Gasyou Posted November 15, 2003 Author Posted November 15, 2003 Donosi napoje :) Zabawia gosci :) Robi miłe minki :) A ciut powazniej to zaproszenie na Ujescisko było osobnym watkiem w naszym umawianiu sie. Chciałem wam tylko zasygnalizowac ze jesli ktos miałby ochote spotkac sie z innymi psiarzami to w kazda niedziele o 11 jestesmy na tutejszych polach (nie tylko swetry) :) Quote
Gasyou Posted November 15, 2003 Author Posted November 15, 2003 Mag ty tez z 3miasta? Niespodziewałem sie :) A gdzie w oliwie sie mozna spotkac? Quote
mag Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Myslalam o trojmiejskich lasach, wejsc mozna wlasciwie w dowolnym miejscu. A Oliwie np. w Dolinie Radosci, albo kolo ZOO. Quote
Gasyou Posted November 15, 2003 Author Posted November 15, 2003 Nie wiem co na to inni, dla nas las to frajda :) A nad morze nie bedzie ci sie chciało przyjechac? :) Quote
mag Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Chetnie, ale moja mala jest strasznie glupia i moze sie kapac, a to nie jest dobra pora na kapiele. Duzy wykapal mi sie w lutym i od tej pory jestem ostrozna z zimowymi spacerami nad woda. Quote
Gasyou Posted November 15, 2003 Author Posted November 15, 2003 Rozumiem znam ten ból - mój na szczescie juz troche rozumu nabrał. A w jakim wieku juest bulinka i jakie ma umaszczenie? (pytam bo najwieksza miłosc mego rudzielca to bulinka :) ) Quote
aga 2 Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Słuchajcie, w okolicach Zoo, na Spacerowej, jest plac szkoleniowy. Możemy się skrzyknąć któregoś weekendu i potraktować go jako "bazę". Jest stamtąd fantastyczne wejście do lasu, nie będzie się przeszkadzać psom na szkoleniu, a teren jest ogrodzony. No i przy okazji można podszkolić pieska :wink: Tylko pliiizzzz, wybierzcie taki weekend, jak ja nie mam szkoły. PS. Prawdopodobnie jutro podjadę tam z moim małym dzwońcem, żeby dostał trochę po doopsku :) Aga&Co Quote
mag Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 PS. Prawdopodobnie jutro podjadę tam z moim małym dzwońcem, żeby dostał trochę po doopsku :) Aga&Co Jedziesz na szkolenie? Quote
aga 2 Posted November 15, 2003 Posted November 15, 2003 Myślę, że podjadę, w końcu musi mój Widelec pojąć, co to znaczy fachowe szkolenie :wink: Przez długi czas jeździłam z Mati, ale z powodu kompletnego braku czasu musiałam przestać :cry: , teraz też tylko co drugi weekend mam wolny, a i to nie zawsze, no i nie mam jak dojechać, ale jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa co do szkolenia. Fantastyczna sprawa :D Aga&Co Quote
mag Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 O Iwona, my mamy do siebie blisko. No to niech ktos rzuci jakas propozycja. Quote
Iwona. Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 O Gucia, my mamy do siebie blisko.No to niech ktos rzuci jakas propozycja. Tak a gdzie mieszkacie? Quote
sobol Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 ja jestem albo za tym ZOO, albo w Sopocie na plazy przy molo :) Quote
mag Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 O Gucia, my mamy do siebie blisko.No to niech ktos rzuci jakas propozycja. Tak a gdzie mieszkacie? Ha ha ha !! No wlasnei zmienilam "Gucia" na "Iwona", ale mnie uprzedziliscie. W Oliwie. Quote
Iwona. Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 ja jestem albo za tym ZOO, albo w Sopocie na plazy przy molo :) ja też :lol: Quote
aga 2 Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 No to co w końcu, zdecydujemy się? Nie możemy być gorsi od Warszawy, oni już się zdjęciami wymieniają :wink: Aga&Co Quote
Gasyou Posted November 16, 2003 Author Posted November 16, 2003 A my dzis mielismy swietny seterkowy spacerek :) Quote
Madziara Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Cześć, jestem trzymiesięcznym sznaucerkiem miniaturowym, mieszkam w Gdańsku Zaspie, wokół mnie same duże psy (mieszkam ze średniej wielkości kundelkiem, mam koleżanki kuwasza i amstafa), a szukam kolegów mojej wielkości i najlepiej w podobnym wieku do zabawy. Napiszcie do mnie, bo wprawdzie towarzystwo jest kulturalne, ale czasem któreś mnie przydepcze albo zgniecie. A ja... no cóż, chciałbym się czasem też "normalnie" pobawić ;) Mordziaki dla wszystkich. Mały Magnus Quote
aga 2 Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 Madziara, nie pomożemy... My z tych, co to zadeptują :wink: Aga&Co Quote
PaYooK Posted November 16, 2003 Posted November 16, 2003 ELO!!! mag prosze o zmniejszenie fotki pamietajmy o modemowcach Quote
sobol Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 payook zdjecie jest male...tylko ze miejsce gdzie ono jest to nie bardzo :Ddlatego tak wolno wchodzi...samo zdjecie zajmuje okolo 150 kb wiec to malo :) Quote
Iwona. Posted November 17, 2003 Posted November 17, 2003 A my dzis mielismy swietny seterkowy spacerek :) Czemu Wy na tym Ujeścisku spacerujecie, to dla mnie za daleko :( Quote
Recommended Posts