BeaC Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :multi::multi::multi: jaka ona smiszna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kwiatek82 napisał(a):Uma Uma !! jestes boska !!! nie bedziesz się mogla odpedzic od kawalerow :D A Autorka zdjęć to nie...?;) Quote
Kiłi Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Medorowa napisał(a): Smacznego:loveu: Teraz też pije, także dziękuje:loveu::diabloti: kwiatek82 napisał(a):Uma Uma !! jestes boska !!! nie bedziesz się mogla odpedzic od kawalerow :D no no:evil_lol: deer_1987 napisał(a):Jejku jaka ona slodka!! Mi. napisał(a):miodzio!!! :loveu::loveu: BeaC napisał(a)::multi::multi::multi: jaka ona smiszna jest:loveu::loveu::loveu: Dziękować:grins: Jagoda* napisał(a):A Autorka zdjęć to nie...?;) :oops::errrr: Miałam dzisiaj się prześliznąć z Umą na gdyńską wystawe, a wylądowałam w auchan:roll: Także musze się piwkiem odstresować, bo mało nie zostałam stratowana:evil_lol: Troszku fotek mam:roll: Moge wejść?? Quote
taxelina Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://images26.fotosik.pl/252/8abe0a926bc2ebba.jpg ale sie slodko patrzy ;) Quote
BeaC Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 he he he widzę statyczne zdjęcia Umy tez ja trudno sfotografować w locie:razz::razz: Quote
Kiłi Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Jak Uma się rusza to żadne zdjęcie bez flesza nie wyjdzie:evil_lol: Wczoraj był Maniek z wizytą u nas:cool3: Quote
kwiatek82 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Świetne zdjęcia !!!! Uma jak modelka - pozuje statycznie lub dynamicznie :evil_lol: zdj z Mańkiem extra ! Widac ze mieli udaną zabawę w gryzionego ! :diabloti: Umka rośnie jak na drozdzach - czasem robi takie poważne minki :loveu: Szkoda ze nie bylo was na szkoleniowych dniach boksera - Unka robiła za bokserową maskotke - była najmlodsza i najbardziej rozbrykana :evil_lol: w koncu mogla pobawic sie z psiakami (u nas na osiedlu to 99% jorkow ktorych pancie od razu biora na rece gdy tylko Unka pojawi sie na horyzoncie - chociaz Unka grzecznie siada przy piesku i patrzy sie :evil_lol: nie zaczepia, nie gryzie ani nie uderza łapka :( co zdarza sie jej przy wiekszych psiakach - ona po prostu wie ze maly piesek to maly piesek - wtedyt tylko kladzie sie i obserwuje z poziomu parteru :lol: Uma ! jestes biała ślicznotką ! Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Umcia dzielnie się uczy od wujaszka Mańka :loveu:[/FONT] Quote
Kiłi Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 kwiatek82 napisał(a):Świetne zdjęcia !!!! Uma jak modelka - pozuje statycznie lub dynamicznie :evil_lol: zdj z Mańkiem extra ! Widac ze mieli udaną zabawę w gryzionego ! :diabloti: Umka rośnie jak na drozdzach - czasem robi takie poważne minki :loveu: Szkoda ze nie bylo was na szkoleniowych dniach boksera Ja też żałuje, ale to strasznie daleko:shake: - Unka robiła za bokserową maskotke - była najmlodsza i najbardziej rozbrykana :evil_lol: w koncu mogla pobawic sie z psiakami (u nas na osiedlu to 99% jorkow ktorych pancie od razu biora na rece gdy tylko Unka pojawi sie na horyzoncie - chociaz Unka grzecznie siada przy piesku i patrzy sie :evil_lol: nie zaczepia, nie gryzie ani nie uderza łapka :( co zdarza sie jej przy wiekszych psiakach - ona po prostu wie ze maly piesek to maly piesek - wtedyt tylko kladzie sie i obserwuje z poziomu parteru :lol: Uma ! jestes biała ślicznotką ! No Uma nie rozumie, że małe to trzeba delikatnie:diabloti: Ugryzła Topsa kilka dnie temu i Pan Topazy ma wielki stan zapalny, dostał antybiotyku i jutro idziemy jeszcze raz do weta. Biedak piszczy jak się go dotyka:-( Uma niestety też nie ma się z kim bawić, bo wszyscy znają Topsa (:diabloti:) i schodzą z drogi:evil_lol: Także z Umą musze wychodzić na oddzielne spacerki, chociaż i tak ludzie nas unikają. Jedną dobermanke (ukochaną Spota) Uma zwarczała:evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Umcia dzielnie się uczy od wujaszka Mańka :loveu:[/FONT] No no tylko, żeby nie uczyła się schizów od Topsa:mad: Quote
taxelina Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://images33.fotosik.pl/328/ffb2ab00d26aac90.jpg ale okrutne zabawy... Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 :loveu::loveu:jakie ona ma piekne uszy:loveu::loveu: witajcie:multi: Quote
Kiłi Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='deer_1987']http://images33.fotosik.pl/328/ffb2ab00d26aac90.jpg ale okrutne zabawy... Tak się bawią molosy:diabloti: [quote name='agbar']:loveu::loveu:jakie ona ma piekne uszy:loveu::loveu: witajcie:multi: Heloł:loveu: Przypomniał mi się Spot jak się bawił z Mańkiem:loveu: Topsiu już ok, już się podgryza z Umą, opuchlizna zeszła, jeszcze dziś do weta i wsio:p Quote
Alicja Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Spocik i Maniutek http://images30.fotosik.pl/78/1b45809ad2fcbae9.jpg pomysłowa laska z Umy ....chciała wyeliminować konkurenta ;) kiedy fota przy szafeczce :grins:[/FONT] Quote
Kiłi Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Heloł jestem na wsi, wstawiam zdjęcia:razz: Quote
Recommended Posts