Viz Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja jestem,z a bo na ten weekend kompletnie się rozłożyłam chorobowo :roll: Quote
dog_master Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Oj, Trójmiejscy Dogomaniacy juz nie spaceruja? :shake: Piekna pogoda, plaza... :razz: Quote
asia&smyk Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A nie pilnują jeszcze na plażach, żeby z bestyjkami nie wchodzic? :razz: Quote
dog_master Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Eee tam, ja tylko raz w lipcu w Brzeznie widzialam tych panow ;), a do pudelka sie nawet nie przyczepili ;) Quote
asia&smyk Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Czy ktoś z Was byłby chętny do pomocy? :razz: Już tłumaczę o co chodzi... Otóż Yoyo, teoretycznie pies mojej siostry, miała pewne braki w socjalizacji. No i teraz mamy problemy z sunią - oczywiscie kto ma? - ja i moja mama, bo siostry nie ma całymi dniami w domu i już się w ogole psem nie zajmuje. :shake: Sunia rzuca się czasami na ludzi i na psy - ale jak kogoś trochę już pozna, to przeważnie się uspokaja (w stosunku do domowników, w tym do jednej osoby niepełnosprawnej, jest wręcz aniołkiem, wszystko można jej zrobić, a ona nawet nie warknie). Ostatnio, głównie z braku czasu, na spacery wychodziłyśmy z nia raczej w odludne miejsca (bo zreszta w takim też mieszkam :eviltong: ). No i w rezultacie teraz jest trochę "zacofana" w kontaktach z obcymi ludzmi i z psami. Chętnie bym się wybrała z kimś z Was na spacerek, żeby Yoyo troche sie z ludzmi na nowo oswoiła. Zwracam sie z tym do Was, psiarzy, bo przynajmniej wiecie jak sie zachować przy nieufnym psie i w ogóle. ;) No a że teraz mam wakacje, to moge spokojnie wygospodarowac czas na kilka spacerków w 3miescie. :cool3: Quote
HebaNova Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 pomóżcie mi proszę, bede niedługo jechać z Katowic do Gdańska PKSem - jak nazywa się dworzec na którym będe wysiadać? (bo znalazłam 2 adresy - jeden na 3Maja a drugi na Dmowskiego... ) czy z tego samego dworca jest odjazd z powrotem? czy ktos z was się orientuje? poza tym co można robić przez jeden dzień tam u was? co mi polecacie? będę niezmotoryzowana i do dyzpozycji kilka godzin. Quote
asia&smyk Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Co do dworca to sie niestety nie orientuje. A co do spedzenia czasu...Hmm...W sumie to zależy na czym Ci zależy (ale mi sie napisało :eviltong: ). Czy chcesz coś zwiedzać, odpocząć, po prostu miło spędzić ten czas czy jeszcze cos innego? :cool3: Quote
HebaNova Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 najlepiej wszsytkiego po trochu i zeby bylo blisko dworca pks - albo tak zebym dala rade w obcym miescie dojechac komunikacją. :) Quote
asia&smyk Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A kiedy bedziesz jechac? Po tej niedzieli? Bo do 20 trwa Jarmark Dominikański, ale juz sie pewnie nie załapiesz... Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jest ktoś chętny na spacerek:)? Ja się zgłaszam z moimi jamniorami:) Quote
agara Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hej, hej:) Szukam jakiś Maltanów w Gdańsku... bo jakoś żądko<nigdy:D:D> nie widuję... NO CO JEST!?:D:D Quote
dog_master Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Pudelek tez chętnie gdzies sie przejdzie :) Pieskow nie lubi (ignoruje), super zabawowy to on nie jest, ale chetnie sie przywita ;) Quote
Nesuniaaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30507[/URL] zajrzyj na mój wątek i napisz czy chcialabyś się na taki spacer przejść:) A jak nie to ja na zwykłe spotkanko też jestem chętna:) Quote
Nesuniaaa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 To co może w niedziele jakieś spotkanko? Np na plaży? Quote
dog_master Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Na plażę nie wolno :/ Wolę nie ryzykować, kilku znajomych zapłaciło mandaty...! Ten szlak trochę długi jak dla mnie... Wzięłabym aparat, który ekhm waży troszkę ;) może właśnie coś w stylu zwykłego spotkanka? W niedzielę mi pasuje :) Quote
Nesuniaaa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mi też w niedziele pasuje tylko niech więcej ludzi się zgłosi! A masz może jakąś propozycje co do miejsca? Quote
dog_master Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Eh a ja sie rozchorowalam ;( Tzn kolezanka mnie zarazila..... Eh a moglabys w nastepna niedziele? Dzis na agility jade, ale nie wiem, ile wytrzymam... Quote
Nesuniaaa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Spoko:) Mi też jutro nie pasuje, ale w nastepna niedziele z chęcia.. Quote
dog_master Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jak tam ze spacerkiem? Taka ladna pogoda jest... :) Quote
Nesuniaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pogoda śliczna ale ja niestety wyjeżdżam:( Za to następny cały weekend siedze w domu:) Quote
agara Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Malta-GD']Hej, hej:) Szukam jakiś Maltanów w Gdańsku... bo jakoś żądko<nigdy:D:D> nie widuję... NO CO JEST!?:D:D[/quote] Ktoś jest chętny na spacerek na Stogach, na plaży:)? Najchętniej małe pieski lub może Husky lubiący małe suczki:) (to nie jest jeszcze pewne) Quote
dog_master Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Malta-GD, a mały pudelek, co lubi suczki, się kwalifikuję? :) Było by czarno-biało ;] Ja z Oliwy, ale mogę dojechać. BTW na Stogach mozna z psami na plaze? Quote
Nesuniaaa Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ja w następnym tyg jestem chętna z dwoma króliczymi jamnisiami:) Quote
Recommended Posts