Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patik']Ale tak i nam i psu wygodniej :D wiec zostanie podobnie będziemy jej zostawiać łapki i łebek no i oczywiście ogonek :D Teraz niestety tak musiała na prawie łyso być ścięta no ale odrośnie :D[/QUOTE]

nareszcie widać jej piękny pysiol:)odrośnie i to szybciej niż myślisz:lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-JqCXbm4C7dg/UCv4uHcUF1I/AAAAAAAABhk/vWOP6pVK9DY/s600/image002.jpg[/url] :evil_lol:
Mnie się podoba :loveu: ona czy obcięta czy nie to i tak jak dla mnie jest cudna :loveu:

A przy okazji to dla jej zdrowia :)

Posted

[quote name='Bgra']nareszcie widać jej piękny pysiol:)odrośnie i to szybciej niż myślisz:lol:[/QUOTE]
Oj widać i jej przecudnego i jedynego w swoim rodzaju zezola też :D
[quote name='Ptysiak'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-JqCXbm4C7dg/UCv4uHcUF1I/AAAAAAAABhk/vWOP6pVK9DY/s600/image002.jpg[/URL] :evil_lol:
Mnie się podoba :loveu: ona czy obcięta czy nie to i tak jak dla mnie jest cudna :loveu:

A przy okazji to dla jej zdrowia :)[/QUOTE]

Dla jej zdrowia,ale już nie będziemy zapuszczać aż takich włosków, będzie obcinana na wiosnę i potem,bezy jej do zimy urosły:D Ale nie ten pies , jest dużo bardziej żywa i mniej się męczy :D
[quote name='Talia']Nożyczki odmłodziły ją o kilka dobrych lat :) Jeszcze ładnie wyrównać i będzie super letnia fryzurka ;)[/QUOTE]

No może o kilka miesięcy ;p
Jak trochę podrosną jej włoski to zaraz popędzimy do fryzjera :D

Posted

Wygodniej na pewno, ale powiem Ci, że widać, że to byly tępe nożyczki :evil_lol: Nie no, dobrze wygląda :D Ale jednak przy tak drastycznych zmianach, to ja bym poszła do fryzjera :)

Posted

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-JqCXbm4C7dg/UCv4uHcUF1I/AAAAAAAABhk/vWOP6pVK9DY/s600/image002.jpg[/url] :diabloti:

Wygląda jeszcze młodziej. :grins:

Posted

Sie zrobił noworodek :D
Pójdziemy do fryzjera za niedługo :P
A nożyczki były naprawdę tępe :D
Chcemy tylko trochę poczekać,aż te szampony zaczną działać a już powoli jest lepiej

Posted

[quote name='rashelek']Sprawdź, czy jej się oczy nie zamknęły i czy nie pełza po ziemi, skoro tak się w czasie cofa :evil_lol:
Rozumiem, rozumiem :) Fajnie wygląda, sportowe dziewcze :D[/QUOTE]

Ona zawsze pełza i jest ślepa, bo ostatni nawet w ścianę wpadła, najlepsze było jak w leciała w szklane drzwi :evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Podmieniłaś psa :mad:Przyznaj się co z Doris zrobiłaś :diabloti:

A tak poważnie to... Doris fajnie w nowej fryzurce :loveu:[/QUOTE]

Tak na serio to kosiłam trawę i pies mi się podwiną pod kosiarkę:diabloti:
[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

To jak Doris jest teraz bardziej żywa to ja już nie wiem... przecież ona to takie żywe srebro :evil_lol::loveu:

Buziaki dla Dorci i Kubusia :)[/QUOTE]
Buziaki i wszytko przesłane
A żywsza jest dużo bardziej :cool3:

A za to szampony pomogły Doris już nie ma krost i nic takiego ,tylko się jeszcze drapie, dostaliśmy wczoraj bento kronen,i okazało się ,ze w skład wchodzi kurczak,a na ,żadnej stronie nie było to napisane ;/ Ale zobaczymy może ja nie uczuli.

U nas jeszcze chwilowe zamieszanie dlatego wpadam na chwilę na dogo i tyle ,za jakiś tydzień już częściej będziemy i może jakieś zdjęcia prześlemy :D

Posted

[quote name='Patik']
A za to szampony pomogły Doris już nie ma krost i nic takiego ,tylko się jeszcze drapie, dostaliśmy wczoraj bento kronen,i okazało się ,ze w skład wchodzi kurczak,a na ,żadnej stronie nie było to napisane ;/ Ale zobaczymy może ja nie uczuli.

U nas jeszcze chwilowe zamieszanie dlatego wpadam na chwilę na dogo i tyle ,za jakiś tydzień już częściej będziemy i może jakieś zdjęcia prześlemy :D[/QUOTE]

Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej!
Nie ma może, mają być zdjęcia i już. :grins: :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej!
Nie ma może, mają być zdjęcia i już. :grins: :evil_lol:[/QUOTE]

No niech wam będzie jutro coś zrobię może być??:evil_lol:

[quote name='Aleksandrossa']Witamy się po raz pierwszy i będziemy wpadać częściej :cool3:
Super psiaki :loveu:[/QUOTE]

Witamy my też zaraz idziemy do was :p