Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały jest taki śliczny a tak pięknie pozował do zdjęc . Dobrze maluszku że nie trafiłeś do schronu to najważniejsze. Ktoś na pewno znów pokocha to śliczne i urocze stworzenie. Główka do góry piesku.

Posted

chi23 napisał(a):
O, rzeczywiście:) Mam masę kolczyków których nie noszę i właśnie pomyślałam że może wspomogę jakiegoś psa;)

A ja mam znowu trochę sweterków po remanencie w szafie :) Ostatnio sprzedały się ładnie (te z remeanentu wakacyjnego;) )
Mieszkasz na północy czy południu?

Posted

mmd napisał(a):
A ja mam znowu trochę sweterków po remanencie w szafie :) Ostatnio sprzedały się ładnie (te z remeanentu wakacyjnego;) )

ja chce sweterki ciotkowe, ten malinowy robi nadal furore

Posted

mmd napisał(a):

Odpowiedź poszła na pw:)

Posted

[quote name='Panca']fajny psiur i wierze ze szybko znajdzie dom .Faktycznie schronisko dla takiej kruszyny to bylby wyrok
Dzisiaj zważyłam pyrdolca, to dokładnie 8.6kg żywej wagi. Ciezko takie cuś podniesc na rece...

chi23, widzę że pobrałaś banerek! Rozumiem, że zostajesz u Rudolca na dłużej? :):)
Zabrałam dziś na spacer Rudiego z koleżanką Perełką i był to strzał w 10! Super było patrzeć, jak razem ganiali... Dosłownie jak równolatki, a Perełka jest o wiele starsza od Rudasa. Spróbuję zmontować filmik, żebyście zobaczyli jakie energiczne stworzonko z tej czekoladki :)
Z pójściem do weta jutro się nie wyrobię, ale myślę że wizytę załatwimy we wtorek. Zaraz dodam nowe zdjęcia

Posted

majowa napisał(a):
ja chce sweterki ciotkowe, ten malinowy robi nadal furore

Był bazarek sweterkowy jak byłaś w Chorwacji. Teraz będzie może mniej, ale coś będzie, bo kopałam ostatnio w szafie i trochę tych wykopalisk jest ;)

Posted

Byliśmy dzisiaj u weterynarza. Rudas był bardzo grzeczny, wesoły, zrelaksowany. Tak jakby pani weterynarz była tylko następnymi rękami do miziania :)
Jest zdrowy jak ryba i został na wszelki wypadek odrobaczony i odpchlony. W poczekalni miał spotkanie z pewną sunią, która dała mu kosza, ale Rudas tak się do niej przymilał, że w końcu odpuściła ;) W klatkach siedziały kotki, które tylko powąchał, nie wywarły na nim żadnego wrażenia. Za to wszyscy ludzie mówili mu, że jest słodki, piękny, wyjątkowy... Rudi pomyślał sobie, że skoro tak, to chyba może wszystko i próbował obsiusiać ściany. Na szczęście w porę się zorientowaliśmy :D
W weekend przyjedzie do mnie zainteresowany adopcją pan, zobaczymy co z tego wyjdzie.
mmd, chi23- dziękuję za chęć pomocy w zbieraniu pieniędzy na kastrację! Okazało się, że nie będą potrzebne! Rudi będzie kastrowany na koszt miasta, które płaci za sterylizację i kastrację bezdomnych zwierząt. Udało się wciągnąć Rudiego w ten program! :):) Zabieg mamy umówiony na przyszłą środę. Tak więc fanty mogą iść na innego psiaka! :)

Posted

też trzymam kciuki,ale mam wątpliwości co do domku.
U Rudasa trochę gorzej, jest niespokojny, ciągle w ruchu, podnosi się na każdy ruch, czatuje przy drzwiach. Moze dopiero teraz zaczyna do niego dochodzić, ze to nie wakacje.... Ze śmieszniejszych rzeczy, Rudi został śmiesznie nauczony komend ;)
Na siad robi leżeć. Na daj łapę robi zdechł pies. Na siad podaje łapę. I to nie pierwszy raz jak tak zrobił :D

Posted

plina napisał(a):

Na siad robi leżeć. Na daj łapę robi zdechł pies. Na siad podaje łapę. I to nie pierwszy raz jak tak zrobił :D

Ale "nieusłuchany" pies. :D ;)

Posted

plina napisał(a):
też trzymam kciuki,ale mam wątpliwości co do domku.
U Rudasa trochę gorzej, jest niespokojny, ciągle w ruchu, podnosi się na każdy ruch, czatuje przy drzwiach. Moze dopiero teraz zaczyna do niego dochodzić, ze to nie wakacje.... Ze śmieszniejszych rzeczy, Rudi został śmiesznie nauczony komend ;)

dobre, uśmiałam się