sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Na Przymorzu w Realu (na przeciwko Alfa Centrum) . Heh a ja się zastanawiałam co tam budują:))) Wpadniemy na inspekcję oczywiście Quote
Gasyou Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 Zapraszamy na inspekcje (z psem oczywiscie :) ) Quote
mag Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 No to wybierzemy sie tam i przy okazji obejrzymy sprzedawcow :wink: Quote
Gasyou Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 Jak bede znał swój grafik to dam znac kiedy mozna mnie podziwiac :wink: Quote
Iwona. Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 Gas to blisko mojej babci będę często wpadać, tylko proszę zaopatrzyć sklep dobrze 8) Quote
Gasyou Posted December 5, 2003 Author Posted December 5, 2003 W sklepie bedzie wszystko co tylko klienci zechcą :) Quote
Iwona. Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 W sklepie bedzie wszystko co tylko klienci zechcą :) Sprawdzimy :) Quote
amokk Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 nie wiem czy czytacie inne forum.. ale chcialam tu napisac skoro ten temattak dlugo jest ciagniety, Wczoraj z rana znalazlam Huskyego. Szukam wlasciciela, a moze znalazlby sie ktos komu uciekl.. albo ktos zna osobe ktorej znadzyl sie taki nieszczesliwy przypadek... Prosze o pomoc..:) bo wtej chwili mam 3 psy w domu Quote
amokk Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 uff uff uff wlasnie znalezli sie wlasciciele:) jestem szczesliwa a zarazem smutna bo piesek byl naprawde sliczny, grzeczny i madry:) Quote
aga 2 Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 No, to ekstra! :D A mówili Ci, co się stało? Aga&Co Quote
Gasyou Posted December 13, 2003 Author Posted December 13, 2003 Słuchajcie! Na Żabiance zgubił się pies mojej znajomej. Jest to bokser (suczka) o imieniu Nora. Zgubiła się dzisiaj (to jest 13.12.2003 w godzinach 19.30 - 20.00). Mamy nadzieję, że szybko ją znajdziemy. Gdybyście mieli możliwość przekażcie znajomym z Żabianki, żeby zwrócili uwagę na błąkającego się boksera. Dodatkowe informcje: pręgowana z białymi bucikami i wielkim białym krawatem, wyciągnięte sutki po ciąży, skórzana obroża. Quote
mag Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Ja blisko mieszkam to rozejrze sie za bokserka jak bede na spacerze. Gasiu, czy do tego sklepu w ktorym pracujesz moge wejsc z uusia? Poslania dla niej szukam i chcialabym przymierzyc Quote
Gasyou Posted December 14, 2003 Author Posted December 14, 2003 Dzieki Meg :) Do sklepu możesz spokojnie wejsc z psem (przynajmniej po psie będę mógł cię poznac :) ). Możesz napisac jakiego "mniej wiecej" posłania potrzebujesz, to napisze Ci czy cos w tym stylu jest (interes sie rozkreca i moze akurat nie byc tego czego szukasz :) ) Quote
mag Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Gasiu chcemy cos odpowiedniego dla mlodej panny :wink: Napewno to cos musi miec oparcia a najlepiej, zeby wogole bylo buda. W Karusku widzialam fajna wiklinowa kanape na nozkach za 115zl, albo budy z materialu, za ok. 70zl. Tylko, ze budy byly w jakies nietoperze, ciuchcie czy inne badziewia a nas interesuje cos estetycznego Quote
amokk Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 wlasnie sie doczytalam ze pracujesz Gasiu w sklepie.. czy moglbys mi podac ceny Royal Canina Maxi Junior?worek 15 kg:) teraz bedziesz naszym dilerem.. musisz jakos rozreklamowac sklep:) Quote
Iwona. Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Ja już byłam w sklepie i karmy Pro plan nie znalazłam :-? Gas chyba Cię widziałam 8) Quote
aga 2 Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Gasiu, i co, znalazł się piesek? No, ja na pewno wpadnę do was kupić coś dziciakom pod choinkę :wink: I będę zaczepiać każdego faceta, chyba że Gasiu jesteś w tym sklepie tylko jeden :D Quote
Gasyou Posted December 15, 2003 Author Posted December 15, 2003 Meg budy mamy małe, kosze wiklinowe zas fajne mamy :) Ola jutro przywioza royala to podam ci cene Iwona to dlaczego nie przyszłas sie przywitac? Aga pytaj o Gasia. Ogólnie jestem tam codziennie 20 godzin na dobe - zrobiłem jeden dzien wolnego (sobota) i wtedy okazało sie ze było tam pełno znajomych :) Pies sie nie znalazł wiec rozglądajcie sie dalej. Bardzo prosze. Quote
Iwona. Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Iwona to dlaczego nie przyszłas sie przywitac?:). Byłeś, ale zaraz gdzieś uciekłeś i tak jakoś wyszło 8) Quote
sic! Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Ogólnie jestem tam codziennie 20 godzin na dobe -. ile?????????? PRACOHOLIK!!! Quote
Gasyou Posted December 18, 2003 Author Posted December 18, 2003 PRACOHOLIK!!! I jeszcze PERFEKCJONISTA :wink: Quote
aga 2 Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 PRACOHOLIK!!! I jeszcze PERFEKCJONISTA :wink: I do tego jaki SKROMNY :wink: Quote
aga 2 Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Gasiu, a będziesz w sobotę w pracy? Opisz mi trochę siebie, bo głupio mi będzie po sklepie latać i Ciebie szukać :wink: Czy można u was powiesić ogłoszenie o sprzedaży szczeniąt? :( Quote
Gasyou Posted December 19, 2003 Author Posted December 19, 2003 W sobote jestem od 8 do... (pewnie długo). Aga mam brode i okularki. Z tym ogłoszeniem cos wykombinujemy bo na razie nie ma gdzie powiesic. Quote
Recommended Posts