Czorcik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 trochę jestem zaskoczona że chcecie zabrać Barta z Noska , ale cóż .... Niestety ja nie wspieram psów w hotelikach których nie znam, chociażby ze względu na sytuacje których jest opisywanych coraz więcj na dogo. Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Czorcik']trochę jestem zaskoczona że chcecie zabrać Barta z Noska , ale cóż .... Niestety ja nie wspieram psów w hotelikach których nie znam, chociażby ze względu na sytuacje których jest opisywanych coraz więcj na dogo.[/QUOTE] Czorcik, przedstaw proszę argumenty za dalszym pozostawaniem Barta w Mokrym Nosku. Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła. Quote
Czorcik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 dlatego że wiem, że ma tam dobrze, wiem jak jest traktowany, jak żyje, znowu mu zmieniać warunki , po co ? Nie widzę najmniejszego sensu, tylko kolejny raz dodatkowy stres :(. Quote
andzia69 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Czorcik']trochę jestem zaskoczona że chcecie zabrać Barta z Noska , ale cóż .... Niestety ja nie wspieram psów w hotelikach których nie znam, chociażby ze względu na sytuacje których jest opisywanych coraz więcj na dogo.[/QUOTE] a ja powiem moze, dlaczego do Słodkokwaśnej (lub Dexterki, Murki, Lilutoshi i paru innych bedących na dogo) BO: - sa na dogo!!!!!!! prowadzą wątki, robią zdjęcia na bieżąco, odpowiadają na pytania również na bieząco, a to bardzo ważne - dlaczego? ano dlatego, że jak sie sama przekonalam hotele, które nie są na dogo, FB nie poczuwają sie do robienia zdjęć bezdomnych podopiecznych, informowania co i jak, bo - im to zwisa i powiewa - oczywiście nie mówię tu o tym, ze w Mokrym Nosku Bart i inne psiaki mają źle - nie!!!!! - są tansze - nie wszystkie, ale są - u Słodkokwaśnej np. za wyzełkę płacimy 300 zł z karmą ciężko uzbierać 200 zl, cieżko 300...ale jeszcze ciężej 450 :( Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Czorcik, nie wiesz czemu wśrod zwierzaków na stronie internetowej Mokrego Noska nie ma Barta ? Wysłałam o to zapytanie do hotelu - jak na razie zostalo bez odpowiedzi. Quote
dominikabankert Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 wlasnie chodzi jak zawsze o pieniadze poza tymten mokry nosek nie pomaga w adopcjach a dexterowa i inni takw tym mokrym nosku jest moze ok ale koszt 450 jest ogromny Bart nie ma nawet 200 zl deklaracji poza tym nie wiemy co sie z psem dzieje jest dla nas anonimowy nie wiem i tak jak damy rade finansowo Quote
Czorcik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 nie musisz do mnie pisać z 5 wykrzyknikami, ja rozumiem co czytam, :) ale uważam że jako jedna z osób które utrzymują Barta w tym hotelu mam prawo głosu i swoja opinię wyraziłam. Quote
Czorcik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='barb']Czorcik, nie wiesz czemu wśrod zwierzaków na stronie internetowej Mokrego Noska nie ma Barta ? Wysłałam o to zapytanie do hotelu - jak na razie zostalo bez odpowiedzi.[/QUOTE] dowiem się , będę 11.05 w Nosku Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Malgoska']a masz miejsce na dorzucenie jeszcze czegoś?[/QUOTE] Malgoska, mialabyś coś do dołożenia ? :lol: Moglabym wstawić w swoim poście. Bylam pierwszą klientką na bazarku - moja licytacja jest tuż za postami Ewy - więc myslę, że pięć fotek spokojnie można tam wstawić. :lol: Tylko musialabyś mi wkleić zdjęcia na wątku bazarku a ja skopiuję - bo z maila wciąż nie umiem wstawiać fotek. :oops: Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Czorcik']dowiem się , będę 11.05 w Nosku[/QUOTE] Dziękujemy. Czy ceny za pobyt Barta w Mokrym Nosku nie dałoby się renegocjować ? Chociaż ciut taniej ? Możesz zapytać jak tam będziesz ? Quote
Czorcik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='barb']Dziękujemy. Czy ceny za pobyt Barta w Mokrym Nosku nie dałoby się renegocjować ? Chociaż ciut taniej ? Możesz zapytać jak tam będziesz ?[/QUOTE] zapytam, na pewno zapytam, myślę że może bym wzięła karmę na siebie Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Czorcik']zapytam, na pewno zapytam, myślę że może bym wzięła karmę na siebie[/QUOTE] Tymczasem zajrzyj proszę na bazarek dla Barta - podniesienie też ma znaczenie. Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Nie znam hoteliku Mokry Nosek ale uważam że zmiana miejsca często wychodzi na korzyśc. Przeniosłabym Barta do hoteliku który jest dogo. Będą na bieżąco zdjęcia i informacje. Ogłosiłabym go z nr telefonu i na hotel i na osobę która się tego podejmie. Jeśli zostanie tak jak jest wątek ponownie umrze śmiercią naturalną. Ale to tylko moje zdanie :) Quote
Doda_ Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 Ja bym Barta nie trzymała w Mokrym Nosku. Nie podobają mi się hoteliki które nie udzielają się na dogo a przyjmują bezdomniaki, tym bardziej że nawet na ich stronie nie ma Barta, a mogliby umieścić żeby zwiększyć mu szansę na domek. Jestem za tym żeby pojechał do dexterki. Quote
baster i lusi Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Proszę uspokójcie emocje.W zgodzie razem ustalmy co robimy z Bartem. Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Doda_']Ja bym Barta nie trzymała w Mokrym Nosku. Nie podobają mi się hoteliki które nie udzielają się na dogo a przyjmują bezdomniaki, tym bardziej że nawet na ich stronie nie ma Barta, a mogliby umieścić żeby zwiększyć mu szansę na domek. [B]Jestem za tym żeby pojechał do dexterki[/B].[/QUOTE] no to jest nas dwie ;) Quote
dominikabankert Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 jesli slodkokwasna i inne nie zaproponuja mniejszej ceny to tez jestem za dexterem Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='baster i lusi']Proszę uspokójcie emocje.W zgodzie razem ustalmy co robimy z Bartem.[/QUOTE] moje emocje są jak najbardziej spokojne ;) chodzi mi o to że wątek musi życ ..musi się coś na nim dziac ...muszę byc zdjęcia i na bieżąco informacje o psiaku w przeciwnym razie " pies z kulawą nogą " tu nie zajrzy. Trudno oczekiwac od ludzi aby płacili na psiaka o którym wiadomości na wątku jak na lekarstwo. Quote
baster i lusi Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Gdzie jest hotel Dexterki?A co sądzicie o słotkokwaśnej jest dużo bliżej i jak na razie jest miejsce. Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='baster i lusi']Gdzie jest hotel Dexterki?A co sądzicie o słotkokwaśnej jest dużo bliżej i jak na razie jest miejsce.[/QUOTE] Dominika wysłała zapytanie o cenę do Słodkokwaśnej a ja do sylwiaso. Czekamy na odpowiedź. Hotel dexterki jest w Opolskim. Quote
dominikabankert Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='baster i lusi']Gdzie jest hotel Dexterki?A co sądzicie o słotkokwaśnej jest dużo bliżej i jak na razie jest miejsce.[/QUOTE] . skad wiesz ze jest miejsce pisalam do niej priv nic mi nie odpisala Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='baster i lusi']Gdzie jest hotel Dexterki?[B]A co sądzicie o słotkokwaśnej jest dużo bliżej i jak na razie jest miejsce.[/B][/QUOTE] czy ktoś zna ten hotelik bo ja się przyznaje bez bicia że nie :oops: jaki był by koszt miesięczny ??? Quote
barb Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Martika@Aischa']czy ktoś zna ten hotelik bo ja się przyznaje bez bicia że nie :oops: jaki był by koszt miesięczny ???[/QUOTE] Osobiście też nie znam ale Ciocie polecają. Czy jest miejsce i jaki koszt na razie rozeznajemy [quote name='andzia69']a może dać Barta do Slodkokwaśnej - moze by się zgodzila go przyjąć? Powiem jeszcze, że do niej sporo ludzi jako do hoteliku przyjeżdża, a czasem jest tak, ze przyjeżdżają po jednego psiaka, a wyjeżdżają z innym - ale właśnie to mi się podoba, ze to nie hotelik daleko od ludzi, o którym pies z kulawą nogą nie wie, gdzie tylko dogomaniacy mogą mu znaleźć dom. No i Słodkokwaśna ma też swoj wątek, gdzie wkleja full zdjęć, opisow, pisze jaki psiak poszedl do domu - może by jej zapytać, czy by miala miejsce.[/QUOTE] [quote name='Agata P']Też o tym pomyślałam, jestem jak najbardziej za, tylko czy ma miejsce i co z transportem :roll: U Słodkokwaśne na pewno by szybko znalazł dom.....[/QUOTE] [quote name='andzia69']podaję w razie w telefon do niej 792201250 :) a tu można zobaczyć "jej" psiaki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217347-słodkopsiaki-szukają-swoich-domków-Pomóż-im-!!!!!!!!!-aktualizacja-1-i-2-strona[/URL][/QUOTE] [quote name='dominikabankert']ok juz pisze czy ma miejsce i za ile[/QUOTE] Quote
Bogusik Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Nie znam hoteliku Mokry Nosek ale uważam że zmiana miejsca często wychodzi na korzyśc. Przeniosłabym Barta do hoteliku który jest dogo. Będą na bieżąco zdjęcia i informacje. Ogłosiłabym go z nr telefonu i na hotel i na osobę która się tego podejmie. Jeśli zostanie tak jak jest wątek ponownie umrze śmiercią naturalną. Ale to tylko moje zdanie :)[/QUOTE] [quote name='Doda_']Ja bym Barta nie trzymała w Mokrym Nosku. Nie podobają mi się hoteliki które nie udzielają się na dogo a przyjmują bezdomniaki, tym bardziej że nawet na ich stronie nie ma Barta, a mogliby umieścić żeby zwiększyć mu szansę na domek. Jestem za tym żeby pojechał do dexterki.[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']moje emocje są jak najbardziej spokojne ;) chodzi mi o to że wątek musi życ ..musi się coś na nim dziac ...muszę byc zdjęcia i na bieżąco informacje o psiaku w przeciwnym razie " pies z kulawą nogą " tu nie zajrzy. Trudno oczekiwac od ludzi aby płacili na psiaka o którym wiadomości na wątku jak na lekarstwo.[/QUOTE] Podpisuje się pod tymi postami,obiema rękoma.Raz tylko wspomagałam pieska,który był w hoteliku niedogomaniackim.Na początku,wątek wręcz huczał i żył.A później trzeba było,prosić o wiadomości i jakieś fotki osobę, która miała kontakt z hotelikiem.Przykro mi,ale powiedziałam sobie...nigdy więcej...Dlatego też,jeżeli zostanie w tym hoteliku nie będę wspomagała Barta finansowo. Quote
baster i lusi Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='Martika@Aischa']czy ktoś zna ten hotelik bo ja się przyznaje bez bicia że nie :oops: jaki był by koszt miesięczny ???[/QUOTE] Jest miejsce bo Andzia69 dzwoniła do niej.Jeśli Andzia69 poleca ten hotelik i trzyma tam psy to ja jej wierzę.Koszt około 300 zł.I jest bliżej około 2,5 godz. drogi. Quote
Recommended Posts