Caragh Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='Iljova']A może ziołowa ??? a widziałaś ten napis w dolnym prawym rogu ???[/QUOTE] Neeee, mam ochotę na owocową :P Dedykacje? Widziałam :lol: Moja własna, prywatna herbatka :lol: Quote
Iljova Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ja wcześniej tego nie widziałam dopiero jak wstawiłam tutaj :-) Quote
Mysza2 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kochany jest:) [url]https://lh4.googleusercontent.com/-1bOrhO7a9JE/TtDK1QxGtgI/AAAAAAAAAac/eOMOXVj7TqA/s640/23112011457.JPG[/url] Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Misiaczku kochany pozdrowienia od tyskiej sfory :) Quote
DONnka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Oj napasłam oczy, napasłam :multi: :multi: :multi: Cudny ten pychol Misiowy :loveu: Zazdroszczę Ci Caragh, że masz Go obok siebie :oops: Quote
Caragh Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [quote name='DONnka']Oj napasłam oczy, napasłam :multi: :multi: :multi: Cudny ten pychol Misiowy :loveu: [B]Zazdroszczę Ci Caragh, że masz Go obok siebie :oops:[/B][/QUOTE] Powiem nieskromnie, że jest czego :megagrin: Misiek jest cudny :loveu: Quote
Caragh Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Wczoraj to nie bylo dogo... wczoraj to byl czysty sadyzm... :angryy: No ale dziś już dogo wróciło, więc proszę Panstwa, przedstawiam moje dwie wypoczywające Bestie :diabloti: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-9kMY9oQ5cO4/TtLSzREikPI/AAAAAAAAAaw/AxDnrnsp8go/s640/27112011479.JPG[/IMG] Dzisiaj, a raczej w nocy, Misiek dobrał się do mini kosza na śmieci przy komputerze. Śmieci było wzdłuż i wszerz pokoju :roll: No Paskuda i tyle :evil_lol: Przez duże P :evil_lol: Quote
Iljova Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale sobie fajnie leżą :-) Misiek !!!!!! Ty zbóju !!!!!! Co Ty wyprawiasz ?!?!?! Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 "Bestie" są urocze:loveu::loveu::loveu: Quote
Igiełka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dwoje serdecznych Przyjaciół :) jakie tam Bestie hihi :) Quote
Maruda666 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wpadłam na zaproszenie Iljova:) Śliczne masz psiaki :) Ale kota super - mam kilka kotów różnych ;) ale taki piękny czarny jeszcze do nas nie zawitał ( żebym nie wykrakała, tfu, tfu przez lewe ramię :evil_lol:) Świetne to zdjęcie leżących bestii :) - w pierwszej chwili myślałam, że jest jeden i odbija się w lustrze :lol: Quote
Caragh Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Maruda666']Wpadłam na zaproszenie Iljova:) Śliczne masz psiaki :) Ale kota super - mam kilka kotów różnych ;) ale taki piękny czarny jeszcze do nas nie zawitał ( żebym nie wykrakała, tfu, tfu przez lewe ramię :evil_lol:) Świetne to zdjęcie leżących bestii :) - w pierwszej chwili myślałam, że jest jeden i odbija się w lustrze :lol:[/QUOTE] Witamy Marudo :loveu: :loveu: To ja tu kota też wstawiałam? :o Nawet nie pamiętam :laugh2_2: [quote name='Mysza2']Piękne te Twoje bestie:):):)[/QUOTE] Bestie dziękują :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maruda666 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kota podziwiałam wchodząc z Twojego banerka. Wczoraj nie dałam rady przeczytać całego wątku, za późna pora, a byłam bardzo ciekawa całego stada:) Quote
Havanka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Te maślane oczy Misia, podczas miziania są boskie !!!! Na dodatek niewzruszona poza i błogostan na pyszczku dopełniają wszystkiego ! Misio jest wspaniały !!! Widziałam też zmagania w przechwyceniu zdobycznego patyka,wspomagane zadeczkiem, rozkosznie trącającym rywala. Aż się ciepło robi na duszy!!! Cieszę sie, że psiaki są tak szczęśliwe ! Quote
Marycha35 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Caragh']A mnie tak samo zastanowiło, czemu akurat 109 :D Ale nie żebym protestowała, 109kg bierzemy oczywiście :D i dziękujemy :)[/QUOTE] Ściskam nadal w rytmie 109kg;) Misio jest do schrupania!!!! Quote
Caragh Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Czy jakaś Cioteczka potrafiła by napisać piękny tekst do ogłoszeń?? Bo ja to tak wzruszająco pisać nie potrafię :roll: Nowiuśkie fotki Misia :loveu: [img]https://lh4.googleusercontent.com/-GpchPc-kTf0/TtXemR6dsgI/AAAAAAAAAbA/QPt2kHU-DS0/s640/28112011480.JPG[/img] [img]https://lh4.googleusercontent.com/-_ycXYBkWzXc/TtXe2nTQ8DI/AAAAAAAAAbM/r4HAWGvYqyA/s640/28112011485.JPG[/img] [img]https://lh6.googleusercontent.com/-quekyGVG7QM/TtXfQZLr2bI/AAAAAAAAAbY/qUOwKfpjcpg/s640/28112011486.JPG[/img] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [img]https://lh5.googleusercontent.com/-rGpqB4gKfns/TtXfwrlJkFI/AAAAAAAAAbw/r5ZVwXc_LJM/s640/29112011490.JPG[/img] Quote
BERKANO Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 to ostatnie zdjęcie- BEZCENNE:loveu::loveu::loveu: Dziwię Ci się ciotka, że chcesz tego cudaka ogłaszać- zostaw Miśka a my na Wasze wyżywienie bazarki ukulamy :p Quote
Caragh Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='BERKANO']to ostatnie zdjęcie- BEZCENNE:loveu::loveu::loveu: Dziwię Ci się ciotka, że chcesz tego cudaka ogłaszać- zostaw Miśka a my na Wasze wyżywienie bazarki ukulamy :p[/QUOTE] Piękna propozycja, ale bazarki, to na bidy bez niczego, nie miałabym sumienia brać na Miśka, gdy tyle bardziej potrzebujących :( A ostatnie foto mi też się strasznie podobało, więc wstawiłam pomimo tych prześwietleń okrągłych :) Misio oczywiście je za trzech :D Je swoją michę, wszystko co Rex zostawi i jeszcze łazi, że głodny :diabloti: Z Rexem się, że tak napiszę, zsynchronizowali :D Załatwiają potrzeby zawsze w tym samym momencie :laugh2_2: Ogólnie, bardzo dobrze się dogadują :) Misiek zaczepia Rexa, Rex zaczepia Miśka :p Wesoło mamy. Gdyby tylko Misiak nie chciał kota na śniadanie... :roll: Nie potrafią być w jednym pomieszczeniu... :shake: Misio ma super kondycje ( na moje nieszczęście ;) ) 2 godziny biegania, pochlipać wody i heja dalej do zabawy :laugh2_2: a wieczorem myślicie zmęczony?? Gdzie tam! Swoją poduszkę zaczął z nudów obgryzać :laugh2_2: Quote
Caragh Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Dobry wieczór odwiedzającym nas jeszcze Cioteczkom :loveu::loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ma psiak apetyt, to i ma energię do zabawy :multi: Quote
Caragh Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Misiek dzisiaj dostał swoją adresówkę z moim numerem telefonu :oops: Taka kosteczka dosyć duża, z jednej strony jego imię, z drugiej numer :) Quote
Abrakadabra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Caragh']Piękna propozycja, ale bazarki, to na bidy bez niczego, nie miałabym sumienia brać na Miśka, gdy tyle bardziej potrzebujących :( A ostatnie foto mi też się strasznie podobało, więc wstawiłam pomimo tych prześwietleń okrągłych :) Misio oczywiście je za trzech :D Je swoją michę, wszystko co Rex zostawi i jeszcze łazi, że głodny :diabloti: Z Rexem się, że tak napiszę, zsynchronizowali :D Załatwiają potrzeby zawsze w tym samym momencie :laugh2_2: Ogólnie, bardzo dobrze się dogadują :) Misiek zaczepia Rexa, Rex zaczepia Miśka :p Wesoło mamy. Gdyby tylko Misiak nie chciał kota na śniadanie... :roll: Nie potrafią być w jednym pomieszczeniu... :shake: Misio ma super kondycje ( na moje nieszczęście ;) ) 2 godziny biegania, pochlipać wody i heja dalej do zabawy :laugh2_2: a wieczorem myślicie zmęczony?? Gdzie tam! Swoją poduszkę zaczął z nudów obgryzać :laugh2_2:[/QUOTE] Caragh - jesteś bezkonkurencyjna :) Misio wygląda wspaniale... Quote
DONnka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-rGpqB4gKfns/TtXfwrlJkFI/AAAAAAAAAbw/r5ZVwXc_LJM/s640/29112011490.JPG[/IMG] [B]Caragh[/B], i Ty chcesz ich rozdzielić :evil_lol: Nie wierzę :cool3: Quote
Recommended Posts