Jump to content
Dogomania

Pola - sznaucerka olbrzymka, wyrzucona z samochodu??? Gdzie jest jej dom???

Recommended Posts

Posted

Pola zadomowiła się na dobre, już nie jest taka łagodna dla innych, podporządkowała sobie Szarika i jest w komitywie z Sabą, biedaka odgania ode mnie, od domu, od miski. Zdominowała wszystkich, Na koty już reaguje, jak tylko nie widzę czatuje na nie, niestety jeden mały kociak padł ich ofiarą. Zdziwiony bo do tej pory mógł się miziać i przytulać. Zanim dobiegłam było za późno, zresztą jak ja jestem to panuje dyscyplina, jak wychodzę do pracy- one rządzą.
Odchudzanie idzie powoli, ale coś tam zaczyna widać.
Telefonów do mnie żadnych nie było, meili też. Cisza.

Posted

Witamy Pani Agnieszko.
Przykro mi z powodu koteczka, rany.. :(
To sie Pola rozbrykała. Poczuła sie u siebie i zaczęła rządzić.
No podłamała mnie Pani, ze odzewu żadnego:( Trzeba czekać i trzymac kciuki.

Posted

Dowiedziałam się, ze telefony jakieś były, ale jak sie ludzie dowiadują, ze obowiązuje wizyta przed adopcyjna, to rezygnują... I o co im chodzi???

Posted

może trzeba ludziom trochę wyjaśnić po co ta wizyta, bo nie każdy się orientuje, że to nie jakaś inspekcja i po garach nikt nie będzie zaglądał? ale faktycznie wiele ludzi jak widzi psa rasowego albo dużego to nie koniecznie w dobrych celach chce go przygarnąć.

Posted

bez zmian, nikt nie dzwoni, psy ustaliły hierarchię, są spokojniejsze, już szarik tak nie jest odganiany i może zająć swoje legowisko. Ogród cały w dziurach, przekopany w poszukiwaniu kretów.

Posted

kasjas napisał(a):
Pani Agnieszko, co u Poli??? Może jakies fotki Pani wstawi??

Przyłączam się do pytania kasjas.... może Pola już w nowym domku się grzeje ;-)

I pozwolę sobie pospamować
Kajusza napisał(a):
Głosowanie do kalendarza sie zaczęło! to ja bardzo proszę o głosowanie na fotkę nr 15 (czyli wegetkę), jak coś wygramy to kasa pójdzie na gorzowskiej bulowate :-)
to głosujemy: http://www.dogomania.pl/threads/217513-GŁOSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00

A na bazarku z psimi gadżetami dodałam nowe fanty, serdecznie zapraszam :-) http://www.dogomania.pl/threads/218148-DODAŁAM-PREPARAT-NA-STAWY-Wszystko-dla-psa..na-gorzowskie-TTB-do-30.11.2011

serdecznie dziękuję za pomoc gorzowskim bezdomnym psom!

• 4 weeks later...
Posted

Niestety Pola nadal w DT. Było kilka telefonów, ale nic z tego nie wyszło. W nowym roku już, bo teraz nie dam rady wybiorę sie tam po nowe fotki i trzeba będzie ogłaszać dziewczynę.
Szczęście ma, ze zamiast do schronu, trafiła do dobrych ludzi.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wszystkich trzymających kciuki informuję, że Pola wreszcie w nowym, super domku. Tydzień temu ją zawiozłam do Gorzowa, nie pisałam, bo umówiłam się z państwem na 2 tyg aklimatyzacji. W tym tygodniu mam wizytę kontrolną i podpisanie umowy adopcyjnej. Bardzo przeżyłam oddanie mojej cielaczki :). Pola ma towarzysza 2 lata temu adoptowanego ze schronu mixa amstafa, po treningu i szkoleniu. Mieszka w domku i grzeje dupkę na fotelu również, choć ma swoje legowisko. Może swobodnie wybiegać się po ogrodzie. Maks cały czas ją całuje i adoruje- dogadali się. Weekend spędziła na długim spacerze na rzekę i biegała cały czas sprawdzając czy nowy pan jest za nią. Dostałam filmiki i super wieści, więc dzielę się z Wami. Bardzo się cieszę, że się doczekała.
Zapraszam na naszą stronę www.zwierzaki-niczyje.pl.
Już wkrótce moje wolontariuszki przejmą linki i założymy nowy temat o naszych podopiecznych. Zapraszam