Nesuniaaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Kurde do Stogów mam daleko a z dwoma psami ciężko jeździć:) No ale w sumie plaża tam jest śliczna:) A dobra wy decydujcie ja się dostosuje:) Quote
Viz Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No ja niesety na Stogi sie nie piszę, bo jeden pies to jeszcze. Ale z dwoma nie da rady, bo Teddy nie przepada za jazdą czymkolwiek. ;) Z mojej strony proponuje molo w brzeźnie jako miejsce spotkania, a później można by było się udać w dowolną stronę :) Quote
asia&smyk Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja po raz któryś postaram sie przybyc, ale znajac życie to znowu mi sie to nie uda. :evil_lol: W każdym razie mi by bardziej pasowało brzezno, no i mam czas tylko w niedziele. ;) Quote
Nesuniaaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja też jestem za Brzeźnem:) Ale wolałabym sie spotkać przy starym molo i iść w kierunku nowego portu, przy nowym może chodzić straż miejska. Dojazd jest naprawde prościutki. Jedzie się tramwajem 15 albo 13 pod samo molo. Quote
lira Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 widzę że większość jest za Sotgami a mi nadal jest obojetne jedyne co to proponuje godz. 13 a miejsce sami wybierzcie ;) Quote
Nesuniaaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ejj ludzie ja mam 2 psy (nie tylko w sumie ja) i cieżko mi będzie na stogi dojechać:) Jedźmy do Brzeźna:) Quote
Viz Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Asiu, popieram popieram :evil_lol: No i Martę też ;) Mimo wszystko nie dam rady na Stogi. Quote
dog_master Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nooo, do Brzeźna lepiej :P A od starego mola w stronę.. hmm... nie-Sopotu ;) jest spokonie, cichutko :) Hmmm a teraz coś SM może nam zrobić? Bo już po 1 X :razz: O, ile psiaków się szykuje :multi: ładuję lustereczkowe akumutorki :razz: Quote
Nesuniaaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 No tak teraz SM nic nam nie zrobi, ale myśle że najłatwiej będzie dojechać do Brzeźna:) Każdy wie gdzie jest stare molo w Brzeźnie? To jak godz 13 przy molo? Tym razem zrobimy dluższy spacerek:) Możemy nawet do Jelitkowa iść:P Quote
Viz Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ala, po 1 października SM może nam co najwyżej nagwizdać, bo mandatu nie ma prawa nam wlepić. :lol: Mamy pełne prawo spacerować :) Kto będzie miał aparat? No i ja jak najbardziej jestem za długim spacerkiem, obyśmy tylko nie zmarzli za bardzo :evil_lol: Quote
lira Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ja napewno będę miała aparat :D a do Brzexna to się jedzie jak ? z Gdańska Głownego koło Opery się skręca ? dobrze myślę ? Quote
Nesuniaaa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 W Gdańsku głównym wsiadasz w 13 i proooosto do Brzeźna:) Masz racje 13 skreca koło opery. Brzeźno to jest ostatni przystanek później 13 skręca i wraca do Gdańska. Możemy pójść aż do Jelitkowa i wrocić autobusem C (kawałek dalej jedzie 6 do Gdańska głównego). Co wy na to:)? Quote
Nesuniaaa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 A może udałoby się w niedziele spotkać a nie sobote? W niedziele więcej osób by było.. Byłaby jeszcze Szelka i Sheltia... Quote
dog_master Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='dog_master']ładuję lustereczkowe akumutorki :razz:[/quote] [quote name='Viz']Kto będzie miał aparat?[/quote] Jaaaaaa :P A jakże ;) Ja tak się tu nie odzywam, bo mi obojętnie :) kiedy, gdzie... Hmmm to co, [B]niedziela 13:00 Brzeźno[/B] każdemu odpowiada? :razz: Też jestem za tym, żeby jak najwięcej psiaków przyszło :) Lira, Ty masz psa czy suczkę? :diabloti: Quote
lira Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ja w niedzielę nie mogę bo już się umówiłam na inny spacer i nie zdąrzyłabym na ten , jedyne co to w sobotę Quote
mrufk4 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 a wiec... Stogi to byla tylko moja luzna propozycja na spontanie - mieszkam tam, a noz widelec by wypalilo to bym daleko nie miala :P ale z racji, ze mam psa, ktory uwielbia jezdzic wszelkimi pojazdami komunikacji miejskiej - dostosuje sie ;) Brzezno - nie ma sprawy - wsiadam w tramwaj pod domem i jestem w brzeznie ;) co do terminu - mi by rowniez bardziej pasowala sobota, bo w niedziele kiepsciutko u mnie z czasem. co do godziny - obojetna. Klaudia - jak nie wiesz jak do brzezna dojechac, to bysmy sie gdzies umowily w glownym i przyjechaly razem ;) Dog_master - Lira ma Lire, czyli suczke :P ja rowniez mam suczke, ale bezkonfliktowa - nie wie co to znaczy warczec, o uzywaniu zebow nie wspominajac ;) Quote
Viz Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ala, mi termin odpowiada! A jak pozostałym? :) Quote
lira Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ja mam suczkę niestety o specyficznych gustach co do poznawanych psów :P do niektórych się płaszczy i leży do góry brzuchem a do innych zbyt nachalnych szczególnie psów potrafi zawarczeć i złapać za ucho , a jak psy jej nie maltretują, nie szczekają na nią to potrafi się super bawić :P ja 100% nie będę mogła w niedzielę mrufka to umawiamy się w Brzeźnie o 13 w sobotę, jak ktoś do nas dołączy to super, a do Brzeźna raczej trafię bo skręt jest koło mojej szkoły wiec już nawet rozpoznaje okolice :P to się jedzie tramwajem 13 Quote
dog_master Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Hmmm to kiedy w koncu? Bo widze, ze chyba beda dwa spacerki ;) To moze inaczej: kto NIE moze w niedziele, a w sobote by przyszedl? :) Quote
Nesuniaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mi tam 2 spacerki odpowiadają:P Ejj ale sobota już jest jutro więc ustalmy w końcu co i jak:) 13 koło starego molo? Quote
dog_master Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mi 2 tez teoretycznie... bo w praktyce ciezko z czasem :/ Ja potwierdzam :P sobota 13 stare molo :) Quote
lira Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 stare molo czyli gdzie ? poinstruujcie mnie bo mam zdolności do gubienia się Quote
Nesuniaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 hmmmmmm jakby to wytłumaczyć:P Wiesz co bądź o 12.30 przy manhatanie to razem pojedziemy bo nie potrafie tego dobrze wytłumaczyc:) Quote
Recommended Posts