Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czorcik']faktycznie bardzo podobny :):)[/QUOTE]

Czorcik - pozwalam łaskawie na spacery, a Milka jest co raz bardziej maskotkowa, tak wiec może sobie siedzieć ze mną. Tylko, że jej szkoda do życia w mojej bandzie - wszystkich ich szkoda, bo zasługują na więcej uwagi i miłości.
Kama faktycznie lepiej trafić nie mogła i mam nadzieję, że Guli nie pogniewa się za głupie żarty,

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Podobny - też ma ogon :evil_lol::p[/QUOTE]
hahhaha też ma ogon i cztery łapy :)

a tak na serio to faktycznie podobny .

A Milka zawsze będzie Milką , bardzo specyficzny pies, bałam się jej , ale ostatnio pokazała mi , ze nie trzeba się jej bać .
A Kama zajęła specjalne miejsce w sercu, pewnie dlatego , że osobiście żeśmy ją znaleźli.
Kurcze jak debile , po pracy zamiast do domu, do dzieci , to my do psa do szpitala :)

Posted

Guli :loveu::multi:
Czorcik :loveu::multi:
jak się cieszę:multi:
Kamusia u Guliwera :loveu::loveu::loveu:
Kochani to musiało być przeznaczenie, że akurat wtedy jechaliście z Azulą i Grafitem do kkasiiiar, nie 2 tyg wcześniej bo Guli miał zajęcia, ale właśnie wtedy
i czujne oko Czorcik, które wypatrzyło Kamusię przy drodze.

Guli ale sie cieszę- masz ode mnie buziaka ogromnego :D
ale.. Czorcik proszę Cie pięknie o zrobienie wizyty poadopc. :D
A Kamusi dużo...dużo miłości proszę okazywać :loveu:

Posted

[quote name='luka1']Czorcik - pozwalam łaskawie na spacery, a Milka jest co raz bardziej maskotkowa, tak wiec może sobie siedzieć ze mną. Tylko, że jej szkoda do życia w mojej bandzie - wszystkich ich szkoda, bo zasługują na więcej uwagi i miłości.
Kama faktycznie lepiej trafić nie mogła i mam nadzieję, że Guli nie pogniewa się za głupie żarty,[/QUOTE]

Na pewno się nie pogniewa , to taki typ , ze aż korci do żartów.:):)
czyli 26-ego przyjedziemy do Milki, do reszty oczywiście też :)
Nooo dobrze do Ciebie luka też :)

Posted

[quote name='Guliwer89']No to wam zdradzę teraz nowinkę z ostatniej chwili :) Kama ma już DS :):):):) jutro trafia do nowego napewno kochającego domku czyli do mnie :) :) :)[/QUOTE]

No nie wierzę:multi::multi::multi: ależ cudowna widomość ...:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No nie wierzę:multi::multi::multi: ależ cudowna widomość ...:multi::multi::multi:[/QUOTE]

tak każda historia ma jakieś zakończenie , to akurat jest szybkie i szczęśliwe , żeby tak każda psinka po dwóch tygodniach miała szansę na domek :)

Posted

[quote name='Sabina02']O jak wspaniale!!! :multi:

Nie zdazylam nawet zrobic tego pakietu ogloszen... :cool3:[/QUOTE]

i tak powinno być pieski powinny się rozchodzić do nowych domków jak świeże bułeczki :)

Posted

Guli zobacz czyj to wątek:

[B][COLOR=blue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/207002-MILKA-prosimy-o-pomoc-w-op%C5%82aceniu-sterylizacji"]kliknij tutaj [/URL][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Czorcik']i tak powinno być pieski powinny się rozchodzić do nowych domków jak świeże bułeczki :)[/QUOTE]

Zgadzam sie w 100%! I jeszcze zeby to byly takie domki jaki znalazla Kamusia, to juz wogole bylby raj na ziemi! :loveu:

Posted

Kama właśnie w tym momencie została odebrana z lecznicy :):) już jest w samochodzie :) jedzie do domku :):)
dziękujemy wszystkim za pomoc i teraz jeszcze musimy tylko do końca uporać się z długiem

Posted

[quote name='Czorcik']Kama właśnie w tym momencie została odebrana z lecznicy :):) już jest w samochodzie :) jedzie do domku :):)
dziękujemy wszystkim za pomoc i teraz jeszcze musimy tylko do końca uporać się z długiem[/QUOTE]
Dzięki:)
Czorcik Kochana:)
A czy Ty delikatnie ;);),
czy ostro "bo Ci łeb ukręcę" :D
namawiałaś Guliwera do DS dla Kamusi?
bo Guli wspomniał tylko, że "po namowach Cioteczek" - myślę że to jednak Ty :)

Posted

wiedziałam szczerze mówiąc, że tak to się skończy...
:diabloti:
życze Kamce wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia :)

jaki jest dług na dzisiaj?
może skromnie, ale cegiełkowo i długoterminowo?
zawsze jakas sumka się zbierze od dobrych duszyczek :)

Posted

Mam chwilkę więc szybka relacja :) Kamcia jest niesamowita i nie odstępuje mnie na krok ;) troszke to męczące jak się sprząta ale jakoś dajemy radę szykują się nowe bazarki bo mnie kobieta za kartony z książkami zabije :) paznokietek Kamulci krwawi może jakieś podpowiedzi :) narazie próbujemy leżec w jednym miejscu byle blisko nóg :) i czekamy aż przestanie samo lecieć to ten paznokietek po wypadku urwany :( Jutro pewnie do weta trafimy tak czy inaczej to się coś zaradzi :) miejscówka u mnie w pokoju jest oki a szczególnie blisko łóżka żeby można było chociaż pyszczora oprzeć :) Cioteczki dziękujemy za miłe słowa postaramy się żeby domek był jak najbardziej kochający :)

Posted

No nie wierzę normalnie.
Wchodzę sprawdzić co u Kamy, czytam, że ma dom, czytam dalej, no w końcu interesuje mnie skąd wzięli dom dla kamy i czytam i nie wierzę....
Guliwer, gratuluję!!
To z kim Guliwer podpiszesz umowę:-)
I co ze sterylką?

Guliwer nie masz takiego fajnego kolegi, który by zechciał adoptować Szarika???:-)

Posted

Kamusia doczekała się tego....na co zapowiadało się od początku ;):)
:multi::multi::multi:

[SIZE="1"] Teraz przyszło mi na myśl, więc dopisuję - na psa w domu stałym nie można robić bazarków - może DT na jakiś czas??[/SIZE]

Posted

no wiecie kolegów t oja mam raczej nieciekawych :) :) a tak poważnie to chodzę i pytam czy ktoś pieska nie szuka w końcu dla każdego się coś specjalnego trafi :) Co do sterylki to będzie oczywiście ale nie teraz :eviltong: Kamka dopiero co po cieczce :) Teraz jeszcze troszkę leczenia odrobaczywianko szczepienia czipkowaty chip i na samym końcu sterylka :)jakoś pewnie za jakiś czas jak już się ze wszystkim uporamy będzie troszkę czasu na głaski a narazie nie ma nie wolno i czysta tresura za pomocą marchewki :) :) żartuję oczywiście Kamcia te głaski wymusza na swój urokliwy sposób i w każdych okolicznościach :)

Posted

[quote name='Maruda666']Kamusia doczekała się tego....na co zapowiadało się od początku ;):)
:multi::multi::multi:

[SIZE="1"] Teraz przyszło mi na myśl, więc dopisuję - na psa w domu stałym nie można robić bazarków - może DT na jakiś czas??[/SIZE][/QUOTE]

Może ale to chyba nie dotyczy już trwających bazarków mam przynajmniej takową nadzieję :) A następne już chyba będą na nowe bidy chyba że jutro nas rachunek całkowity powali w każdym razie od dziś koszty leczenia biorę na siebie :)