ania90 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-JGv8eCYMqvk/T73B_cdRCMI/AAAAAAAAAZE/NlVk45z9YOs/s600/DSC_4624.JPG[/url] jaki szczur:D Quote
phase Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Fajnie tam u Twojej babci, pewnie sobie psiaki odpoczęły. :) Miłego. ;) Quote
Patik Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='phase']Fajnie tam u Twojej babci, pewnie sobie psiaki odpoczęły. :) Miłego. ;)[/QUOTE] Tylko Doris ,bo Kuba tam nie ma wstępu ,bo Max pies babci chce go dosłownie zagryźć;/ [quote name='ania90'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-JGv8eCYMqvk/T73B_cdRCMI/AAAAAAAAAZE/NlVk45z9YOs/s600/DSC_4624.JPG[/URL] jaki szczur:D[/QUOTE] Eeeeee tam szczur..... no dobra jak się tak wpatrzyłam to jednak szczur i to nie pierwszej urody :P:P Za to Doris dziś ,była na meczu,(treningu) i nie mogła usiedzieć jak widział piłkę koło niej :D Quote
phase Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 [quote name='Patik']Tylko Doris ,bo Kuba tam nie ma wstępu ,bo Max pies babci chce go dosłownie zagryźć;/[/QUOTE] Łoj... Moja Żaba to jest głupia, bo zawsze szczeka na duże psy, a gdy podejdą do niej, to boi się, chowa za nogi, piszczy. Te małe to najgorsze. :roll: Aż wstyd za nią czasem. [quote name='Patik'] Za to Doris dziś ,była na meczu,(treningu) i nie mogła usiedzieć jak widział piłkę koło niej :D[/QUOTE] Hahahahahhahaha. A tak z ciekawości zapytam - jaki trening? Quote
Daga&Maks Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-5-djXsqb0AI/T73CDcqVR6I/AAAAAAAAAaU/KalQH9yPBKE/s600/DSC_5043.JPG[/url] piękne widoki :) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-JHogjwGyg_Q/T73CC9KZxkI/AAAAAAAAAaA/ezZ8oK-jOd4/s600/DSC_4773.JPG[/url] zaraz ją ta trawa przerośnie :D Quote
Patik Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='phase']Łoj... Moja Żaba to jest głupia, bo zawsze szczeka na duże psy, a gdy podejdą do niej, to boi się, chowa za nogi, piszczy. Te małe to najgorsze. :roll: Aż wstyd za nią czasem. Hahahahahhahaha. A tak z ciekawości zapytam - jaki trening?[/QUOTE] Piłka nożna :D A dziś razem z Kubusiem i Doris pierwszy trening rowerowy , Kubuś oczywiście jak na 12 latka wymiatał :D ale Doris też świetnie szło, od razu wiedziała o co chodzi :] Quote
Ty$ka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Świetne fotki. A po Kubusiu w ogóle nie widać wieku, nieźle się trzyma :loveu: Wyczochraj stadko ode mnie, ale jego w szczególności. Jestem z nim w tych trudnych chwilach jak cieczkowanie lokatorki :P Quote
Joann Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 ja bym sie bała zabrać takiego psa (Doris) na bieganie przy rowerze, bała bym sie że zejdzie z tego świata ;/ fotki super! Quote
Patik Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 [quote name='Joann']ja bym sie bała zabrać takiego psa (Doris) na bieganie przy rowerze, bała bym sie że zejdzie z tego świata ;/ fotki super![/QUOTE] A dlaczego?? w sumie to nawet nie biegła tylko truchtała, jak jest spuszczona to znacznie dłużej i szybciej biega . [quote name='Ty$ka']Świetne fotki. A po Kubusiu w ogóle nie widać wieku, nieźle się trzyma :loveu: Wyczochraj stadko ode mnie, ale jego w szczególności. Jestem z nim w tych trudnych chwilach jak cieczkowanie lokatorki :P[/QUOTE] Wyczochrane, A Doris jeszcze cieczki nie ma ,ale chciałabym,żeby miała na czerwcu/lipcu ale nic nigdy nie wiadoma:D Quote
Joann Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 [SIZE=2][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]W lecie przy tej rasie raczej ogranicza sie bieganie zeby nie dostał udaru . przy częstym traceniu tchu może nawet umrzeć z niedotlenienia,po za tym przy zmęczeniu jeszcze bardziej oczka z orbit wychodzą a i tak są duże. moja kolezank stracila juz 2 takie pieski dlatego to pisze ;][/FONT][/SIZE] Quote
Patik Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Aha to dziękuję ,a co do gorąca to nie było, bo ja sama w bluzie jechałam i jeszcze zimno było,a do tego wiał wiaterek. A po drugię jeszcze miałam koszyk jakby któryś był zmęczony dlatego on truchtała z 500 m . Ale dziękuję ,bo będę wiedzieć ,ze mam jej aż tak nie męczyć. I jeszcze jak będe mieć czas to pokaże jak młodej idzie dobrze w frisbee Quote
Daga&Maks Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Kubuś naprawdę ma 12 lat? Zupełnie nie wygląda na ten wiek :) Quote
Patik Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 [quote name='dagaa111']Kubuś naprawdę ma 12 lat? Zupełnie nie wygląda na ten wiek :)[/QUOTE] Coś koło tego ,bo tak dokładnie nie wiem ale może być różnica miedzy 12 a 13:D Wiem ,że się świetnie trzyma,:diabloti: dalej ma pełno werwy i zdrowie też jak najbardziej w porządku.;D Quote
Oscar Patric Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 12 lat,a w życiu nie widać po nim,super wygląda na tyle lat:) Quote
Ptysiak Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 [quote name='Patik']Coś koło tego ,bo tak dokładnie nie wiem ale może być różnica miedzy 12 a 13:D Wiem ,że się świetnie trzyma,:diabloti: dalej ma pełno werwy i zdrowie też jak najbardziej w porządku.;D[/QUOTE] Czym go karmisz, że wygląda jak młodzik? Jakiś eliksir młodości ?:evil_lol: Quote
Patik Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 ja go nie karmię i w sumie trochę żełuje ,bo dziadek mu daje jakieś nie pierwszej jakości mokre( jakąś kiełbaskę ),a le jak mu służy to niech mu daje , a do tego je jakieś mięsko, z kościami już koniec ,bo dostaje chrypki:D. Kocha też rybki , szczególnie karpia :evil_lol: Quote
#Etna# Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale pięknie u Twojej babci :) Jak Doris zabawnie wygląda kiedy jest mokra hehe [url]https://lh4.googleusercontent.com/-ysXbfHJKV6I/T73CAcTZoPI/AAAAAAAAAZI/3B_wOMybjmw/s600/DSC_4714.JPG[/url] ciekawe co tam za skarby znalazła :D Fajna ta Twoja psia kompania;) Quote
Ptysiak Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='Patik']ja go nie karmię i w sumie trochę żełuje ,bo dziadek mu daje jakieś nie pierwszej jakości mokre( jakąś kiełbaskę ),a le jak mu służy to niech mu daje , a do tego je jakieś mięsko, z kościami już koniec ,bo dostaje chrypki:D. Kocha też rybki , szczególnie karpia :evil_lol:[/QUOTE] Czyli tłosto i "zdrowo" :D Mój pierwszy pies, którego miałam w podstawówce i przeżył 20 lat jadł wszystko to co my. Nawet nie wiedziałam, że nie wolno czekolady dawać psu:/ Ale nic jej nigdy nie było na szczęście :multi: No i dożyła sędziwego wieku ;) Quote
Patik Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='Ptysiak']Czyli tłosto i "zdrowo" :D Mój pierwszy pies, którego miałam w podstawówce i przeżył 20 lat jadł wszystko to co my. Nawet nie wiedziałam, że nie wolno czekolady dawać psu:/ Ale nic jej nigdy nie było na szczęście :multi: No i dożyła sędziwego wieku ;)[/QUOTE] No to tak jak Kubuś tylko nie je tego czego mu nie wolno+kości( chociaż czasami mu się dostanie;P) Quote
Ptysiak Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Patik']No to tak jak Kubuś tylko nie je tego czego mu nie wolno+kości( chociaż czasami mu się dostanie;P)[/QUOTE] Ważne jest, że pieskowi służy i zdrowo się chowa :) Quote
Patik Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Dziękujemy i przepraszamy za brak zdjęcia,ale teraz nie dość ,że nauka (bo koniec roku :P) to jeszcze za każdym razem muszę pilnować Doris jak wychodzi na zewnątrz ,bo Kubuś już ją bardzo pokochał :P:P Quote
Recommended Posts