Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem czy czytacie inne forum.. ale chcialam tu napisac skoro ten temattak dlugo jest ciagniety,

Wczoraj z rana znalazlam Huskyego. Szukam wlasciciela, a moze znalazlby sie ktos komu uciekl.. albo ktos zna osobe ktorej znadzyl sie taki nieszczesliwy przypadek...

Prosze o pomoc..:) bo wtej chwili mam 3 psy w domu

Posted

Słuchajcie! Na Żabiance zgubił się pies mojej znajomej. Jest to bokser (suczka) o imieniu Nora. Zgubiła się dzisiaj (to jest 13.12.2003 w godzinach 19.30 - 20.00). Mamy nadzieję, że szybko ją znajdziemy. Gdybyście mieli możliwość przekażcie znajomym z Żabianki, żeby zwrócili uwagę na błąkającego się boksera. Dodatkowe informcje: pręgowana z białymi bucikami i wielkim białym krawatem, wyciągnięte sutki po ciąży, skórzana obroża.

Posted

Ja blisko mieszkam to rozejrze sie za bokserka jak bede na spacerze.

Gasiu, czy do tego sklepu w ktorym pracujesz moge wejsc z uusia? Poslania dla niej szukam i chcialabym przymierzyc

Posted

Dzieki Meg :)

Do sklepu możesz spokojnie wejsc z psem (przynajmniej po psie będę mógł cię poznac :) ). Możesz napisac jakiego "mniej wiecej" posłania potrzebujesz, to napisze Ci czy cos w tym stylu jest (interes sie rozkreca i moze akurat nie byc tego czego szukasz :) )

Posted

Gasiu chcemy cos odpowiedniego dla mlodej panny :wink:

Napewno to cos musi miec oparcia a najlepiej, zeby wogole bylo buda.

W Karusku widzialam fajna wiklinowa kanape na nozkach za 115zl, albo budy z materialu, za ok. 70zl. Tylko, ze budy byly w jakies nietoperze, ciuchcie czy inne badziewia a nas interesuje cos estetycznego

Posted

wlasnie sie doczytalam ze pracujesz Gasiu w sklepie.. czy moglbys mi podac ceny Royal Canina Maxi Junior?worek 15 kg:)

teraz bedziesz naszym dilerem.. musisz jakos rozreklamowac sklep:)

Posted

Gasiu, i co, znalazł się piesek?

No, ja na pewno wpadnę do was kupić coś dziciakom pod choinkę :wink: I będę zaczepiać każdego faceta, chyba że Gasiu jesteś w tym sklepie tylko jeden :D

Posted

Meg budy mamy małe, kosze wiklinowe zas fajne mamy :)

Ola jutro przywioza royala to podam ci cene

Iwona to dlaczego nie przyszłas sie przywitac?

Aga pytaj o Gasia.

Ogólnie jestem tam codziennie 20 godzin na dobe - zrobiłem jeden dzien wolnego (sobota) i wtedy okazało sie ze było tam pełno znajomych :)

Pies sie nie znalazł wiec rozglądajcie sie dalej. Bardzo prosze.

Posted

Gasiu, a będziesz w sobotę w pracy?

Opisz mi trochę siebie, bo głupio mi będzie po sklepie latać i Ciebie szukać :wink:

Czy można u was powiesić ogłoszenie o sprzedaży szczeniąt? :(