Amber Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 28, jeszcze trochę ;) W sumie nie ma się do czego spieszyć :diabloti: Kup sobie dobermankę :loveu: Quote
wedara Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']:diabloti: Kup sobie dobermankę :loveu:[/QUOTE] Dobermany to super psy, ale nie dla każdego :) :) Quote
Amber Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Zależy na jaki egzemplarz się trafi... Jak na trudniejszy to faktycznie, trzeba być miłośnikiem rasy, żeby to wytrzymać :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']28, jeszcze trochę ;) W sumie nie ma się do czego spieszyć :diabloti: Kup sobie dobermankę :loveu:[/QUOTE] no popacz, a ja 27 :diabloti: odechciało mi się ściągać psa z Niemiec :evil_lol: smutno mi bo Paweł pojechał w delegację, posprzątałam mieszkanie i nudzi mi się :-( Quote
Amber Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 To też jesteś byk ;) A tam nudzi, od chłopa se odpoczniesz :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ty se Rinusiowa popacz na te foty i się zastanów, czy na pewno labka chcesz :evil_lol: [url]http://kwejk.pl/galeria/1744342/4/jak-tu-nie-kochac-psow-d.html#gallerypic[/url] Quote
Rinuś Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 tiaaa, mój będzie siedział w klateczce pod moją nieobecność :diabloti: a to dzieło suki kumpla :lol: [url]http://img83.exs.cx/img83/7043/fotelprawy6ls.jpg[/url] [url]http://img83.exs.cx/img83/1732/sofa4my.jpg[/url] [url]http://img83.exs.cx/img83/6339/posanie0my.jpg[/url] Za to bym chyba killim :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 :evil_lol: Jaka niewinna minka :loveu: W klateczce? Tyle godzin?! Wg Sz. P. Stillwell piesek moze max. 3 h na dobę w klatce siedziec, inaczej to zbrodnia! :diabloti: Quote
Vectra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 z ostatniego miotu Marysi , nijaka Lusia ... pożarła sofę , leżąc między swoimi właścicielami ... tak niewinnie spała smacznie :diabloti: więc by takie mieć widoki , nie trzeba wychodzić z domu :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='asiak_kasia']:evil_lol: Jaka niewinna minka :loveu: [I][B]wygląda jakby ją tam podstawili :diabloti: [/B][/I] W klateczce? Tyle godzin?! Wg Sz. P. Stillwell piesek moze max. 3 h na dobę w klatce siedziec, inaczej to zbrodnia! :diabloti:[/QUOTE] trudno, Bruti będzie latał po mieszkaniu a sceniacek będzie siedział w klateczce :diabloti: [quote name='Vectra']z ostatniego miotu Marysi , nijaka Lusia ... pożarła sofę , leżąc między swoimi właścicielami ... tak niewinnie spała smacznie :diabloti: więc by takie mieć widoki , nie trzeba wychodzić z domu :evil_lol:[/QUOTE] cwana bestia :evil_lol: musiała to niezwykle cichutko zrobić :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Vectra']z ostatniego miotu Marysi , nijaka Lusia ... pożarła sofę , leżąc między swoimi właścicielami ... tak niewinnie spała smacznie :diabloti: więc by takie mieć widoki , nie trzeba wychodzić z domu :evil_lol:[/QUOTE] Zdolniacha, kiedyś mi Rot wpierdzielił nowego kozaka przy mnie, leżąc obok kanapy, na której ja siedziałam zadowolona, że mu tak nowy gryzak pasuje :evil_lol: [quote name='Rinuś']trudno, Bruti będzie latał po mieszkaniu a sceniacek będzie siedział w klateczce :diabloti: [/QUOTE] a gdzie równouprawnienie? :shake: Quote
Vectra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 dobry film w TV leciał :evil_lol: ale kurde , pies mojego ojca jak był mały .... tata oglądał coś w TV interesującego , Tomasz bardzo grzecznie leżał u swojego dziadziusia pod nogami. Efekt ? ze spodni który ojciec miał takie szarawary do ziemi , zrobił mu rybaczki :evil_lol: się to nazywa precyzja terriera :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Wszyscy się obrazili i nit nie odwiedza :-( Myślałam, że wskrzeszę dzisiaj Sigmę, ale niestety..padła na amen. Muszę czekać na urodziny i na nowe szkiełko to będą fotaski :cool3: a tym czasem mam aż jedną w nowej obróżce :diabloti: [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558970_586434451381126_1941175745_n.jpg[/IMG] Quote
asiak_kasia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Pięęęęknie mu :loveu: Zdecydowanie pomarańcz to jego kolor :cool3: Kurde nie wiesz kto by chciał czekoladowego blabladorka? Znajomi znajomych mają do wydania, kupili pieska, piesek przestał być słodkim szczeniaczkim i zaczął pokazywać charakter. Mega spasiony 15 miesieczny blabladorek. Kochający świat i pieski, ale nie wybiegany dzikus :shake: Quote
Rinuś Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 jakbyś dała fotki to mogłabym go gdzieś ogłosić na forum moim np .jakieś większe problemy?zniszczenia w domu,sranie itd? To co napisalaś to standard ogólnie w tej rasie tylko mało osób się przyznaje oddając psa,raczej wymyślają uczulenie. Quote
Amber Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Obróżka nie w moich kolorach ale ładnemu we wszystkim ładnie ;) Quote
Alicja Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 no prosze , tutaj wiosna , nowe ciuszki ;) Fajnie :) Quote
asiak_kasia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Rinuś']jakbyś dała fotki to mogłabym go gdzieś ogłosić na forum moim np .jakieś większe problemy?zniszczenia w domu,sranie itd? To co napisalaś to standard ogólnie w tej rasie tylko mało osób się przyznaje oddając psa,raczej wymyślają uczulenie.[/QUOTE] Ja póki co fot nie mam, wymuszę na właścicielach. W domu nie niszczy jakoś nałogowo, widac, że to z nudy i nie wybiegania. No i ta waga, nie wiem na oko to on chyba ma z 60kg. Ma jakieś niewielkie problemy z żołądkiem, ale znowu dla mnie to kwestia wagi, i przeżarcia. Bo oni mu nie dawkują, tylko jak się skończy w misce to dosypują, ale nawet nie wiedzą jak często, wiec w sumie nikt nie wie ile ten pies je... :mdleje: Jestem po rozmowie telefonicznej z właścicielami, i oni sami nie wiedzą co chcą. Z jednej strony wcale go nie chcą oddawac, z drugiej nie chcą juz takiego psa. Umówiłam się z nimi na spotkanie, może uda się dotrzeć do tych mózgownic i wytłumaczyć, że temu psu trzeba zajęcia. W najgorszym razie ja go mogę wziać na DT wyprowadzić na ludzi-tudzież psy i potem można go ogłaszać, bo psiak jest mega fajny. Taka pozytywna kupa sadła. Kocha psy, koty, myszy, i ogólnie jest go zrobienia. A że żreć lubi to pójdzie gładko :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']Ja póki co fot nie mam, wymuszę na właścicielach. W domu nie niszczy jakoś nałogowo, widac, że to z nudy i nie wybiegania. No i ta waga, nie wiem na oko to on chyba ma z 60kg. Ma jakieś niewielkie problemy z żołądkiem, ale znowu dla mnie to kwestia wagi, i przeżarcia. Bo oni mu nie dawkują, tylko jak się skończy w misce to dosypują, ale nawet nie wiedzą jak często, wiec w sumie nikt nie wie ile ten pies je... :mdleje: Jestem po rozmowie telefonicznej z właścicielami, i oni sami nie wiedzą co chcą. Z jednej strony wcale go nie chcą oddawac, z drugiej nie chcą juz takiego psa. Umówiłam się z nimi na spotkanie, może uda się dotrzeć do tych mózgownic i wytłumaczyć, że temu psu trzeba zajęcia. W najgorszym razie ja go mogę wziać na DT wyprowadzić na ludzi-tudzież psy i potem można go ogłaszać, bo psiak jest mega fajny. Taka pozytywna kupa sadła. Kocha psy, koty, myszy, i ogólnie jest go zrobienia. A że żreć lubi to pójdzie gładko :diabloti:[/QUOTE] o kurde to współczuję maluszkowi :-( te psiaki są takie nieszczęśliwe jak nie mają zajęcia z człowiekiem, że masakra....a do tego ta waga...jeszcze pewnie wyjdą problemy ze stawami... Fajnie gdyby trafił do Ciebie,może troszkę by schudł,byś go ogarnęła i by się mu znalazło fajny i normalny domek. Te psy jak nie mają zajęcia to stają się prawdziwymi potworami i potrafią zniszczyć wszystko na swojej drodze, dlatego tak dużo jest ich do adopcji w wieku młodzieńczym właśnie. eeee na żarcie to pewnie zrobi dla Ciebie wszystko :diabloti: A my się wybieramy z Brutusem na morfologię i RTG łapki bo coś z rana mu puchną palce od prawej łapki...dziwnie to wygląda, ale nie kuleje. Muszę zadzwonić i się umówić na wizytę. wpisuję w google utuczony labrador i co wyskakuje? Zmora od Yadiry :diabloti: no ta to faktycznie jest utuczona :evil_lol: [IMG]http://wd7.photoblog.pl/np4/201108/B2/101291276.jpg[/IMG] chciałam pokazać, że taki labrador kompletnie mi się nie podoba, nie jest psem użytkowym i nie wiem po co to cielsko ,tak samo jak nie wiem jakby ten pies miał spełniać swoją rolę będąc takim tłuściochem :shake: [url]http://i56.tinypic.com/juemp4.jpg[/url] za to ten typ labka już jest fajny i jak stanie na labradorze to mój właśnie tak będzie wyglądał [url]http://images42.fotosik.pl/252/6c96e7ea7f41fb0dmed.jpg[/url] a tak w ogóle to dzień dobry - pada deszcz :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 E te sportowe laby to mi się podobają bardzo :loveu: w ogole lubię takie "wyżyłowane" psy. Jakoś tak nie wiem, od razu mam wrażenie, że zdrowy jest. Szczylka mi szkoda, bo to taki pozytywny pies, kurde aż żal doopsko ściska jak się, jak się biedulek męczy. On chce, bardzo chce, i dla człowieka to zacznie śpiewać i tańczyć, tylko trzeba mu pokazać jak. I tyle. Zobaczymy co będzie, najwyżej trafi do mnie w kierat :diabloti: TZ szczęsliwy niesamowicie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']E te sportowe laby to mi się podobają bardzo :loveu: w ogole lubię takie "wyżyłowane" psy. Jakoś tak nie wiem, od razu mam wrażenie, że zdrowy jest. Szczylka mi szkoda, bo to taki pozytywny pies, kurde aż żal doopsko ściska jak się, jak się biedulek męczy. On chce, bardzo chce, i dla człowieka to zacznie śpiewać i tańczyć, tylko trzeba mu pokazać jak. I tyle. Zobaczymy co będzie, najwyżej trafi do mnie w kierat :diabloti: TZ szczęsliwy niesamowicie :evil_lol:[/QUOTE] ooo no to będę czekać na rozwój sytuacji! wiem, że u Ciebie będzie miał super dużo ruchu i schudnie chłopaczek :) [quote name='jonQuilla']a męskich obróżek nie było? ;):eviltong:[/QUOTE] no dziękuję! robote już masz? :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Rinuś']ooo no to będę czekać na rozwój sytuacji! wiem, że u Ciebie będzie miał super dużo ruchu i schudnie chłopaczek :) no dziękuję! robote już masz? :diabloti:[/QUOTE] No ruchu mu na pewno nie zabraknie, już się moje suki o to postarają, a że uwielbiają sponiewierać sobie pieska, to bedzie wesoło :diabloti: Przy okazji będzie i lekcja dla nich, że nie każdy labuś się nadaje to odstrzału :roll: Jestem niesamowicie ciekawa takie psa, bo mam wrażenie, że z nim to bedzie poezja a nie robota. Kto wie, może się przekonam do blabladorków :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Rinuś'] no dziękuję! robote już masz? :diabloti:[/QUOTE] ależ nie ma za co :loveu: nie a masz jakąś propozycję dla mnie? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']No ruchu mu na pewno nie zabraknie, już się moje suki o to postarają, a że uwielbiają sponiewierać sobie pieska, to bedzie wesoło :diabloti: Przy okazji będzie i lekcja dla nich, że nie każdy labuś się nadaje to odstrzału :roll: Jestem niesamowicie ciekawa takie psa, bo mam wrażenie, że z nim to bedzie poezja a nie robota. Kto wie, może się przekonam do blabladorków :evil_lol:[/QUOTE] a może zamiast rottka będziesz miała kluseczkę ? :evil_lol: to byłaby METAMORFOZA :diabloti: Tak naprawdę to jest super rasa na człowieka, ale większość ludzi ją psuje przez nieumiejętne prowadzenie. [quote name='jonQuilla']ależ nie ma za co :loveu: nie a masz jakąś propozycję dla mnie? :evil_lol:[/QUOTE] a w czym jesteś naprawdę dobra? :diabloti: Quote
Recommended Posts