Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']200 zl brakuje do utrzymania na marzec czy jeszcze za luty. Pytam, bo wpłata w lutym za hotel byla w wwysokości 90 zł ?[/QUOTE]
To 90 zł to na karmę bo za karmę płacimy osobno.Hotel nieopłacony jest od dzisiaj.Tylko jeden dzień zwłoki.Mam opłacić od 23.02.do 24.03. 360 zł.Doba kosztuje 12 zł x 30 dni wychodzi 360 zł.

Posted

[quote name='baster i lusi']To 90 zł to na karmę bo za karmę płacimy osobno.Hotel nieopłacony jest od dzisiaj.Tylko jeden dzień zwłoki.Mam opłacić od 23.02.do 24.03. 360 zł.Doba kosztuje 12 zł x 30 dni wychodzi 360 zł.[/QUOTE]
Dzięki za info. Placicie za hotel z góry ? To jest Hotel Mokry Nosek ?

Posted

[quote name='baster i lusi']Dług nie jest jakiś ogromny bo do tej pory udawało nam się wpłacać tylko z małym poślizgiem.Około 200 zł by zapłacić za hotel i karmę.

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]==============================
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
2014 STYCZEŃ.

[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]+30 zł
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl wpłynęło 20 zł 02.01.[/COLOR]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 02.01..
[/COLOR][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł 12.01.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 16.01.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 09.01.
===============================
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000]+ 30 z grudnia i 180 zł wpłat z deklaracji.
RAZEM + 210 ZŁ
* Wojtuś 100 zł zaległe ze styczniem włącznie
[/COLOR][B][COLOR=#000000]* [/COLOR][B]Yana[/B][COLOR=#000000] - 20 zł za styczeń 28.01.
[/COLOR][B][COLOR=#000000]==========================
+330 ZŁ
Baster i lusi 30 zł
====================
+ 360 zł
Przelewam za hotel a na karmę jesteśmy dłużni.

[/COLOR][TABLE="class: cms_table_alternate_rows cms_table_ourTable cms_table_fullwidth, width: 775"]
[TR="class: cms_table_dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-01-29[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]Przelew z rachunku[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"][B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B]
HOTEL DLA PSÓW MOKRY NOSEK
[B]Tytuł:[/B] ZA HOTEL BARTA 360 ZŁ OD 23.01.DO
21.02.2014.[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"][COLOR=#DD0000]-360,00 PLN[/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[B][COLOR=#000000]

* [/COLOR][B]Yana[/B][COLOR=#000000] - 20 zł wpłynęło 40 zł za listopad i grudzień[/COLOR][B][B][B][B][B][B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - zapłacone do lutego i ujęte w poprzednim rozliczeniu.[/COLOR][B]
[B][COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]dominikabankert[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][B][COLOR=green][COLOR=#000000] zapłacone do stycznia[/COLOR][/COLOR][B][B]
[B][COLOR=#000000]* wojtuś 20 zapłacone do stycznia[/COLOR][B][B][B]
[COLOR=#000000]*erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]

LUTY

[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl wpłynęło 15 zł 03.02.[/COLOR]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł- wpłynęło 20 zł 03.02.
[/COLOR][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]* P.Mira (miryca) 100 zł wpłynęło 05.02.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]===============================
+ 135 zł
przelałam na karmę 90 zł
=======================
+45 zł

[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][TABLE="class: cms_table_alternate_rows cms_table_ourTable cms_table_fullwidth, width: 775"]
[TR="class: cms_table_dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-02-09[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"][B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B]
[B]Tytuł:[/B] NA KARMĘ DLA BARTA[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"][COLOR=#DD0000]-90,00 PLN[/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]

[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000]
* [/COLOR][B]Yana[/B][COLOR=#000000] - 20 zł wpłynęło 20 zł 11.02.[/COLOR][B][B][B][B][B][B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - zapłacone do lutego i ujęte w poprzednim rozliczeniu.[/COLOR][B]
[B][COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]dominikabankert[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][B][COLOR=green][COLOR=#000000] zapłacone do stycznia[/COLOR][/COLOR][B][B]
[B][COLOR=#000000]* wojtuś 20 zł[/COLOR][B][B][B]
[COLOR=#000000]*erka - 20 zł wpłynęło 80 zł 28.10 wrzesień,pażdziernik ,listopad ,grudzień.
*czorcik 20 zł wpłynęło 20 zł 20 zł 10.02.
*kolega Czorcika 20 zł wpłynęło 20 zł 10.02.
Bazarek cegiełkowy 97 zł.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250494-BART-POTRZEBUJE-POMOCY-BRAKUJE-NA-UTRZYMANIE-Bazarek-cegiełkowy-do-15-02-2014"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-15-02-2014[/URL]

[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]================================================== ====
STAN KONTA NA 21.02. TO +202 ZŁ
+ 25 zł od Rogalisia [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]Barta [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247228-Roger-w-typie-sznaucera-spragniony-człowieka-już-w-DS-!/page34"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-w-DS-!/page34[/URL]
[/B][/B][/B][/B][/B][/B]+ 20 zł Tianku[/QUOTE]

Tak płacimy z góry.To hotel Mokry Nosek.

Posted

[SIZE=3][U][B]Bart na Poznań ogłoszony[/B][/U][/SIZE] na 12 portalach tych co na warszawę .
Nie wklejam wszystkich żeby nie zaśmiecać tylko jeden link tak ''poglądowo'' tak robimy na ''kieleckich'' psiakach.
Tak że jak będę przy następnych ogłoszeniach wklejać po 1 linku to nie znaczy że tylko tam ogłoszony ale tak jak wyżej 12x

[url]http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/poznan/bart-przyjazny-bardzo-lagodny-pies-szuka-domu-adopcja-569247313[/url]

Posted

[quote name='dominikabankert']moj kolega obiecal dorzucic grosz dla barta wysle mu zaraz konto baster i lusi[/QUOTE]
Podziękuj koledze z całego serca.Mam nadzieję że zapłacimy za hotel i karmę.Trzeba walczyć dalej o Barta bo psiak tego potrzebuje.Dziękuję również za ogłoszenia.Miałam kiedyś pod opieką Czesia którego wyadoptować było trudno.Ogłaszaliśmy do skutku z determinacją.Było warto Czesio znalazł swojego człowieka.To jego wątek [url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?t=5271[/url]

Posted

28.02 zrobię po wypłacie przelew, na parę groszy.

Jeżeli chodzi o dowóz Barta do innego miasta, pomożemy , i ile nie będzie to 500 km od warszawy, bo wtedy może być problem, z tym, że ja nie chcę robić już wizyt przedadopcyjnych dla niego.Niestety wylądował u tych ludzi w dużej częsci z mojej winy, gdyz po tym jak dostałam namiary od Wojtusia ja Barta tam zawiozłam i zostawiłam, cóż młodzi ludzie, dom z dużym terenem, p. zachwycona psem, dużo pytała, słuchała wydawało się OK.
Byliśmy tam raz na wizycie, kupiliśmy smycz rozciagana w prezencie, okazało się że Bart ma juz swoją, słuchaliśmy opowieści jak jest cudownie, jakie spacery długie itp itd, chcieli adoptować jeszcze kota, no i adoptowali.
Jakiś czas później urwał się z nimi kontakt telefoniczny, dlatego postanowiliśmy jechać bez zapowiedzi, niestety troszkę prywatnych perypetii było i czas wizyty się oddalił.
Gdy pojechaliśmy na miejsce okazało się, że drzwi nam otworzyli zupełnie inni ludzie, dobrze że byłam z guliwerem, on jest dość duży i można powiedzieć że budzi choć trochę respektu swoja posturą. Zaczęliśmy wypytywać ludzi gdzie jest Kaśka z mężem, gdzie pies itd, nic nie wiedzieli, wtedy zażądaliśmy kontaktu do właściciela domu. Otrzymaliśmy numer telefonu. Okazało się, ze nasze młode towarzystwo narozrabiało i uciekli, pozostawiając psa, właściciel domu wziął psa do siebie, ale wcale Go nie chciał, tylko nie miał co z nim zrobić. Jak tylko udało się skontaktować z tym właścicielem domu i okazało się , ze Bart jest u niego, p. Małgosia z hoteliku gdzie Bart był wcześniej pojechała Go odebrać i tym sposobem Bart jest znowu w hoteliku. Tak to w skrócie wygląda.

Posted

Słoneczko nie możesz mieć wyrzutów za wizytę.Ludzi nigdy nie prześwietlisz.Może i pokochali Barta ale gdy życie im się skomplikowało uciekli jak tchórze.Ważne że pojechaliście tam znowu i dzięki temu Bart jest bezpieczny.

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc dla Barta.Póki jakoś szło i można było uzbierać na hotel to nie robiłam rabanu ale w tym miesiącu zrobiło się fatalnie.Nie mogłam czekać by dług urósł bo potem by było kiepsko odbić się od dna.

Posted

[quote name='baster i lusi']Słoneczko nie możesz mieć wyrzutów za wizytę.Ludzi nigdy nie prześwietlisz.Może i pokochali Barta ale gdy życie im się skomplikowało uciekli jak tchórze.Ważne że pojechaliście tam znowu i dzięki temu Bart jest bezpieczny.[/QUOTE]

dzięki, ale domyślasz się jak jest, niby jestem w stanie jakoś to sobie tłumaczyć, ale...... coś nie fajnego jednak pozostało :(

w piątek podrzucę z 50zł.

Posted

moja wspaniala kolezanka tez sypnie groszem dla Barta i na kwiecien jak wroce da mi na niego ubranka na bazarek jutro podesle jej numer konta dzis bylam we francji i widzialam koniki w szynce i konskie mieso na gulasz....troche mnie to dobilo bo kocham konie a francuzi jacys tacy dziwnie otyli zawsze myslalam ze szczupli sa dobranoc Bart dobranoc wszystkim

Posted

Przelew na hotel poszedł.Teraz musimy jeszcze 60 zł na karmę uzbierać.30 zł będzie ode mnie.
[TABLE="class: alternate_rows ourTable fullwidth, width: 775"]
[TR="class: dark"]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]2014-02-25[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: center"]
[B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B]
[B]Tytuł:[/B] ZA HOTEL BARTA 360 ZŁ OD 22.02.DO
23.03 2014.
[/TD]
[TD="bgcolor: #F6F6F6, align: right"][COLOR=#DD0000]-360,00 P[/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='Czorcik']dzięki, ale domyślasz się jak jest, niby jestem w stanie jakoś to sobie tłumaczyć, ale...... coś nie fajnego jednak pozostało :( .[/QUOTE]

ludzi bardzo trudno ocenic :shake:
Teri z hoteliku pojechal do DS, z rozmow wydawalo sie Ani ze ludzie super, po jednym dniu wrócil bo... dziecko wrócilo z przedszkola i stwierdzilo, ze nie chce już psa. brak słów....
a ja bardzo sie pomylilam co do jednej dogomaniaczki . . .teraz wiem juz, ze ludzi bardzo trudno ocenic.

... nie miej wyrzutow sumienia. . . . .

Posted

Przyszłam też z bazarku Ewuni dla Barta - zapisuje, z kasą kruchutko, ale na bazarku zalicytowałam.
Ja bazarku nie potrafię zrobić (próbowałam ale coś z kompem albo ze mną nie tak) ale rzeczywiście taki cegiełkowy by się przydał, nawet po 2 zl cegiełka (przelew z konta zazwyczaj nic nie kosztuje ) a ziarnko do ziarnka....
Jedynie co szykuje fanty na bazarki a Ktoś inny odwala robotę ktorej ja nie zrobie odemnie jest wysyłka. Jutro kończy się bazarek na Baloniarki i Skarpetę Owczarkową. Następny też już obiecałam kolejnym psiakom....... Nie będę obiecywać ,jak będę miała coś ekstra będzie bazarek i dla Barta.