kasjas Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 No właśnie nie wiem co u Poli, jutro do niej zadzwonię heheh Spytam, czy jest jakieś zainteresowanie. Kusisz tą sesją, kusisz ;) Pomyślę;) Quote
Kajusza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 myśl, myśl.... Donka potrzebuje kasy :-( A Natalia robi fajne fotki, to kasa napewno ni ebędzie wydana na marne :-) Quote
czia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Pola zadomowiła się na dobre, już nie jest taka łagodna dla innych, podporządkowała sobie Szarika i jest w komitywie z Sabą, biedaka odgania ode mnie, od domu, od miski. Zdominowała wszystkich, Na koty już reaguje, jak tylko nie widzę czatuje na nie, niestety jeden mały kociak padł ich ofiarą. Zdziwiony bo do tej pory mógł się miziać i przytulać. Zanim dobiegłam było za późno, zresztą jak ja jestem to panuje dyscyplina, jak wychodzę do pracy- one rządzą. Odchudzanie idzie powoli, ale coś tam zaczyna widać. Telefonów do mnie żadnych nie było, meili też. Cisza. Quote
kasjas Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Witamy Pani Agnieszko. Przykro mi z powodu koteczka, rany.. :( To sie Pola rozbrykała. Poczuła sie u siebie i zaczęła rządzić. No podłamała mnie Pani, ze odzewu żadnego:( Trzeba czekać i trzymac kciuki. Quote
Kajusza Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ehh, niestety koty i psy to nie zawsze dobre połączenie :-( ........... mam nadzieje, że w końcu zadzwoni ktos nie zakocony, kto pokocha Polę. Quote
kasjas Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dowiedziałam się, ze telefony jakieś były, ale jak sie ludzie dowiadują, ze obowiązuje wizyta przed adopcyjna, to rezygnują... I o co im chodzi??? Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 pewnie szukają psa na łańcuch - ona taka duża - nadałaby się nie? do pilnowania, wyglądem odstrasza :mdleje: wrr Quote
Kajusza Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 może trzeba ludziom trochę wyjaśnić po co ta wizyta, bo nie każdy się orientuje, że to nie jakaś inspekcja i po garach nikt nie będzie zaglądał? ale faktycznie wiele ludzi jak widzi psa rasowego albo dużego to nie koniecznie w dobrych celach chce go przygarnąć. Quote
Kajusza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kasjas - nie załapałaś się na sesje foto, ale zapraszam na bazarek - tym razem perfumeryjny :-) może coś Ci wpadnie w oko :-) Quote
kasjas Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 No wiem, moze następnym razem. Chciałoby sie wszystko, ale w kieszeni pusto :( Mam nowego tymczasowicza, ale o nim w osobnym wątku;) Quote
malawaszka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 noo czekam na wątek :) trzeba domku szukać! Quote
Kajusza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ja też poprosze o wątek nowego tymczaska :-) Quote
kasjas Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Wątek Kuby już jest, a ja czekam na jakieś info o Poli. Może Czia wpadnie i nam cos opowie :) Quote
czia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 bez zmian, nikt nie dzwoni, psy ustaliły hierarchię, są spokojniejsze, już szarik tak nie jest odganiany i może zająć swoje legowisko. Ogród cały w dziurach, przekopany w poszukiwaniu kretów. Quote
kasjas Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 No kurcze, co jest z tymi ludźmi :( Taki fajny pies... A ogrodu współczuję, ja mam jednego takiego kopacza :/ Quote
malawaszka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 no taki kolos nienajmłodszy to już szukanie domu musi potrwać Quote
kasjas Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Pani Agnieszko, co u Poli??? Może jakies fotki Pani wstawi?? Quote
Kajusza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kasjas napisał(a):Pani Agnieszko, co u Poli??? Może jakies fotki Pani wstawi?? Przyłączam się do pytania kasjas.... może Pola już w nowym domku się grzeje ;-) I pozwolę sobie pospamować Kajusza napisał(a):Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-) to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011 serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom! Quote
kasjas Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Niestety Pola nadal w DT. Było kilka telefonów, ale nic z tego nie wyszło. W nowym roku już, bo teraz nie dam rady wybiorę sie tam po nowe fotki i trzeba będzie ogłaszać dziewczynę. Szczęście ma, ze zamiast do schronu, trafiła do dobrych ludzi. Quote
arim Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 zaglądam tak cichcem na wątek i cisza-pomyślałam Pola w DS zapewne. Quote
czia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wszystkich trzymających kciuki informuję, że Pola wreszcie w nowym, super domku. Tydzień temu ją zawiozłam do Gorzowa, nie pisałam, bo umówiłam się z państwem na 2 tyg aklimatyzacji. W tym tygodniu mam wizytę kontrolną i podpisanie umowy adopcyjnej. Bardzo przeżyłam oddanie mojej cielaczki :). Pola ma towarzysza 2 lata temu adoptowanego ze schronu mixa amstafa, po treningu i szkoleniu. Mieszka w domku i grzeje dupkę na fotelu również, choć ma swoje legowisko. Może swobodnie wybiegać się po ogrodzie. Maks cały czas ją całuje i adoruje- dogadali się. Weekend spędziła na długim spacerze na rzekę i biegała cały czas sprawdzając czy nowy pan jest za nią. Dostałam filmiki i super wieści, więc dzielę się z Wami. Bardzo się cieszę, że się doczekała. Zapraszam na naszą stronę www.zwierzaki-niczyje.pl. Już wkrótce moje wolontariuszki przejmą linki i założymy nowy temat o naszych podopiecznych. Zapraszam Quote
Recommended Posts