Habibi Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Kiłi napisał(a):tak łupało, że jestem pełna podziwu, że psy tak dzielnie zostały same w pokojach;) Ja jstem pełna podziwu dla Mańka i Lucjana:crazyeye: Quote
BeaC Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 hejka widziałam Umę wypełzająca w posłanka:razz::razz::razz: i kawałek koncertosa:razz: Quote
kwiatek82 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Hihi ! widze coraz więcej rodzinnych podobieństw :cool3: Unka uwielbia zasypiac na poslaniu z którego po pewnym czasie wyplywa :diabloti: Czasem jest tak że tylko nogi zostaja tam gdzie mają zostać a reszta jest na ziemi :evil_lol: Umka rośnie na śliczną panienke :cool3: My wróciliśmy po weekendzie do domku na 1 dzień, jutro wracamy spowrotem na działeczkę - Unka jest w raju, biega, kopie, szaleje :) Wczoraj na spacwerku w lesie spotkaliśmy doga - Unka wcale sie nie bała :cool3: Za to przez szczekającego małego kundelka omało co nie wpadła do płytkiego strumyczka :crazyeye: zdjecia postaram sie dziś zamiescić, pozdrawiamy rodzinke !! Quote
Kiłi Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wypadła za burte:evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]http://images32.fotosik.pl/302/ace8ecf6b575e7c5.jpg[/FONT] [quote name='BeaC']hejka widziałam Umę wypełzająca w posłanka i kawałek koncertosa:razz: To jej wypadanie to non stop, kilka razy już wypadła z łóżka, bo za bardzo się rozmarzyła:evil_lol: [quote name='Habibi']Ja jstem pełna podziwu dla Mańka i Lucjana:crazyeye: Lucjan to przecie w sumie synek Magnusa (jedna z press:evil_lol:) One tak cały czas ze sobą śpią. Ja się śmieje z Lucjusza, bo ten caluśki dzień tak śpi, tylko pozycje zmienia:evil_lol: [quote name='kwiatek82']Hihi ! widze coraz więcej rodzinnych podobieństw :cool3: Unka uwielbia zasypiac na poslaniu z którego po pewnym czasie wyplywa Czasem jest tak że tylko nogi zostaja tam gdzie mają zostać a reszta jest na ziemi Umka rośnie na śliczną panienke My wróciliśmy po weekendzie do domku na 1 dzień, jutro wracamy spowrotem na działeczkę - Unka jest w raju, biega, kopie, szaleje :) Wczoraj na spacwerku w lesie spotkaliśmy doga - Unka wcale sie nie bała :cool3: Za to przez szczekającego małego kundelka omało co nie wpadła do płytkiego strumyczka zdjecia postaram sie dziś zamiescić, pozdrawiamy rodzinke !! My już niedługo, też wyjeżdżamy na działeczke, Ume staram się socjalizować i takie srakie, ale kurde u mnie na osiedlu jest niepisana zasada, schodzenia innym psom z drogi, żeby się nie gryzły i takie tam, ogólnie to super, tylko ja bym chciała, żeby czasami Umcia się z jakimś psem powąchała:evil_lol: Sorry musiałam, pousuwać część emotek bo dogo szwankuje Quote
Kiłi Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dzisiaj mam dzień pełen wypadków, najpierw Uma nasikała mi na torbe od laptopa, potem Tops chcąc bronić mnie od masażera użarł mnie w bok (wcale nie delikatnie:mad:), następnie Uma wsadziła łape w ogień paląc sobie włoski (strasznie śmierdziało), a na sam koniec Uma zrzuciła słoik który rozprynął sie po całej kuchni:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :roll:[FONT=Arial].......eeeeeno po prostu twoje zwierza nie lubią monotonii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Kiłi']Dzisiaj mam dzień pełen wypadków, najpierw Uma nasikała mi na torbe od laptopa, potem Tops chcąc bronić mnie od masażera użarł mnie w bok (wcale nie delikatnie:mad:), następnie Uma wsadziła łape w ogień paląc sobie włoski (strasznie śmierdziało), a na sam koniec Uma zrzuciła słoik który rozprynął sie po całej kuchni:evil_lol: o widzę że Dzidzia zaczyna szaleć:diabloti::diabloti::diabloti: a ja przy swojej nie używam niczego co dmucha albo wydaje jakieś dźwięki wszystko jest wrogiem..... suszarka robot kuchenny nie mówiąc już o odkurzaczu:diabloti: Quote
Kiłi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 No no oba szaleją non stop. Uma nauczyła się już od Topsa poburkiwać na odkurzacz:evil_lol: Quote
Kiłi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ehh mam blueconnect jest straaaaaaaaaasznie wolny:angryy: Quote
Kiłi Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Taka byłam kiedyś A taka byłam tydzień temu:cool3: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No to macie wrażeń moc....:evil_lol: :turn-l: :grins: http://images31.fotosik.pl/307/428e17830018747a.jpg Quote
BeaC Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://images31.fotosik.pl/307/428e17830018747a.jpg sie doopkami skleili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ona rośnie:crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 To małe już wcale nie jest takie małe:roll::roll::roll: :loveu: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Ozzulka i Harleya jako szczeniora z kolei zaatakował ten sam NAJMĄDRZEJSZEJ rasy pies ONek :p:diabloti:[/FONT] Uuuu to tak jak i u mnie:grins: No to tyle chciałam jeszcze dodać;) Quote
Alicja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [FONT=Arial]Umcia je drożdze :razz::razz:że tak rośnie :loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kiłi napisał(a):To tylko pozory:diabloti: Uma śpi http://pl.youtube.com/watch?v=yoIzPG83-U4 :evil_lol::loveu: Nadrobiłam wszystko:multi: Biedny bezjajeczny Maniutek:loveu: Quote
Kiłi Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Helloł no Umcia coraz większa, ale i tak w porównaniu z Mańkiem malusia:evil_lol: Wczoraj wyrwałam małej zębulca, zachowałam se:diabloti: Wróciłam właśnie ze wsi potem będą zdjęcia:cool3: Idę odpocząć i winka się napić, bo w taką pogode jechałam, że aż strach nic nie widać, grad, deszcz i wichura:lol: Zabrali mi kurna możliwość ukrywania się:placz: Dupa dupa dupa:placz: Quote
Medorowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ja też straciłam swój dar niewidzialności:roll: Dawaj foty... i winka;) Quote
Kiłi Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Medorowa napisał(a):Ja też straciłam swój dar niewidzialności:roll: Dawaj foty... i winka;) Dupa dupa dupa:placz: Nie podoba mi się to:angryy: Napisałabym coś jeszcze ale nie chce banana:angryy: Winko zara będzie drugie:razz: Od jutra dietka: mało mięsa, dużo warzyw, wody a alkohol tylko w weekend (jasne:evil_lol:) Zdjęcia:cool3: Bieeegne do ciebie pańcia:loveu: Quote
Kiłi Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 I przytuliłam się do mojego braciszka:loveu: Quote
Medorowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kiłi napisał(a):Dupa dupa dupa:placz: Nie podoba mi się to:angryy: Napisałabym coś jeszcze ale nie chce banana:angryy: Winko zara będzie drugie:razz: Od jutra dietka: mało mięsa, dużo warzyw, wody a alkohol tylko w weekend (jasne:evil_lol:) Ja też od jutra na dietę... dlatego teraz idę na piwo:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/310/16f3f7f73fca0cee.jpg Quote
kwiatek82 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jeju jaka Uma jest śliczna - białaska ma w sobie to "COŚ" :cool3: kocha swojego braciszka, prawda? :loveu: Quote
BeaC Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://images29.fotosik.pl/242/6cfce3e11168dd02.jpg czy te łocka mogą kłamać???:loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 No no u mnie to już któraś z kolei dieta:evil_lol: Umcia uwielbia Topazego i nawet Topazy zaczyna się do niej przekonywać:razz: Bea, identyczne oczka robi gdy chce wejść mi do łóżka i jak tu nie pozwolić:evil_lol: Uma próbuje zabrać Topazemu kość:diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=yw6X18e5Nn8 Quote
kwiatek82 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Super :diabloti: Topazy dzielnie bronił kosteczki :evil_lol: Umcia robi cudne minki - przekochana jest czyzby kocyki z Ikei ? :cool3: Quote
Recommended Posts