aga 2 Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Mag, przede wszystkim pani K. nie lubi amstafów, pies znajomych wyszedł od niej ze szkolenia zestresowany i z łupieżem, a w ogóle to na dzień dobry powiedzieli im, że no w zasadzie to z tego psa mżna zrobić tego, co gryzie. :-? Przyjedź na Spacerową, nie wiem, czy będę w niedzielę, bo w sobotę Gosia przyjeżdża :D i mogę nie dać rady, ale spokojnie porozmawiaj z Mirkiem lub Arkiem, Arek sam osobiście posiada amstafkę. Ale nie mówię nie, że nie bedę, zobaczę. Jakby co, to dam jeszcze znać w niedzielę przed południem :D Aga&Co Quote
sic! Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 mag Ty idź wszędzie tylko nie do Hauuwardu!!! MIEJ NA UWADZE DOBRO SWOJEGO PSA!!! :wink: Quote
aga 2 Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 magTy idź wszędzie tylko nie do Hauuwardu!!! MIEJ NA UWADZE DOBRO SWOJEGO PSA!!! :wink: Sic!, ja sie chyba w Tobie zakocham :iloveyou: Nie dość, że masz rottweilera, to jeszcze zdanie co do szkoleń w pewnych miejscach takie samo :wink: Aga&Co Quote
mag Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Ha ha ha!!! No tak. W Hauwardzie bylam z moim amstafkiem i faktycznie pani Agnieszka nie przepada za tymi psami. Nie bylam na szkoleniu, tylko na konsultacjach i powiedziala mi, ze nie wiedziala, ze ktos moze wogole tak swietnie wychowac amstafa. :wink: :D A teraz chce isc na szkolenie z bulka. Quote
aga 2 Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Ha ha ha!!! No tak. W Hauwardzie bylam z moim amstafkiem i faktycznie pani Agnieszka nie przepada za tymi psami. Nie bylam na szkoleniu, tylko na konsultacjach i powiedziala mi, ze nie wiedziala, ze ktos moze wogole tak swietnie wychowac amstafa. :wink: :D . I tym właśnie zdaniem powinnaś zamknąć usta tym wszystkim, którzy uparcie drą japy, że Hauuward to najlepsza szkoła na świecie. Tylko potwierdziłaś moje zdanie o tej szkole. AMEN No to zasuwaj na Spacerową. :D Aga&Co Quote
mag Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Aga to napisz mi jeszcze na ktora jest to szkolenie, najchetniej bylabym troche przed zakonczeniem, zeby co nieco sobie obejrzec i porozmawiac z treserami. No i ile kosztuje. Quote
aga 2 Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Mag, zaczynają się zbierać po 13, czyli ok. 14 jest OK, cena za PT jest 320 zł razem z egzaminem, 2 x w tygodniu zdaje się, ale nie chcę Ci skłamać, więc to ze znakiem zapytania. A co, będziesz w niedzielę? To może ja tż ze swoim ogoniastym jednak się zjawię :D Aga&Co Quote
mag Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 No chyba przyjde, masz moze GG? Bo widze, ze teraz jestes na dogomanii. Chat mi niestety nie chodzi. Quote
aga 2 Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Oj... Już mnie nie było na Dogomanii :( Ja nie mam gg, moja siostra chce mi zainstalować, ale ja nie wiem, jak się to badziewie obsługuje :wink: Mnie też chat nie chodzi. Jakby co, to wal na priva, chociaż mogę mnieć problem z dostępem do kompa (rodzina, itd...) Aga&Co Quote
sobol Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 juz to slysze od miesiaca...aga2 jej siostra i ich wspolne robienie gg :D to jak ten sobol i aparat i zdjecia maluchow w kiepskim swietle :D Quote
sobol Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 nuuuudy , juz na szczescie koncze prace...ale dzisiaj znowu ide...znowu bede pisal glupie topici o dziwnych porach :wink: Quote
amokk Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 a moze mi ktos napisac co macie przeciwko Hauuwardowi? jakies konkretne przykady.. hm.. bo nie bawem bede sie decydowala na jakas szkole dla pieska i mam zamet w glowie.. Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 A nie możesz zobaczyć: Szkolenie-szkolenie w Gdańsku-tam jest obszerny topik na którym chyba już wszsytko zostało powiedziane Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Sic!, ja sie chyba w Tobie zakocham :iloveyou: Nie dość, że masz rottweilera, to jeszcze zdanie co do szkoleń w pewnych miejscach takie samo :wink: Aga&Co Bosheeeee Aga nie tak przy ludziach:)))) A na temat hauuwardu to ja wolę nie zaczynać bo się tylko wku..:) Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 :oops: :oops: :oops: nie umiem wstawiać cytatów:) Quote
Gasyou Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 nie umiem wstawiać cytatów Sic! quote musi byc na początku i na koncu cytatu :) Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 nie umiem wstawiać cytatów Sic! quote musi byc na początku i na koncu cytatu :) UWaga próba??? Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Genialnie! Gratuluje! :) Heh dzięki:) Poprostu jestem zdolna:))) Quote
Gasyou Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 A wiecie ze w Gdansku bedzie nowy sklep dla zwierzaków? Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Nie wiecie,ale od kiedy mam możliwość kupowania w hurtowni, to sklepów już nie odwiedzam:))) bo by mnie szlag trafił jacy z nich zdziercy Quote
Gasyou Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 Rozumiem. Ja tam chciałem sie zwyczajnie pochwalic bo bede tam pracował :) i zapowiada sie swietne miejsce :) Quote
sic! Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 No to trzeba było tak od razu!!! Gadaj szybko, co ?gdzie? jak? no i kiedy? :) Quote
Gasyou Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 Na Przymorzu w Realu (na przeciwko Alfa Centrum) od 10.12. Chwale sie dlatego ze z rozmów z szefowa (i po poznaniu personelu) wydaje mi sie ze bedzie to sklep naprawde przyjazny dla włascicieli zwierzat. Przynajmniej tak to sie zapowiada. Quote
Recommended Posts