Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']A może ziołowa ??? a widziałaś ten napis w dolnym prawym rogu ???[/QUOTE]
Neeee, mam ochotę na owocową :P Dedykacje? Widziałam :lol: Moja własna, prywatna herbatka :lol:

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DONnka']Oj napasłam oczy, napasłam :multi: :multi: :multi:
Cudny ten pychol Misiowy :loveu:
[B]Zazdroszczę Ci Caragh, że masz Go obok siebie :oops:[/B][/QUOTE]
Powiem nieskromnie, że jest czego :megagrin:
Misiek jest cudny :loveu:

Posted

Wczoraj to nie bylo dogo... wczoraj to byl czysty sadyzm... :angryy:

No ale dziś już dogo wróciło, więc proszę Panstwa, przedstawiam moje dwie wypoczywające Bestie :diabloti:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-9kMY9oQ5cO4/TtLSzREikPI/AAAAAAAAAaw/AxDnrnsp8go/s640/27112011479.JPG[/IMG]

Dzisiaj, a raczej w nocy, Misiek dobrał się do mini kosza na śmieci przy komputerze. Śmieci było wzdłuż i wszerz pokoju :roll: No Paskuda i tyle :evil_lol: Przez duże P :evil_lol:

Posted

Wpadłam na zaproszenie Iljova:)
Śliczne masz psiaki :) Ale kota super - mam kilka kotów różnych ;) ale taki piękny czarny jeszcze do nas nie zawitał ( żebym nie wykrakała, tfu, tfu przez lewe ramię :evil_lol:)
Świetne to zdjęcie leżących bestii :) - w pierwszej chwili myślałam, że jest jeden i odbija się w lustrze :lol:

Posted

[quote name='Maruda666']Wpadłam na zaproszenie Iljova:)
Śliczne masz psiaki :) Ale kota super - mam kilka kotów różnych ;) ale taki piękny czarny jeszcze do nas nie zawitał ( żebym nie wykrakała, tfu, tfu przez lewe ramię :evil_lol:)
Świetne to zdjęcie leżących bestii :) - w pierwszej chwili myślałam, że jest jeden i odbija się w lustrze :lol:[/QUOTE]
Witamy Marudo :loveu: :loveu: To ja tu kota też wstawiałam? :o Nawet nie pamiętam :laugh2_2:
[quote name='Mysza2']Piękne te Twoje bestie:):):)[/QUOTE]
Bestie dziękują :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Te maślane oczy Misia, podczas miziania są boskie !!!! Na dodatek niewzruszona poza i błogostan na pyszczku dopełniają wszystkiego ! Misio jest wspaniały !!! Widziałam też zmagania w przechwyceniu zdobycznego patyka,wspomagane zadeczkiem, rozkosznie trącającym rywala. Aż się ciepło robi na duszy!!!
Cieszę sie, że psiaki są tak szczęśliwe !

Posted

[quote name='Caragh']A mnie tak samo zastanowiło, czemu akurat 109 :D Ale nie żebym protestowała, 109kg bierzemy oczywiście :D i dziękujemy :)[/QUOTE]
Ściskam nadal w rytmie 109kg;) Misio jest do schrupania!!!!

Posted

Czy jakaś Cioteczka potrafiła by napisać piękny tekst do ogłoszeń?? Bo ja to tak wzruszająco pisać nie potrafię :roll:

Nowiuśkie fotki Misia :loveu:

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-GpchPc-kTf0/TtXemR6dsgI/AAAAAAAAAbA/QPt2kHU-DS0/s640/28112011480.JPG[/img]

[img]https://lh4.googleusercontent.com/-_ycXYBkWzXc/TtXe2nTQ8DI/AAAAAAAAAbM/r4HAWGvYqyA/s640/28112011485.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-quekyGVG7QM/TtXfQZLr2bI/AAAAAAAAAbY/qUOwKfpjcpg/s640/28112011486.JPG[/img]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-rGpqB4gKfns/TtXfwrlJkFI/AAAAAAAAAbw/r5ZVwXc_LJM/s640/29112011490.JPG[/img]

Posted

[quote name='BERKANO']to ostatnie zdjęcie- BEZCENNE:loveu::loveu::loveu:
Dziwię Ci się ciotka, że chcesz tego cudaka ogłaszać- zostaw Miśka a my na Wasze wyżywienie bazarki ukulamy :p[/QUOTE]
Piękna propozycja, ale bazarki, to na bidy bez niczego, nie miałabym sumienia brać na Miśka, gdy tyle bardziej potrzebujących :(

A ostatnie foto mi też się strasznie podobało, więc wstawiłam pomimo tych prześwietleń okrągłych :)

Misio oczywiście je za trzech :D Je swoją michę, wszystko co Rex zostawi i jeszcze łazi, że głodny :diabloti:
Z Rexem się, że tak napiszę, zsynchronizowali :D Załatwiają potrzeby zawsze w tym samym momencie :laugh2_2: Ogólnie, bardzo dobrze się dogadują :) Misiek zaczepia Rexa, Rex zaczepia Miśka :p Wesoło mamy. Gdyby tylko Misiak nie chciał kota na śniadanie... :roll: Nie potrafią być w jednym pomieszczeniu... :shake:
Misio ma super kondycje ( na moje nieszczęście ;) ) 2 godziny biegania, pochlipać wody i heja dalej do zabawy :laugh2_2: a wieczorem myślicie zmęczony?? Gdzie tam! Swoją poduszkę zaczął z nudów obgryzać :laugh2_2:

Posted

Misiek dzisiaj dostał swoją adresówkę z moim numerem telefonu :oops: Taka kosteczka dosyć duża, z jednej strony jego imię, z drugiej numer :)

Posted

[quote name='Caragh']Piękna propozycja, ale bazarki, to na bidy bez niczego, nie miałabym sumienia brać na Miśka, gdy tyle bardziej potrzebujących :(

A ostatnie foto mi też się strasznie podobało, więc wstawiłam pomimo tych prześwietleń okrągłych :)

Misio oczywiście je za trzech :D Je swoją michę, wszystko co Rex zostawi i jeszcze łazi, że głodny :diabloti:
Z Rexem się, że tak napiszę, zsynchronizowali :D Załatwiają potrzeby zawsze w tym samym momencie :laugh2_2: Ogólnie, bardzo dobrze się dogadują :) Misiek zaczepia Rexa, Rex zaczepia Miśka :p Wesoło mamy. Gdyby tylko Misiak nie chciał kota na śniadanie... :roll: Nie potrafią być w jednym pomieszczeniu... :shake:
Misio ma super kondycje ( na moje nieszczęście ;) ) 2 godziny biegania, pochlipać wody i heja dalej do zabawy :laugh2_2: a wieczorem myślicie zmęczony?? Gdzie tam! Swoją poduszkę zaczął z nudów obgryzać :laugh2_2:[/QUOTE]

Caragh - jesteś bezkonkurencyjna :)
Misio wygląda wspaniale...

Posted

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-rGpqB4gKfns/TtXfwrlJkFI/AAAAAAAAAbw/r5ZVwXc_LJM/s640/29112011490.JPG[/IMG]

[B]Caragh[/B], i Ty chcesz ich rozdzielić :evil_lol:
Nie wierzę :cool3: