Bejkowa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='westie_justa']u mojej tak samo O.o cieszysz się z tego :lol:? ja nienawidze Dotkowego brazowego nosa[/QUOTE] Cieszę się , bo bardziej mi się podoba brązowy nochal u Bejczysławy :P [quote name='whiteterrier']Ooo u nas też był bardzo ciepły dzień :loveu: To najpierw 2h biegaliśmy po lesie a potem bawiliśmy się na piaskach :cool3: No i na zakończenie wieczoru meczyk :cool1: Poproszę takich dni więcej ! :angryy: A Bejkata jak zwykle cuuuuudna, nic tylko przytulać :loveu:[/QUOTE] I jak się psi Messi spisał ;p Dziękuję , choć ona nie lubi się przytulać :D Quote
whiteterrier Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mój też zawsze mnie wtedy gryzie.. :shake: A bardzo dobrze :cool3: Jak zwykle nas wykiwał i ciężko było mu piłkę zabrać.. :angryy: A potem się kształcił oglądając swego idola :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='whiteterrier']Mój też zawsze mnie wtedy gryzie.. :shake: A bardzo dobrze :cool3: Jak zwykle nas wykiwał i ciężko było mu piłkę zabrać.. :angryy: A potem się kształcił oglądając swego idola :diabloti:[/QUOTE] Kto jest jego idolem?:razz: Na kiedy planujesz kolejną sesje Bejki? :D Quote
zaba14 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Fajna sunia! :) Co do sterylizacji ja swoją oddałam na zabieg 3 miesiące po pierwszej cieczce i charakter psa się nie zmienił ;) Quote
whiteterrier Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Silky123']Kto jest jego idolem?:razz: Na kiedy planujesz kolejną sesje Bejki? :D[/QUOTE] Lionel Messi :loveu: Na innego piłkarza ( przeze mnie jakoś szczególnie nie lubianego ) szczeka i wymiotuje na jego widok :D Quote
Bejkowa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Emm , emm.Focie mam z wczoraj , z Dalmatynką mojej cioci . Dodam jutro . Obiecuję :eviltong: Cześć zaba13 ! Serdecznie witam w naszej galerii , i zachęcam do częstszego odwiedzania galerii pani Bejczysławy :razz::cool3:Jeśli chodzi o sterylkę , to fakt faktem , pieniądze muszę uzbierać sama ( mam 15 lat ) , ale na szczęście nie jest ona w mojej klinice taka droga ( z tego co słyszałam jest to około 150 zł ) :multi: Quote
Bejkowa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Foty z wypadu w lesie ;) Bohaterowie : Bejka (me gusta - podniesiony ogon :loveu:) [IMG]http://i53.tinypic.com/1ikg0x.jpg[/IMG] Kama :loveu: - w typie Dalmatyńczyka , 10 latka [IMG]http://i51.tinypic.com/350a2pw.jpg[/IMG] Ej , Kama , chodź pokaże ci coś :D :evil_lol: [IMG]http://i53.tinypic.com/flwxed.jpg[/IMG] Quote
whiteterrier Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ale cudowne :loveu: Kama, śliczna , Bejka, urocza normalnie cud miód i malinki :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Bejka jak zwykle super! Dogadują się jak widze? :D Quote
kamilka91 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Aaaa, Kama! :loveu: :loveu: Wybacz, musiałam... :eviltong: Obie panienki piękne :) Quote
Bejkowa Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='kamilka91']Aaaa, Kama! :loveu: :loveu: Wybacz, musiałam... :eviltong: Obie panienki piękne :)[/QUOTE] Spoko :evil_lol: W ten weekend pewnie znów pójdziemy na spacer z Kamcią :loveu: Piękne , piękne :p Mam pytanie , jakich preparatów używacie na kleszcze ? W niedzielę Bejka złapała pierwszego kleszcza w tym roku :angryy: Quote
kamilka91 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Juuż kleszcze? :roll: Ja używam Fiprexu, póki co sprawdza się w 100% ;) Raz tylko znalazłam na Miku kleszcza, ale był już martwy ;) Quote
Ireczka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Oj tak... te straszne kleszcze :| Ja wczoraj nad rzeką też 1 złapałam. A tak wogóle to jestem nowym gościem twojej galerii, a właściwie to galerii Bejkatej :) Jest śliczna ;) PS: Ja dla mojej suni daje jakąś maść ... Jak znajdę nazwe to podam Quote
Rose_ Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Już kleszcze? U mnie nie ma i chciałabym, żeby tak zostało :cool3:. Jak znów wybiorę się z moim psiakiem na pole, to z pewnością zdobędziemy "towarzysza". Bejkata urocza & me gusta ogonek. :loveu: Kama jee, cudna. :p Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Kurcze. To nieźle z tymi kleszczami, ale gdzieś czytałam, że to robactwo zaczyna już działać 4*C. My używamy Advantixu. :) Quote
Bejkowa Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='kamilka91']Juuż kleszcze? :roll: Ja używam Fiprexu, póki co sprawdza się w 100% ;) Raz tylko znalazłam na Miku kleszcza, ale był już martwy ;)[/QUOTE] Mi jeszcze zostało troszkę Fiprexu w buteleczce ( 100ml butelka ) [quote name='Ireczka']Oj tak... te straszne kleszcze :| Ja wczoraj nad rzeką też 1 złapałam. A tak wogóle to jestem nowym gościem twojej galerii, a właściwie to galerii Bejkatej :) Jest śliczna ;) PS: Ja dla mojej suni daje jakąś maść ... Jak znajdę nazwe to podam[/QUOTE] [quote name='Rose_']Już kleszcze? U mnie nie ma i chciałabym, żeby tak zostało :cool3:. Jak znów wybiorę się z moim psiakiem na pole, to z pewnością zdobędziemy "towarzysza". Bejkata urocza & me gusta ogonek. :loveu: Kama jee, cudna. :p[/QUOTE] Dziękujemy i witamy w galerii :) [quote name='Silky123']Kurcze. To nieźle z tymi kleszczami, ale gdzieś czytałam, że to robactwo zaczyna już działać 4*C. My używamy Advantixu. :)[/QUOTE] Ja chyba kupię obrożę Bayera Kiltix Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Glaria'] Jeśli chodzi o sterylkę , to fakt faktem , pieniądze muszę uzbierać sama ( mam 15 lat ) , ale na szczęście nie jest ona w mojej klinice taka droga ( z tego co słyszałam jest to około 150 zł ) :multi:[/QUOTE] 150 zł to rzeczywiscie nie jest drogo:) Przeciw kleszczom ja uzywam Frontline w sprayu. Niby zwykłe zdjęcie, ale mnie podoba się najbardziej:) [url]http://i55.tinypic.com/505fsx.jpg[/url] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Rose_']Czekam na fotki Bejkatej. :loveu:[/QUOTE] Ja tez czekam:) pzdr. Quote
Bejkowa Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Po trymowaniu grzbietu.Proszę o komentarze.Coś jest źle , coś poprawić.Bardzo taka krytyka by mi się przydała. [IMG]http://i41.tinypic.com/2ut52ps.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/9zonlg.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Oj, na trymowaniu się nie znam, nic nie podpowiem... pzdr. Quote
Natalia&Cody Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Mi się tam podoba i według mnie jest ok. :D Mamy taki sam trymer. :razz: Quote
Bejkowa Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='Asiaczek']Oj, na trymowaniu się nie znam, nic nie podpowiem... pzdr.[/QUOTE] Rozumiem.A jeśli chodzi o ogólne wrażenie , to jak ? :evil_lol: [quote name='Silky123']Mi się tam podoba i według mnie jest ok. :D Mamy taki sam trymer. :razz:[/QUOTE] Dz-dzięki ! :D Marsik 326 ? I co o nim sądzisz ? Lubisz ten trymerek ? Quote
Natalia&Cody Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tak, dokładnie. :D Lubię go. Dla mnie jest wygodny, łatwo się nim włos wyrywa. ;) Quote
kamilka91 Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Ja też mogę napisać tylko ogólne wrażenie :D niestety nie znam się... :oops: Podoba mi się :) Quote
Recommended Posts