Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haaaaaaaaaaaaaaalo chciałam tylko powiedzieć że żyjemy:diabloti: Ja jestem od tygodnia u Kasi w Lipie, a Uma i Pan Topazy z rodzicami w borach. Jutro jak co roku regaty:razz: Mam smyczke z Lipy:cool3: a potem wymianka i jade na tydzień z Umą i Topazym w las:evil_lol: Jutro postaram się wstawić jakieś zdjęcia:p Także Ciał:loveu: Pozdrawiamy:diabloti:

Posted

No grzybów mamy pełno, cała lodówka zawalona teraz jeszcze trzeba to zrobić:evil_lol: Mamy ponad 40 prawdziwków i pełno podgrzybków. Wczoraj nazbierałyśmy pełną miednice grzybów to wszystko Kasi oddałyśmy, bo nie możemy już na nie patrzeć:evil_lol: W niedziele wracamy do domku, Ume musze odrobaczyć bo jakaś taka chuda jest:cool1: Jak podłącze sie do stałego neta to wstawie zdjęcia z regat oraz ze spotkania Topsa i Umy z Librą foxterierką mojego kuzyna:cool3: Umcia nauczyła się już waruj:loveu: Mądre kobiecisko, teraz sobie biegamy i równamy, siadamy, zostajemy i warujemy, prawie już umiemy robić okrążenie wokół nóg (nogę):loveu: szybko się kobiecina uczy w 5 minut załapała o co chodzi w warowaniu, teraz tylko szlifujemy:lol:

Posted

Deer, sprawe białasa znam, dzieciaki urodziły się w tym samym dniu co miot Umy. Niestety nie znam nikogo kto by miał warunki:shake:

Witamy po długiej przerwie;)

Maniek się opala

Puchary na regaty

Maniek przynosi sznura:evil_lol:

No i się zmęczył

Posted

[quote name='deer_1987']
Super ze duzo fot dalas!
I to nie wszystkie:diabloti:
Na razie wstawiam foty Franka Francoisa, bezdomnego kotka którego Lucjan przyprowadził do domu i nakarmił. I tak po długim na myśle Marka i Kasi ich ferajna powiększyła się o czarnego kociaka. Teraz są 3 psy i 3 koty:evil_lol: Franek jest ponoć bardzo milutki i szybko zadomowił się w Lipie:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt:
http://images47.fotosik.pl/8/3fe468bc8acf8ee2.jpg
a poza tym nie wiem czy zauważyłasze wam ktoś podmienił Umkę:cool1:...gdzie ta kluska :razz:

pies morderca :roll:
http://images27.fotosik.pl/273/72e93607e3a935bf.jpg
Błehehehe a właśnie u Was byłam:evil_lol: No Umka jakaś taka mało kluskowata a 20 kilo już waży, nie wiem gdzie ona to trzyma:evil_lol: A Maniek nie gupi, on poczeka aż mu się Franek podrośnie i podtuczy:diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']Błehehehe a właśnie u Was byłam:evil_lol: No Umka jakaś taka mało kluskowata a 20 kilo już waży, nie wiem gdzie ona to trzyma:evil_lol: A Maniek nie gupi, on poczeka aż mu się Franek podrośnie i podtuczy:diabloti:

pamiętam Harleya jak był taki sarenkowaty :loveu::evil_lol:

a widziałaś jak nam się czas zsynchronizował ??

Dzisiaj, 19:13 Kiłi

Dzisiaj, 19:13 Alicja

Posted

No no pełne synchro:evil_lol::evil_lol:
Mnie już ta sarenkowatość Umy zaczyna dobijać, wszyscy mówią, że taka chuda i żebra jej widać, a ja ją kurnisko karmie dwa trzy razy tyle niż powinna baa nawet ją drontalem odrobaczyłam wczoraj, ale i tak wychodzi że ją głodze:diabloti::evil_lol:
Wczoraj był u nas Maniek, Uma tak się do niego dobijała, że mi kawał ściany zdarła:angryy: :evil_lol: Dzisiaj już ładnie grzybki suszone zapakowałam:loveu: A jutro cały dom wyszoruje:cool3: A co tam, trzeba sobie dni czymś zająć:evil_lol: Dzisiaj Uma bawiła się z dwoma owczarkami (owczarczycami?:hmmmm:) czyli jednak jak chce to potrafi, a nie tylko mordować mordować:diabloti: Jutro wstawie foty, tera lecem na piwko pappa:multi:

Posted

A co tam wstawie jeszcze kilka zdjęć:loveu:
Uma z Librą

Moje grzybki:loveu::loveu:

Wchodze dzisiaj do pokoju taty, a ta cholera se siedzi:evil_lol::evil_lol: