Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś z Was byłby chętny do pomocy? :razz: Już tłumaczę o co chodzi... Otóż Yoyo, teoretycznie pies mojej siostry, miała pewne braki w socjalizacji. No i teraz mamy problemy z sunią - oczywiscie kto ma? - ja i moja mama, bo siostry nie ma całymi dniami w domu i już się w ogole psem nie zajmuje. :shake: Sunia rzuca się czasami na ludzi i na psy - ale jak kogoś trochę już pozna, to przeważnie się uspokaja (w stosunku do domowników, w tym do jednej osoby niepełnosprawnej, jest wręcz aniołkiem, wszystko można jej zrobić, a ona nawet nie warknie). Ostatnio, głównie z braku czasu, na spacery wychodziłyśmy z nia raczej w odludne miejsca (bo zreszta w takim też mieszkam :eviltong: ). No i w rezultacie teraz jest trochę "zacofana" w kontaktach z obcymi ludzmi i z psami. Chętnie bym się wybrała z kimś z Was na spacerek, żeby Yoyo troche sie z ludzmi na nowo oswoiła. Zwracam sie z tym do Was, psiarzy, bo przynajmniej wiecie jak sie zachować przy nieufnym psie i w ogóle. ;) No a że teraz mam wakacje, to moge spokojnie wygospodarowac czas na kilka spacerków w 3miescie. :cool3:

• 1 month later...
Posted

pomóżcie mi proszę, bede niedługo jechać z Katowic do Gdańska PKSem - jak nazywa się dworzec na którym będe wysiadać? (bo znalazłam 2 adresy - jeden na 3Maja a drugi na Dmowskiego... ) czy z tego samego dworca jest odjazd z powrotem? czy ktos z was się orientuje?
poza tym co można robić przez jeden dzień tam u was? co mi polecacie? będę niezmotoryzowana i do dyzpozycji kilka godzin.

Posted

Co do dworca to sie niestety nie orientuje.

A co do spedzenia czasu...Hmm...W sumie to zależy na czym Ci zależy (ale mi sie napisało :eviltong: ). Czy chcesz coś zwiedzać, odpocząć, po prostu miło spędzić ten czas czy jeszcze cos innego? :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30507[/URL] zajrzyj na mój wątek i napisz czy chcialabyś się na taki spacer przejść:) A jak nie to ja na zwykłe spotkanko też jestem chętna:)

Posted

Na plażę nie wolno :/ Wolę nie ryzykować, kilku znajomych zapłaciło mandaty...! Ten szlak trochę długi jak dla mnie... Wzięłabym aparat, który ekhm waży troszkę ;) może właśnie coś w stylu zwykłego spotkanka? W niedzielę mi pasuje :)

Posted

[quote name='Malta-GD']Hej, hej:)
Szukam jakiś Maltanów w Gdańsku... bo jakoś żądko<nigdy:D:D> nie widuję... NO CO JEST!?:D:D[/quote]
Ktoś jest chętny na spacerek na Stogach, na plaży:)? Najchętniej małe pieski lub może Husky lubiący małe suczki:)
(to nie jest jeszcze pewne)