Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

Posted

Cześć wszyskim maniakom bokserów, bullterierów i innych bydłaków:lol: Jak się do wieczora z kaca wylecze, to pstrykne kilka zdjątek:evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Spotek schowany głęęębooookooo:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Troche Spotka za młodu

Spot na szkoleniu

walczący boks

Spot podczas zapalenia ślinianek

pies myśliwski:diabloti:

Na wsi

Posted

Kiłi napisał(a):
Cześć wszyskim maniakom bokserów, bullterierów i innych bydłaków:lol: Jak się do wieczora z kaca wylecze, to pstrykne kilka zdjątek:evil_lol:

melduje się maniak wszystkich mięsistych umięśnionych itp....psióf:multi::multi::multi:
zdjęcia poogladałama.....................Spocik taki fajowy malutenieczki :loveu::lol:

Posted

Halo halo wszystkim! Ujawnilam się.Z tej strony Kasia siostra Kiłi,pańcia Magnusa. Jestem na dgm od 2004 roku na tym nicku a wcześniej na innym jeszcze ale zgubiłam wszystkie dane i założyłam nowe.Do tej pory czytałam i czytalam.Udzielałam sie za to na innych forach psów molosów oraz dogów kanaryjskich.Pozdrawiam wszystkich odwiedzających bydłaki,bo wydaje mi się,że znam Was i Wasze psy chociaż nawet wirtualnego słowa nie zamieniliśmy.:multi:
Acha i chciałam upamiętnić ta wielkopomną chwilę i uświetnić swoją obecnością stronę 69 ;)

Posted

k_achna napisał(a):
Halo halo wszystkim! Ujawnilam się.Z tej strony Kasia siostra Kiłi,pańcia Magnusa. Jestem na dgm od 2004 roku na tym nicku a wcześniej na innym jeszcze ale zgubiłam wszystkie dane i założyłam nowe.Do tej pory czytałam i czytalam.Udzielałam sie za to na innych forach psów molosów oraz dogów kanaryjskich.Pozdrawiam wszystkich odwiedzających bydłaki,bo wydaje mi się,że znam Was i Wasze psy chociaż nawet wirtualnego słowa nie zamieniliśmy.:multi:
Acha i chciałam upamiętnić ta wielkopomną chwilę i uświetnić swoją obecnością stronę 69 ;)

O Matko tylko nie ty!:diabloti: :eviltong:

Za 69 :drink1: :drinka:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Cze Kiłi śniłaś mi się, że jesteś moją sąsiadką i dodatkowo sprawłaś sobie nowego boksera
podobnego do Spota tylko w żółte łaty:O

:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :grins:

Posted

Kiłi napisał(a):
O Matko tylko nie ty!:diabloti: :eviltong:

Za 69 :drink1: :drinka:

Osz Ty !:stormy-sad: Za 69:knajpa:
Wyjeżdżamy dziś na wieś,grillować obijać się,spacerować po lesie i może kąpać...?Ja niestety jeszcze uczyć do egzaminu który się za mną ciągnie przez pół studiów i teraz muszę go już zdać,bo mnie cholery nie chcą dać ukończyć studiów bez tego zaliczenia.:eviltong: Wredoty jedne:diabloti: Będziemy odciete od netu do niedzieli.Ale przywieziemy mnóstwo fotek :multi:

Posted

Ewkaa napisał(a):
EEE czekać trzeba :razz::mad:

madzia i medor napisał(a):
To i ja się przyłącze z kijkiem:mad: :mad: :mad: :diabloti:

No co wy! Z kijem? Do mnie? :oops: :oops: :eviltong: :diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):
No co wy! Z kijem? Do mnie? :oops: :oops: :eviltong: :diabloti:

:mad: a co psami nas pogonisz :razz:
Rany, do jutra czekać :evil_lol: