joteska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 [quote name='Kajka_72']Witam i ja Igorka :) Jak chlopak dzisiaj? Jolu witaj Kochana :), ja tez mam takie wrazenie , ze Donka zajmuje sie pieskami doskonale , a widok malej ,cudnej dziewczynki z duzym Igorkiem mnie wzruszyl. Uwielbiam TAKIE widoki ;)[/QUOTE] mała Pańcia hotelikowa jest doskonale obeznana z psiakami, zachowuje sie przy nich swobodnie, juz pierwszego dnia jak Igora zawiozłam zaczęła sie z nim bawić- rzucać mu zabawkę:lol: Igor jest zdecydowanie psem dla rodzinnym, podpatruje i dostosowuje sie do stada. U nas jak zobaczył akcję porannego budzenia TZ moich psiaków z lizaniem po głowie - wstawaj czas na spacer- podszedł i zrobił to samo:evil_lol: a to była tylko jedna noc u nas w domu. Spodobało mu sie też jak bawię sie w łapanie piłeczki w locie przez moje psy i próbował tez to zrobić- ogólnie nie jest zdziadziałym pryczkiem:diabloti: ma jeszcze wigor;) na pewno dogada sie z innymi grzecznymi psiakami Quote
Kajka_72 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Jolu :), Igor to piekny i madry piesek :) , Nasza "znajoma" pani prawnik dostala od synka 3 dni temu szczeniaczka( tak jak przewidywalam) :(. Dzisiaj do mnie zadzwonila z pytaniem ...."....nie pamietam, czy dlugo jeszcze piesek bedzie wszystko gryzl?, a poza tym to on nawet w nocy siusia..czy to normalne? " ;-) odpowiedzialam lekko zlosliwie ...., ze oczywiscie ...bardzo dlugo, tak dlugo jak go nie nauczy nie gryzc i nie siusiac ;) wredna jestem co? ;-) Quote
joteska Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 :evil_lol: dobrze powiedziałaś:evil_lol: mam nadzieję, że szczeniorek jednak trafił w dobre ręce i ich wychowa;) mam też nadzieję, że są domki dla takich panów w średnim wieku, będziemy cierpliwie szukać i ogłaszać Igorka, najważniejsze, że jest leczony i jest bezpieczny pod dobrą opieką:lol: wybieram sie do niego w najbliższy weekend ale na dobre zdjęcia w moim wydaniu to chyba nie ma co liczyć:eviltong: i pomysleć, ze kiedyś wygrywałam konkursy foto ale nie na cyfrówkach:splat: Quote
joteska Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Igorek nie traci apetytu na antybiotyku, jest wręcz odwrotnie;) trochę podpiskuje jak w piwnicy, wolałby ze stadkiem ale na razie nie mamy innej możliwości musimy czekać na wyniki posiewów karma z krakvetu idzie od ponad tygodnia i dostałam maila, że są problemy:mad: jestem zmuszona zamówić niestety na szybko drugi worek z innego, mam nadzieję pewniejszego sklepu co niepotrzebnie obciąża konto Igora w obliczu wydatków na leczenie:shake:- orientacyjnie za krople Easotic i tabletki Amoksiklav ok. 80-90 zł, za pobranie i posiewy z antybiogramami oraz pełną biochemie- nie wiem, będę czekać na zbiorczy rachunek.Krople podaje Donka5 dzięki temu odpadają wydatki na codzienne wizyty veta:lol: Dziś przyszła wpłata dla Igorka od cioteczki bela51 10zł:loveu: na karmę przeznaczam otrzymane od Leszka M 174zł , które miały być przeznaczone na leczenie :loveu: BARDZO DARCZYŃCOWM DZIEKUJEMY!!! Igor będzie miał zatem 2 wory karmy Royal Canin Sensivity Control na bazie kaczki po 12kg czyli duży zapas ale nie mam wyjścia, pies musi jeść anulowałam zamówienie z krakvetu kamy nr 1 na którą Igorek czeka ponad tydzień Quote
DONnka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zaglądam do Igorka kochanego :loveu: Mam nadzieję, że już Mu coraz bliżej do Wigorka :):):) Quote
eliza_sk Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jotesko, a kiedy będą wyniki posiewu ? Quote
Donka5 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dzis doszło 12kg.karmy.Igorowi smakuje:-).Jeśli chodzi o wyniki....lekarz ma się ze mną skontaktować-zadzwonić jak będą wyniki.Poza tym Wigorek jest pełen energii co może wskazywać ,że dochodzi do siebie:-) Quote
joteska Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 dzięki za info Donko, bo już się martwiłam ale drugi sklep wywiązał sie expresowo. Niedługo chyba dojdzie do przemianowania na Wigora:smile: juz nie mogę sie doczekać niedzielnej wizyty przedświatecznej ;) Quote
Cantadorra Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jotesko, będziesz musiała zdać relację i nie zapomnij aparatu :) Quote
DONnka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Cantadorra']Jotesko, będziesz musiała zdać relację i nie zapomnij aparatu :)[/QUOTE] Czekamy z utęsknieniem :):):) Quote
eliza_sk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Aparat obowiązkowo, kolejna seria ogłoszeń z nowymi fotami. Quote
unixena Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Odwiedzinki u chlopaczka kochanego . [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/4131/217xffh6.gif[/IMG] Quote
joteska Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='eliza_sk']Aparat obowiązkowo, kolejna seria ogłoszeń z nowymi fotami.[/QUOTE] dostałam fachowy instruktarz do Elizy, za co bardzo dziękuję, jej zdjęcia przepięknie eksponują psiaki. Okazuję się, ze do ogłoszeń zdjęcia to podstawa. Jak Igor wyjdzie na prostą będzie można zmodyfikować tekst i ew. choróbska ująć w czas przeszły również. Igorek dobrze znosi leczenie a to dobry sygnał, nabiera sił:lol: Quote
eliza_sk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Oby w weekend pogoda dopisała, bo ja tez mam dwa do focenia - bernardynkę dla odmiany i terierkowe cudo. Dziś jako dokończenie świątecznej rujnacji finansowej nabyłam ten contra vet HA - mam nadzieję, że zadziała :) Quote
joteska Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='eliza_sk']Oby w weekend pogoda dopisała, bo ja tez mam dwa do focenia - bernardynkę dla odmiany i terierkowe cudo. Dziś jako dokończenie świątecznej rujnacji finansowej nabyłam ten contra vet HA - mam nadzieję, że zadziała :)[/QUOTE] oj tak rujnacja przeświateczna trwa;) macie już prezenty? trzymam kciuki za contravet dla czarnego maluszka elizkowego, za rada cioci Kajki całkiem niezłe efekty- w aktualnych info- można stosować te dla koni Od Donki5: Igor sam sobie otwiera drzwi, wczoraj eksplorował kupkę węgla i zabrudził łapiny- Donka musi myć- łobuziak. Apetyt ma bardzo dobry, na razie dostaje większe niż nalezne porcje by nabrał ciałka. Także będe aparat rychtować:evil_lol:, zakupiłam mu fajną piłeczkę do memłania i nauki aportu oraz suszone uszy cielęce na świąteczne wieczory :x-mas: widziałyście ciotki dzisięjszą uwagę w tvn- cd sprawy Korabiewic, wygląda na to, że lokalna policja tylko utrudnia, odbiór jednego chorego kaukazika trwała 48 h:shake: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 W niedzielę za TM odszedł Ząbalek, mój pierwszy podopieczny na dogo. Smutno mi, ale... życie toczy się dalej i pieniążki, które wysyłałam dla niego rozdzialam na innych moich podopiecznych, dlatego od stycznia mogę zwiększyć deklarację stałą na Igorka do 20,00 zł, co niniejszym czynię. Quote
joteska Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 bardzo smutne wieści:-( żegnaj Ząbalku :candle: będziemy pamiętać o Tobie, rozweselałeś nas swoimi zabawnymi pozami. Odszedłeś w swoim domu przy swoim człowieku, biegaj wolny pieseczku po tęczowych łąkach.. bardzo Ci Allu dziękujemy Quote
joteska Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Po telefonicznym kontakcie z laboratorium wynika, że .... nasz Igorek chyba już jest Wigorem:lol: NIC nie rośnie na pozywkach z posiewów z uszu- ani bakterie ani grzyby:p:multi: biochemia wyszła pomyślnie!!!! obecnie trzustka działa bez zarzutu:multi: Igor jedzie na kontrolę do veta na początku tygodnia przed świętami UFFF... chłopaczek wróci na górne piętro do stadka:evil_lol: a to sie ucieszy Quote
unixena Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='joteska']Po telefonicznym kontakcie z laboratorium wynika, że .... nasz Igorek chyba już jest Wigorem:lol: NIC nie rośnie na pozywkach z posiewów z uszu- ani bakterie ani grzyby:p:multi: biochemia wyszła pomyślnie!!!! obecnie trzustka działa bez zarzutu:multi: Igor jedzie na kontrolę do veta na początku tygodnia przed świętami UFFF... chłopaczek wróci na górne piętro do stadka:evil_lol: a to sie ucieszy[/QUOTE] Takie dobre wiesci az przyjemnie czytac [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/196.gif[/IMG].Igorek kochany zdrowieje nam ..super!!![IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/160.gif[/IMG] Quote
DONnka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='unixena']Takie dobre wiesci az przyjemnie czytac [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/196.gif[/IMG].Igorek kochany zdrowieje nam ..super!!![IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/160.gif[/IMG][/QUOTE] I ja się cieszę :multi: :multi: :multi: A więc mamy nareszcie WIGORA kochanego :loveu: Quote
Cantadorra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Fajnie, że u Wigorka już lepiej. To dobre nowiny :) Quote
bela51 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 I ja sie ciesze , ze chłopak wreszcie wrócil do zdrowia.:lol: Quote
unixena Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Zagladam na watek Igorka -glaski dla pieknego chlopaczka . [IMG]http://th.interia.pl/11,b19e156e0956628/mis_pisze_list.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts