iwop Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Może trzeba mu szukać chociaz tymczasu...? On tyle juz czeka...:placz: Quote
fizia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Byłoby świetnie, tylko gdzie go znaleźć... Quote
Roxana Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nadchodzi najgorszy czas dla wszystkich schroniskowych zwierzaczków... Kolejna mroźna zima przed nimi :-( A domków jak nie ma tak nie ma, serce się kraje na myśl o ich cierpieniu :placz: Domku... Quote
Roxana Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Aksamitek wciąż czeka... Kto go uchroni przed kolejną zimą w schronisku :-( Quote
Roxana Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czy jest przyjaciel równy mu, co ścieżkę wskaże Ci, uczciwe serce, wierny druh, duch wielki w oczach lśni. Artysta w pracy, w sportach mistrz, rodziny i stad stróż. Faworyt królów, pieszczoch dam, to przecież pies i już! Choć ciałem raczej mały, to podbił on świat cały! Z książki "Okiem psa" J.Fischera Quote
truskawa144 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [LEFT]Jutro ma przyjechać do Aksamita w odwiedziny PANI... Jeśli Aksamit się spodoba pojedzie razem z nią do domu. Trzymamy kciuki. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [LEFT]Kochani właśnie dostałam telefon - Aksamit jest już w nowym domu:multi::multi::multi: Strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Podobno na początku był trochę wystraszony ale teraz obwąchał wszystkie kąty,poznał domowników,został "wyprany",dostał pysznego jedzonka i jest bardzo szczęśliwy:multi::multi::multi: Jego nowa PANI mówiła,że jest pieskiem kochanym,bardzo szuka kontaktu z człowiekiem,jest grzeczny,po prostu cudowny - słychać to było w jej zachwyconym głosie!! Strasznie się cieszę,jak pewnie każdy z Was:) Dzięki,że byliście z Aksamitem aż do szczęśliwego finału :) Już usunęłam jego allegro,pokasujcie ogłoszenia:evil_lol: [/LEFT] Quote
Yona Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mam dzisiaj same złe wiadomości. Jedna dobra się przyda :loveu: No to coś tam wykasuję... Quote
Roxana Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Popłakałam się- ze szczęścia! :multi: Jejciu jak się cieszę :multi: :loveu: :multi: Tak to ja płakać mogę 24h byle tylko jak najwięcej piesków przed zimą trafiło do domków :multi: Ależ się cieszę!!! Bądź Aksamitku najszczęśliwszą psiną pod słońcem :loveu: Quote
fizia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Alez cudowna wiadomośc!!!! Tyle się biedaczek wyczekał - ale teraz, mam nadzieję, zostanie Mu to wynagrodzone!! Czeka Go szczęśliwa zima w ciepłym Domku! Super!!!!:multi::multi::multi::multi: :laola::laola: :Cool!::iloveyou::klacz::sweetCyb::cool2::bigcool::bigok::laugh2_2: Nigdy więcej krat! Quote
truskawa144 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [LEFT]Nowa pani Aksamita jest zarejestrowana na dogo,właśnie wysłała do mnie PW. Mam nadzieje,że się ujawni i dostaniemy relacje na bieżąco z nowego domku i może fotki :) [/LEFT] Quote
iwop Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jak ja się cieszę! Aksamit tak długo czekał! Bardzo prosimy nowa Pania Aksamitka o jakies wiadomości. :loveu: Quote
uxmal Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Świetnie :) Wspaniale :))))))) Nareszcie:) Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czy są jakieś wieści od Aksamita...?:oops: Quote
Recommended Posts