Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):

Smacznego:loveu:

Teraz też pije, także dziękuje:loveu::diabloti:

kwiatek82 napisał(a):
Uma Uma !! jestes boska !!!
nie bedziesz się mogla odpedzic od kawalerow :D

no no:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Jejku jaka ona slodka!!

Mi. napisał(a):
miodzio!!! :loveu::loveu:

BeaC napisał(a):
:multi::multi::multi:

jaka ona smiszna jest:loveu::loveu::loveu:

Dziękować:grins:

Jagoda* napisał(a):
A Autorka zdjęć to nie...?;)

:oops::errrr:

Miałam dzisiaj się prześliznąć z Umą na gdyńską wystawe, a wylądowałam w auchan:roll: Także musze się piwkiem odstresować, bo mało nie zostałam stratowana:evil_lol:

Troszku fotek mam:roll:

Moge wejść??

Posted

Świetne zdjęcia !!!!
Uma jak modelka - pozuje statycznie lub dynamicznie :evil_lol:
zdj z Mańkiem extra ! Widac ze mieli udaną zabawę w gryzionego ! :diabloti:
Umka rośnie jak na drozdzach - czasem robi takie poważne minki :loveu:
Szkoda ze nie bylo was na szkoleniowych dniach boksera - Unka robiła za bokserową maskotke - była najmlodsza i najbardziej rozbrykana :evil_lol: w koncu mogla pobawic sie z psiakami (u nas na osiedlu to 99% jorkow ktorych pancie od razu biora na rece gdy tylko Unka pojawi sie na horyzoncie - chociaz Unka grzecznie siada przy piesku i patrzy sie :evil_lol: nie zaczepia, nie gryzie ani nie uderza łapka :( co zdarza sie jej przy wiekszych psiakach - ona po prostu wie ze maly piesek to maly piesek - wtedyt tylko kladzie sie i obserwuje z poziomu parteru :lol:

Uma ! jestes biała ślicznotką !

Posted

kwiatek82 napisał(a):
Świetne zdjęcia !!!!
Uma jak modelka - pozuje statycznie lub dynamicznie :evil_lol:
zdj z Mańkiem extra ! Widac ze mieli udaną zabawę w gryzionego ! :diabloti:
Umka rośnie jak na drozdzach - czasem robi takie poważne minki :loveu:
Szkoda ze nie bylo was na szkoleniowych dniach boksera
Ja też żałuje, ale to strasznie daleko:shake:
- Unka robiła za bokserową maskotke - była najmlodsza i najbardziej rozbrykana :evil_lol: w koncu mogla pobawic sie z psiakami (u nas na osiedlu to 99% jorkow ktorych pancie od razu biora na rece gdy tylko Unka pojawi sie na horyzoncie - chociaz Unka grzecznie siada przy piesku i patrzy sie :evil_lol: nie zaczepia, nie gryzie ani nie uderza łapka :( co zdarza sie jej przy wiekszych psiakach - ona po prostu wie ze maly piesek to maly piesek - wtedyt tylko kladzie sie i obserwuje z poziomu parteru :lol:

Uma ! jestes biała ślicznotką !

No Uma nie rozumie, że małe to trzeba delikatnie:diabloti: Ugryzła Topsa kilka dnie temu i Pan Topazy ma wielki stan zapalny, dostał antybiotyku i jutro idziemy jeszcze raz do weta. Biedak piszczy jak się go dotyka:-( Uma niestety też nie ma się z kim bawić, bo wszyscy znają Topsa (:diabloti:) i schodzą z drogi:evil_lol: Także z Umą musze wychodzić na oddzielne spacerki, chociaż i tak ludzie nas unikają. Jedną dobermanke (ukochaną Spota) Uma zwarczała:evil_lol:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Umcia dzielnie się uczy od wujaszka Mańka :loveu:[/FONT]

No no tylko, żeby nie uczyła się schizów od Topsa:mad: