Donata Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Mały jest taki śliczny a tak pięknie pozował do zdjęc . Dobrze maluszku że nie trafiłeś do schronu to najważniejsze. Ktoś na pewno znów pokocha to śliczne i urocze stworzenie. Główka do góry piesku. Quote
jola_li Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Rudi wygląda jak "szalony naukowiec" ;-). Trochę nieuczesany, nieogolony, no i te brwi krzaczaste :-). Quote
mmd Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 chi23 napisał(a):O, rzeczywiście:) Mam masę kolczyków których nie noszę i właśnie pomyślałam że może wspomogę jakiegoś psa;) A ja mam znowu trochę sweterków po remanencie w szafie :) Ostatnio sprzedały się ładnie (te z remeanentu wakacyjnego;) ) Mieszkasz na północy czy południu? Quote
Panca Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 fajny psiur i wierze ze szybko znajdzie dom .Faktycznie schronisko dla takiej kruszyny to bylby wyrok Quote
majowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 mmd napisał(a):A ja mam znowu trochę sweterków po remanencie w szafie :) Ostatnio sprzedały się ładnie (te z remeanentu wakacyjnego;) ) Mieszkasz na północy czy południu? ja chce sweterki ciotkowe, ten malinowy robi nadal furore Quote
chi23 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 mmd napisał(a):A ja mam znowu trochę sweterków po remanencie w szafie :) Ostatnio sprzedały się ładnie (te z remeanentu wakacyjnego;) ) Mieszkasz na północy czy południu? Odpowiedź poszła na pw:) Quote
plina Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Panca']fajny psiur i wierze ze szybko znajdzie dom .Faktycznie schronisko dla takiej kruszyny to bylby wyrok Dzisiaj zważyłam pyrdolca, to dokładnie 8.6kg żywej wagi. Ciezko takie cuś podniesc na rece... chi23, widzę że pobrałaś banerek! Rozumiem, że zostajesz u Rudolca na dłużej? :):) Zabrałam dziś na spacer Rudiego z koleżanką Perełką i był to strzał w 10! Super było patrzeć, jak razem ganiali... Dosłownie jak równolatki, a Perełka jest o wiele starsza od Rudasa. Spróbuję zmontować filmik, żebyście zobaczyli jakie energiczne stworzonko z tej czekoladki :) Z pójściem do weta jutro się nie wyrobię, ale myślę że wizytę załatwimy we wtorek. Zaraz dodam nowe zdjęcia Quote
mmd Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 majowa napisał(a):ja chce sweterki ciotkowe, ten malinowy robi nadal furore Był bazarek sweterkowy jak byłaś w Chorwacji. Teraz będzie może mniej, ale coś będzie, bo kopałam ostatnio w szafie i trochę tych wykopalisk jest ;) Quote
Agula99 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ruduś jak ty się w słonku wygrzewasz!!! A jakie pysio cudne! Mam nadzieję, że szybko ktoś cię pokocha, bo straszny słodziak z ciebie :) Quote
chi23 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 chi23, widzę że pobrałaś banerek! Rozumiem, że zostajesz u Rudolca na dłużej? Jasne że zostaję na dłużej;) Quote
chi23 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Foniu, dzięki że przyszłaś:) Wszystko już ustalone, bazar rusza jakoś po 1 listopada:) Quote
plina Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Byliśmy dzisiaj u weterynarza. Rudas był bardzo grzeczny, wesoły, zrelaksowany. Tak jakby pani weterynarz była tylko następnymi rękami do miziania :) Jest zdrowy jak ryba i został na wszelki wypadek odrobaczony i odpchlony. W poczekalni miał spotkanie z pewną sunią, która dała mu kosza, ale Rudas tak się do niej przymilał, że w końcu odpuściła ;) W klatkach siedziały kotki, które tylko powąchał, nie wywarły na nim żadnego wrażenia. Za to wszyscy ludzie mówili mu, że jest słodki, piękny, wyjątkowy... Rudi pomyślał sobie, że skoro tak, to chyba może wszystko i próbował obsiusiać ściany. Na szczęście w porę się zorientowaliśmy :D W weekend przyjedzie do mnie zainteresowany adopcją pan, zobaczymy co z tego wyjdzie. mmd, chi23- dziękuję za chęć pomocy w zbieraniu pieniędzy na kastrację! Okazało się, że nie będą potrzebne! Rudi będzie kastrowany na koszt miasta, które płaci za sterylizację i kastrację bezdomnych zwierząt. Udało się wciągnąć Rudiego w ten program! :):) Zabieg mamy umówiony na przyszłą środę. Tak więc fanty mogą iść na innego psiaka! :) Quote
Szarotka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 A co sie stalo z kocim przyjacielem Rudaska ??? Quote
majowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 dobre wieści, to taki pozytywny psiak, i domek powinien sam do niego przyjść ;) Quote
mmd Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 No to naprawdę rewelacyjne wieści :) Trzymam kciuki! Quote
plina Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='Szarotka']A co sie stalo z kocim przyjacielem Rudaska ??? Już znalazł dom. Śliczny był z niego burasek Quote
jola_li Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Oby ten weekend przyniósł dobre wieści :-)!!! Quote
plina Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 też trzymam kciuki,ale mam wątpliwości co do domku. U Rudasa trochę gorzej, jest niespokojny, ciągle w ruchu, podnosi się na każdy ruch, czatuje przy drzwiach. Moze dopiero teraz zaczyna do niego dochodzić, ze to nie wakacje.... Ze śmieszniejszych rzeczy, Rudi został śmiesznie nauczony komend ;) Na siad robi leżeć. Na daj łapę robi zdechł pies. Na siad podaje łapę. I to nie pierwszy raz jak tak zrobił :D Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 plina napisał(a): Na siad robi leżeć. Na daj łapę robi zdechł pies. Na siad podaje łapę. I to nie pierwszy raz jak tak zrobił :D Ale "nieusłuchany" pies. :D ;) Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Rudasek - obyś szybko znalazł super domek, cudeńko z ciebie!!! Quote
majowa Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 plina napisał(a):też trzymam kciuki,ale mam wątpliwości co do domku. U Rudasa trochę gorzej, jest niespokojny, ciągle w ruchu, podnosi się na każdy ruch, czatuje przy drzwiach. Moze dopiero teraz zaczyna do niego dochodzić, ze to nie wakacje.... Ze śmieszniejszych rzeczy, Rudi został śmiesznie nauczony komend ;) Na siad robi leżeć. Na daj łapę robi zdechł pies. Na siad podaje łapę. I to nie pierwszy raz jak tak zrobił :D dobre, uśmiałam się Quote
Recommended Posts