Yuveza Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Bejkowa'] A jaki ty masz lustrzane ?[/QUOTE] Sony Alfe 100 :) Quote
whiteterrier Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 ja miałam z tym lepiej, ze brat jest doświadczonym fotografem ^^ A teraz sprzedaje jedną ze swoich lustrzanek, którą chętnie bym kupiła, ale.. :shake: Quote
Bejkowa Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Dlatego jeszcze poczekam :) Dziś na mieście jak byłam z Bejką , jakaś pani powiedziała że widziała Bejkową obrożę na stronce f... coś tam :D Aż się zdziwiłam Oglądacie komisarza Alexa ? Quote
whiteterrier Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 No czasem się zdarzy.. Ostatnio oglądałam odcinek jak grali w piłkę, ale mi się trafiło :D Quote
Bejkowa Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='whiteterrier']No czasem się zdarzy.. Ostatnio oglądałam odcinek jak grali w piłkę, ale mi się trafiło :D[/QUOTE] Ja lubię to oglądać :D Fajne jest.W piątek rodzinka.pl , w sobotę Komisarz Alex , a w niedzielę Czas Honoru :loveu: Quote
whiteterrier Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Bejkowa']Ja lubię to oglądać :D Fajne jest.W piątek rodzinka.pl , w sobotę Komisarz Alex , a w niedzielę Czas Honoru :loveu: [/QUOTE] A ja właśnie Alexa oglądam różnie bo czasem leci w tym samym czasie mecz ;) Quote
Bejkowa Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 (edited) [IMG]http://i46.tinypic.com/fp192e.jpg[/IMG] Niuuu obroża Edited October 8, 2012 by Bejkowa Quote
Besti Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Czeeeść Fajna Mała:loveu: Witamy się po raz pierwszy. Truskawki boskie, ładnie jej pasują- kusisz kusisz:evil_lol: Będziemy wpadać tylko więcej zdjęć poproszę. Quote
Bejkowa Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='Besti']Czeeeść Fajna Mała:loveu: Witamy się po raz pierwszy. Truskawki boskie, ładnie jej pasują- kusisz kusisz:evil_lol: Będziemy wpadać tylko więcej zdjęć poproszę.[/QUOTE] Dziękujemy ;) Jakieś fotki tak ? Postaram się zrobić duuuużo fociszy jutro :D Quote
whiteterrier Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dziś jest jutro a fotek nie ma :shake: Quote
HexaWHWT Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Magda z tego słynie, że fotek nie robi i chyba tak pozostanie. No ale ja tego nie rozumiem :eviltong: nie wyobrażam sobie dnia bez niezrobienia zdjęć :D Quote
Besti Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Bejkowa']Dziękujemy ;) Jakieś fotki tak ? Postaram się zrobić duuuużo fociszy jutro :D[/QUOTE] A ja trzymałam za słowo:mad: Quote
Bejkowa Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Powiem szczerze że w tym tygodniu mam tyle roboty , że nie dam rady.W weekend jadę do lasu , może wezmę aparat Quote
HexaWHWT Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 może? na pewno weźmiesz :D uff, nie ma to jak mieć wolne od szkoły, haha. :eviltong: Quote
Bejkowa Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='HexaWHWT']może? na pewno weźmiesz :D uff, nie ma to jak mieć wolne od szkoły, haha. :eviltong:[/QUOTE] Okej , okej :D Obiecuję że wezmę. Aaa , zazdroszczę ci . Ja mam codziennie sprawdziany , kartkówki , pytania , jeszcze do tego kółka , dodatkowy anglik , nie wyrabiam już :shake: Quote
HexaWHWT Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Haha, a ja dziś miałam dzień wolny od zajęć a jutro luzik ;) Quote
whiteterrier Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Bejkowa']Powiem szczerze że w tym tygodniu mam tyle roboty , że nie dam rady.W weekend jadę do lasu , może wezmę aparat[/QUOTE] Rozumiem, sama mam tyle nauki że głowa mała :shake: Quote
Bejkowa Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Ciesze się że ktoś mnie rozumie ♥ Ja nie mogę patrzeć na tego mojego psa , po powrocie ze szkoły , patrzy na mnie tymi swoimi paczałkami z wyrazem pysia jakby mówiła "to co teraz robimy ? czekałam na ciebie 6 godzin , to co robimy ?" a ja nic nie mogę robić :-( i to moje biedne psisko nudzi się okropnie , ahh , co za nie dobra pani ze mnie :oops: , nawet na nędzny spacer nie mogę wyjść , bo czasu nie mam , za dużo nauki . Ehhh:shake: .Ale w weekend jej to wynagrodzę , że aż będzie miała dość :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ja w weekend mojemu zawsze wynagradzam :diabloti: Potem odsypia ciągle XD Ah ta nauka jest przerażająca dziś miałam 9 godzin zajęć :shake: Quote
Bejkowa Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [IMG]http://i48.tinypic.com/2rg2eso.jpg[/IMG] Coś tam nowego dla was mam :) Quote
HexaWHWT Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 9 godzin zajęć? Łohoho, ja mam przeważnie 5 i dwa razy 7 lekcji więc jest spoko ;) no i kończę o 12, a nie o 15 :D Myślę, że naukę też da się pogodzić z tym wszystkim;) ja jak mam więcej nauki to biorę Hexę, naszą piłkę i aportuje na okrągło i idzie ją zmęczyć ;) tylko gorzej z powrotem do domu bo woli iść na jakiś dłuższy spacer. Ale tak poza tym to w domu rzucam jej też piłki, ona przynosi a ja przez ten czas coś robię. Wszystko się da :eviltong: Quote
Bejkowa Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Ja w czwartki mam 9 h , padam na ryj ;o Dzięki bogu że jutro mam do 11:10 hahahaha :D , noo i jutro obcinam włosy :loveu: No nie do końca da się wszystko pogodzić , ja nie mogę się skupić na psie i książkach na raz.Najpierw jedno później drugie . Quote
HexaWHWT Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 oj jak się postarasz to znajdziesz czas na wszystko ;) ja czasem po prostu nie mam ochoty już się uczyć to idę z tym moim psem polatać. ;) Quote
whiteterrier Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ale liceum trochę różni sie od gim szczególnie 1 klasa gdzie w 2 odpadają mi wszystkie chemie, fizyki i te inne paskudzctwa gdzie nauczyciele cisną Cię jak mogą... Bo przecież za rok tego nie bd i bla bla. Ja często kończę o 15;10 i 16 raz mi się zdarzy 13;15, ale zaczynam lekcje tez o 9;40, 10;35 i 8;50. Na 8 mam 2 razy. Ooo ścinasz włosy? Jak? :loveu: Quote
Recommended Posts