Jump to content
Dogomania

Diarunia [*] za TM - Kto sobie drogę skraca...Wizja SCHRONISKA! Diara prosi o deklaracje...

Recommended Posts

Posted

[quote name='anica']... ale trzeba przyznać ,że dziewczyna coś w sobie ma:loveu:[/QUOTE]

tylko czemu nikt oprócz nas tego nie dostrzega:shake:

Posted (edited)

Doszły Czerwcowe wpłaty od :
anett-10zł
Bela51-10zł
Ewu- 20zł
Sylwiia_-10zł
Na koncie Diary jest 169zł z czego u mnie 113zł
Przelałam do Neris 144zł (bo sa juz wpłaty bazarkowe na Diare)
Po rozliczeniu bazarku Diara będzie na plusie ...przynajmniej na razie :)

Edited by cancer43
Posted

moge wymienic sporo takich psów, co mimo ogłoszeń kwitną w dt czy schronach, czy hotelilkach. masakra.

ostatnio taki jedne, imć pan rurek, obecnie pimpek, znalazł dom, do tej pory nie moge uwierzyć i jeszzce długo sie będę dziwować. a brzydki, a charakter ciężki - mega bojący i gryzący ze strachu, że go ktoś zechciał, to cud niekwestionowany.

Posted

[quote name='sleepingbyday']moge wymienic sporo takich psów, co mimo ogłoszeń kwitną w dt czy schronach, czy hotelilkach. masakra.

ostatnio taki jedne, imć pan rurek, obecnie pimpek, znalazł dom, do tej pory nie moge uwierzyć i jeszzce długo sie będę dziwować. a brzydki, a charakter ciężki - mega bojący i gryzący ze strachu, że go ktoś zechciał, to cud niekwestionowany.[/QUOTE]No i tego musimy się trzymać - że cuda się zdarzają

Posted

Ola - zapytaj zatem: ile ogłoszeń, gdzie i jak często odświeżanych ma Diara? Na jakich portalach ?
W/g mnie - ona nie ma żadnych ogłoszeń.
Owszem, miała kiedyś. Kiedy? Otóż wtedy, kiedy zajmowały się tym tematem PROFESJONALISTKI a nie panienki wykupujące ogłoszenia na bazarkach od przypadku do przypadku.
Żeb zajmować się realną adopcją psów TRZEBA MIEĆ MIEĆ POJĘCIE O MECHANIZMACH JAKIE DZIAŁAJĄ NA LUDZI I odnawiać ogłoszenia co drugi dzień...

Ps.Widziałam jedno ogłoszenie, dotyczące Diary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cyt.początek: suczka ok. 5-letnia...."
Brawa za fantazję :) dla "twórcy" teksu ....

Posted

[quote name='Abrakadabra']
Żeb zajmować się realną adopcją psów TRZEBA MIEĆ MIEĆ POJĘCIE O MECHANIZMACH JAKIE DZIAŁAJĄ NA LUDZI I odnawiać ogłoszenia co drugi dzień...

Ps.Widziałam jedno ogłoszenie, dotyczące Diary :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cyt.początek: suczka ok. 5-letnia...."
Brawa za fantazję :) dla "twórcy" teksu ....[/QUOTE]

A moze by tak pomoc, albo doradzic, zamiast drwic ?:shake:

Posted

Daj spokój Belu;)
tej PROFESJONALISTCE hehe dziękujemy, dla Diary jej pomoc miała się skończyć w schronie a ponadto mimo zrzeczenia się opieki nad Diarą zobowiązała się do regularnego ogłaszania psa ale te deklaracje jak i zobowiązania finansowe jak widać g..no warte

Posted

Daga1081980 wpłaciła deklaracje za okres styczeń-czerwiec - 60zł - wielike dzięki:multi:
Wpłynęła również deklaracja lipcowa od sleepingbyday - 5 zł - dzięki :lol:

Stan konta Diary - 69 zł

Z mojego bazarku powinno byc 132zł,brakuje jeszcze jednej wpłaty,czyli juz możemy być spokojni o lipiec

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mojej wpłaty nie ma, a powinna, sprawdźcie.

Droga kuleżanko,twoja wpłata jest w poście 1789,czyli cztery posty wyżej.
Wszystko na bieżąco jest również w pierwszym poście.

Wpłaty lipcowe doszły od
Agusiazet - 20 zł
Bela51 - 10 zł
Wielkie dzieki :lol:

A tym samym stan konta Diary wynosi 274 zł :multi: