Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donosi napoje :) Zabawia gosci :) Robi miłe minki :)

A ciut powazniej to zaproszenie na Ujescisko było osobnym watkiem w naszym umawianiu sie. Chciałem wam tylko zasygnalizowac ze jesli ktos miałby ochote spotkac sie z innymi psiarzami to w kazda niedziele o 11 jestesmy na tutejszych polach (nie tylko swetry) :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chetnie, ale moja mala jest strasznie glupia i moze sie kapac, a to nie jest dobra pora na kapiele.

Duzy wykapal mi sie w lutym i od tej pory jestem ostrozna z zimowymi spacerami nad woda.

Posted

Rozumiem znam ten ból - mój na szczescie juz troche rozumu nabrał. A w jakim wieku juest bulinka i jakie ma umaszczenie? (pytam bo najwieksza miłosc mego rudzielca to bulinka :) )

Posted

Słuchajcie, w okolicach Zoo, na Spacerowej, jest plac szkoleniowy. Możemy się skrzyknąć któregoś weekendu i potraktować go jako "bazę". Jest stamtąd fantastyczne wejście do lasu, nie będzie się przeszkadzać psom na szkoleniu, a teren jest ogrodzony.

No i przy okazji można podszkolić pieska :wink:

Tylko pliiizzzz, wybierzcie taki weekend, jak ja nie mam szkoły.

PS. Prawdopodobnie jutro podjadę tam z moim małym dzwońcem, żeby dostał trochę po doopsku :)

Aga&Co

Posted

Myślę, że podjadę, w końcu musi mój Widelec pojąć, co to znaczy fachowe szkolenie :wink:

Przez długi czas jeździłam z Mati, ale z powodu kompletnego braku czasu musiałam przestać :cry: , teraz też tylko co drugi weekend mam wolny, a i to nie zawsze, no i nie mam jak dojechać, ale jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa co do szkolenia. Fantastyczna sprawa :D

Aga&Co

Posted
O Gucia, my mamy do siebie blisko.

No to niech ktos rzuci jakas propozycja.

Tak a gdzie mieszkacie?

Ha ha ha !! No wlasnei zmienilam "Gucia" na "Iwona", ale mnie uprzedziliscie. W Oliwie.

Posted

Cześć, jestem trzymiesięcznym sznaucerkiem miniaturowym, mieszkam w Gdańsku Zaspie, wokół mnie same duże psy (mieszkam ze średniej wielkości kundelkiem, mam koleżanki kuwasza i amstafa), a szukam kolegów mojej wielkości i najlepiej w podobnym wieku do zabawy. Napiszcie do mnie, bo wprawdzie towarzystwo jest kulturalne, ale czasem któreś mnie przydepcze albo zgniecie. A ja... no cóż, chciałbym się czasem też "normalnie" pobawić ;) Mordziaki dla wszystkich. Mały Magnus