Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlatego jeszcze poczekam :)
Dziś na mieście jak byłam z Bejką , jakaś pani powiedziała że widziała Bejkową obrożę na stronce f... coś tam :D Aż się zdziwiłam
Oglądacie komisarza Alexa ?

Posted

[quote name='whiteterrier']No czasem się zdarzy.. Ostatnio oglądałam odcinek jak grali w piłkę, ale mi się trafiło :D[/QUOTE]

Ja lubię to oglądać :D Fajne jest.W piątek rodzinka.pl , w sobotę Komisarz Alex , a w niedzielę Czas Honoru :loveu:

Posted

[quote name='Bejkowa']Ja lubię to oglądać :D Fajne jest.W piątek rodzinka.pl , w sobotę Komisarz Alex , a w niedzielę Czas Honoru :loveu:
[/QUOTE]

A ja właśnie Alexa oglądam różnie bo czasem leci w tym samym czasie mecz ;)

Posted

Czeeeść Fajna Mała:loveu: Witamy się po raz pierwszy. Truskawki boskie, ładnie jej pasują- kusisz kusisz:evil_lol: Będziemy wpadać tylko więcej zdjęć poproszę.

Posted

[quote name='Besti']Czeeeść Fajna Mała:loveu: Witamy się po raz pierwszy. Truskawki boskie, ładnie jej pasują- kusisz kusisz:evil_lol: Będziemy wpadać tylko więcej zdjęć poproszę.[/QUOTE]

Dziękujemy ;) Jakieś fotki tak ? Postaram się zrobić duuuużo fociszy jutro :D

Posted

[quote name='HexaWHWT']może? na pewno weźmiesz :D
uff, nie ma to jak mieć wolne od szkoły, haha. :eviltong:[/QUOTE]

Okej , okej :D Obiecuję że wezmę.
Aaa , zazdroszczę ci . Ja mam codziennie sprawdziany , kartkówki , pytania , jeszcze do tego kółka , dodatkowy anglik , nie wyrabiam już :shake:

Posted

Ciesze się że ktoś mnie rozumie ♥
Ja nie mogę patrzeć na tego mojego psa , po powrocie ze szkoły , patrzy na mnie tymi swoimi paczałkami z wyrazem pysia jakby mówiła "to co teraz robimy ? czekałam na ciebie 6 godzin , to co robimy ?" a ja nic nie mogę robić :-( i to moje biedne psisko nudzi się okropnie , ahh , co za nie dobra pani ze mnie :oops: , nawet na nędzny spacer nie mogę wyjść , bo czasu nie mam , za dużo nauki . Ehhh:shake: .Ale w weekend jej to wynagrodzę , że aż będzie miała dość :evil_lol:

Posted

9 godzin zajęć? Łohoho, ja mam przeważnie 5 i dwa razy 7 lekcji więc jest spoko ;) no i kończę o 12, a nie o 15 :D
Myślę, że naukę też da się pogodzić z tym wszystkim;)

ja jak mam więcej nauki to biorę Hexę, naszą piłkę i aportuje na okrągło i idzie ją zmęczyć ;) tylko gorzej z powrotem do domu bo woli iść na jakiś dłuższy spacer. Ale tak poza tym to w domu rzucam jej też piłki, ona przynosi a ja przez ten czas coś robię. Wszystko się da :eviltong:

Posted

Ja w czwartki mam 9 h , padam na ryj ;o
Dzięki bogu że jutro mam do 11:10 hahahaha :D , noo i jutro obcinam włosy :loveu:
No nie do końca da się wszystko pogodzić , ja nie mogę się skupić na psie i książkach na raz.Najpierw jedno później drugie .

Posted

Ale liceum trochę różni sie od gim szczególnie 1 klasa gdzie w 2 odpadają mi wszystkie chemie, fizyki i te inne paskudzctwa gdzie nauczyciele cisną Cię jak mogą... Bo przecież za rok tego nie bd i bla bla.
Ja często kończę o 15;10 i 16 raz mi się zdarzy 13;15, ale zaczynam lekcje tez o 9;40, 10;35 i 8;50. Na 8 mam 2 razy.
Ooo ścinasz włosy? Jak? :loveu: