Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:gdzie wybywasz :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]Śremmmm wita :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kamil i te sprawy :diabloti:[/B][/I]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wpadam z rana co by wam trochę radości przynieść :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja tu jestem od niesienia radości:diabloti::diabloti::loveu:

Witaj:p

Posted

[quote name='Medorowa']Ja tu jestem od niesienia radości:diabloti::diabloti::loveu:

Witaj:p[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty ino gadasz a ja przynosze:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]dokad to:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Rinuś po naszych pytaniach gdzie wybywa napisała:
[quote]Kamil i te sprawy[/quote]

:diabloti:

Posted

witam
Barnuś jutro jedzie na Słowacje pobiegać w metrowym śniegu ...przynajmniej mam nadzieje bo biore aparat i zrobie pare fotek :multi:więc zapraszam was pozniej na moja galeriebuziaczki, Brutusik szkoda ze nie jedziesz miałby Z kim Barnuś sie pobawić :cool1:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wróci to opowie :razz:[/quote]Z[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]e szczegółami ? :oops::roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Może lepiej nie... :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Green]a[/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] co tam ja chetnie poczytam :lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[CENTER][B][SIZE=4]Kamilek:angel::angel::angel::angel::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/SIZE][/B][/CENTER]

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]pozdrow go ode mnie:loveu::evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

:stupid:

Posted

[I][B]Powróciłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem masakrycznie wypompowana :diabloti:
ehh co tutaj dużo opowiadać?było zajebiście :loveu::multi:
w sobotę opanowaliśmy Śremskie Imperium ( klub) :evil_lol: DJ nas pokochał i ciągle pozdrawiał Toruń :loveu: na koniec podziękował Toruniowi za zajebistą imprezę :evil_lol:
Mieliśmy boks oszklony dla vipów :diabloti: mamy spoooro fotek :loveu: potem Was nimi zawalę :diabloti:

Tęsknię za Kamilem...ale może zobaczymy się za 2 tyg...bo 22 stycznia ma urodzinki...

a co tam na dogo się działo ciekawego ? :razz: podobno Olek ma bana :evil_lol: za co ?:cool3:[/B][/I]