
wojtuś Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Czorcik']mój pies ze schroniska , wyskoczył za mną i za dzieciakami przez balkon z I piętra , wylądował na pysku , starł sobie do łysego cały spód mordki i długo miał problem z biodrami , ale na szczęście wszystko dobrze się zakończyło .[/QUOTE] Całe szczęście..:) [quote name='Czorcik']w lecznicy miała robione wszystkie badania :( ale wydaje mi się że Guliwer powinien powtórzyć mocz pod kontem własnie infekcji. widzę , ze masz podobne przypuszczenia.[/QUOTE] Oprócz badania moczu, myśle też że Kamusia ma okres adaptacyjny do mieszkania w bloku, niedługo się przyzwyczai, że te sprawy to tylko na polu;) Quote
gosia2313 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B]Bardzo proszę porozsyłajcie na FB i zapraszajcie znajomych, bo musimy do grudnia znaleźć Baremu dom !:roll: [/B][/SIZE][/FONT] [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=248544478536735[/url] Quote
gosia2313 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][U]Zagapiłam się i wkleiłam 2x to samo :([/U][/B][/SIZE][/FONT][URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=248544478536735"][/URL] Quote
zebrazebra Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Przelałam 130 zł z bazarków, proszę o potwierdzenie jak dojdzie :) Quote
Guliwer89 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='zebrazebra']Przelałam 130 zł z bazarków, proszę o potwierdzenie jak dojdzie :)[/QUOTE] zeberko bardzo dziękujemy :):):):) Quote
Guliwer89 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Co do sikania to mam plan :) mam nadzieję że dobry :) Jutro będę u wetki po prochy na odrobaczenie to z nią na ten temat pogadam czy np Kamka załatwiała się w klatce i jak często tam wychodziła na spacerki :) Mam wraźenie że to kwestia stresu i braku przyzwyczajenia no i karmy suchej przy której Kamka piła 1,5 litra mineralnej dziennie :):) od wczoraj dostaje korpusy, szyjki, serducha wieprzowe i tego typu żarełko widać że zdecydowanie mniej pije więc i sikać powinna rzadziej :) Jeśli się to nie wyjaśni w ciągu tygodnia to napewno zrobimy badania ale mam nadzieję że to jednak brak przyzwyczajenia do cywilizacji i wystarczy że minie stres i Kamka szybko się nauczy że 3 spacerki dziennie wystarczają musi wytrzymywać około 8 godzin więc raczej nie powinna mieć z tym problemu :) jak tylko łapka się do końca wygoi i nie będzie jej trzeba po schodach wnosić będzie rano wychodzić ze mną ok 5:30 a potem około 8 z moją matką i to powinno jej pomóc do 17 wytrzymać:) Quote
Maruda666 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nic mądrego nie przychodzi mi do głowy :shake:, więc tylko trzymam kciuki . Kamusia, wstrzymaj sie kobito :p Quote
Recommended Posts