Aga_Mazury Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Maluśki....dużo ludzi o Tobie myśli więc może ....zdarzy się cud świąteczny Quote
Agama Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 oj MALUSKI, to co prawda niewielkie dla Ciebie pocieszenie,ale dobrze ,ze choc mrozow jeszcze nie ma Quote
Agama Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Maluski ,cos nikt sie Toba nie interesuje :placz: Quote
Aga_Mazury Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 psiuńku malutki.....podskakuj do góry....jesteś tak uroczym pieskiem, że powinien ktoś Cię szyybciutko pokochać Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Napiszę tak........ Byłam dziś w schronisku....Maluśkiego nie widziałam... jest w klatce z ddwoma psiakami...podobno nie chce wychodzić z budy...ma totalną depresję...nie reaguje na nic i nikogo....(ja nie wiem czy on jeszcze żyje...zaczynam się zastanawiać).... Boże...RATUJMY GO bo lada moment go pożegnamy na zawsze... Quote
ronja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 a jakis tani hotelik? może dac w tytule, ze tymczas pilnie potrzebny Quote
Agama Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Aga jej nawet nie mysl ,ze jego tam nie ma Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 bardzo sie o Ciebie martwię maleńki....oj bardzo Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ronja napisał(a):a jakis tani hotelik? może dac w tytule, ze tymczas pilnie potrzebny u nas w ostrodzie hotelików brak....chyba że coś by skombinowac płatnego.... Quote
Kar0la Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Taki okruszek a noce coraz zimniejsze...:-( Quote
Agama Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 AGA jesli mozesz to dowiedz sie czy Maluski jest w schronie-plizz,i jak mozesz to zorientuj sie w platnych hotelikach,moze nalezy go przewiezc do hoteliku w okolicach warszawki,on o ile zyje ,to dlugo tam nie przetrwa:placz: pomoge... Quote
Aga_Mazury Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 W sobotę z Gdańska do Wawy jedzie dogomaniczka...z psiakiem...może po drodze zabrać pieska ode mnie z Ostródy...hmmm... może akurat ktoś teraz się zdecyduje na słodziaka albo na tymczas dla niego???? Quote
Agama Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 AGA ja mam 7 psow ,juz kombinowalam na wszystkie sposoby,mialam psa na tymczasie ale ,we wrzesniu nie bylo u nas cieczek-teraz niestety panny,jak na komende dostaly,odizolowane moje samce Go nie przyjma:shake: Quote
Aga_Mazury Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Agama napisał(a):AGA ja mam 7 psow ,juz kombinowalam na wszystkie sposoby,mialam psa na tymczasie ale ,we wrzesniu nie bylo u nas cieczek-teraz niestety panny,jak na komende dostaly,odizolowane moje samce Go nie przyjma:shake: Agama ja przeciez rozumiem.... tak napisałam bo może akurta dla kogoś będzie to impuls do podjęcia decyzji... o ile on jeszcze jest(boję się...serio Wam mówię)...jego ktoś porzucił..albo coś się stało jego Opiekunowi...bo on czekał na kogoś na chodniku w tym samym miejscu kilka dni...ma nawet łańcuszek na szyjce... Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pytałam dziś o Maluskiego.... żyje...ale coś ma z nóżką...i trzeba koniecznie skonsultowac z wetem bo najnormalniej w świecie pewnie mu to sprawia potworny ból i może też i dlatego nie wychodzi z budy...hmmmm Quote
Agama Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Aga co konkretnie moge dla niego zrobic-komu przekazac pieniazki na wizyte-moze bezposrednio dziewczynom jak beda wiozly nastepne dary Maluski trzymaj sie,juz sama nie wiem co robic:placz: Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wczoraj mial być Maluśki u weta, ale najpierw jak Ewa miała go zawieźć to nie było weta...który potem miał sam przyjechac do schronu i koniec końców nie przyjechał:placz: podobno ma być dzisiaj.... wpłaty na Maluśkiego pewnie, że mile widziane:oops: mogą być na konto AFN-u z dopskiem "Maluśki Ostróda"... Quote
Agama Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Maluski czy byles u weta jak nie zaczniesz chodzic i ineresowac sie swiatem to z depresji nie wyjdziesz Kochanenki Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Agama napisał(a):Maluski czy byles u weta jak nie zaczniesz chodzic i ineresowac sie swiatem to z depresji nie wyjdziesz Kochanenki niestety ku mojemu nie ukrywam niezadowoleniu nie mam żadnych informacji na ten temat... Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :confused: Aga,przed chwilą mówili w telewizji,że Fundacje moga sie starć o tak zwane wiązki.Cos ktos wie na ten temat?To są podobno niezłe pieniądze... Ela:oops: Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 waldi481 napisał(a)::confused: Aga,przed chwilą mówili w telewizji,że Fundacje moga sie starć o tak zwane wiązki.Cos ktos wie na ten temat?To są podobno niezłe pieniądze... Ela:oops: niestety nic na ten temat nie wiem....człowiek nie nadąża... Maluśki mam nadzieję, że już Cię nie boli, że był u Ciebie wet...że wszystko jest ok...i że tam u Was za miastem może az tak nie zmęczą Was wystrzały Quote
Agama Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Maluski oby ten Nowy Rok przyniosl Ci kochajacy domek Quote
Recommended Posts