asiak_kasia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='jonQuilla']tak mam nawet w sportowym obuwiu :evil_lol:[/QUOTE] o to to :razz: Ja zasadniczo nie biegam za tramwajami. chociaż sprostuje na nie mam szpilek a buty na stożkowym obcasie-to róznica :diabloti: A co do spaceru po błocku- u nas nie ma utwardzonej drogi, więc czasami się zwyczajnie nie da inaczej, a jak mi tu pies stęka pod drzwiami to nie ma czasu na nic innego. Bo moje panie, się nie załatwią na domowym trawniczku-one muszą poza posesją :evil_lol: Także teraz jest trauma, bo na siku leca na drugi koniec łąki i wracają skrzywdzone jakby im kto łomot spuścił :roll: Quote
jonQuilla Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='asiak_kasia']o to to :razz: Ja zasadniczo nie biegam za tramwajami. chociaż sprostuje na nie mam szpilek a buty na stożkowym obcasie-to róznica :diabloti: [/QUOTE] No takowe mam botki i na nich w życiu bym nie podbiegła pomimo że jak pisałam, są mega wygodne. Należę do osób, które potrafią wywrócić się na płaskiej powierzchni idąc spokojnym krokiem w trampkach także tego ... pozostawię to bez komentarza :evil_lol: A biegać nie biegam bo w biegu nie mogę kontrolować swojego zepsutego kolanka i jak zdarzy się że zrobię zbyt mocny przeprost to mogę się w efekcie skichać z bólu delikatnie mówiąc. Quote
Unbelievable Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 A ja mam mega super wysokie szpile, które fakt, ubieram tylko jak już bardzo mocno powinnam ;) ale są super wygodne, piękne, stabilne i byłam w nich na studniówce i wróciłam z wszystkimi nogami na miejscu :loveu: a poza tym, to łażę tylko na płaskich :diabloti: moim maksem są worker boots na 3cm podeszwie :grins::evil_lol: Quote
Amber Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja mam jedne kozaki na obcasie, które są tak dobrze zrobione, że może w nich nawet chodzić taka pokraka jak ja ;) Inna sprawa, że na sylwka się zapomniałam, założyłam, nie wzięłam nic na zmianę no i samochód musiałam prowadzić w skarpetach :evil_lol: Poza tym uważam, że obcasy to i tak wymysł facetów, żeby torturować kobiety :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='Rinuś'] ja tam lubię te moje [B]szpilki [/B]ale tylko do zdjęć,bo straaasznie obcierają :diabloti: [URL]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/73889_519951361362769_766486684_n.jpg[/URL][/QUOTE] A ja tu żadnej szpilki nie widzę :diabloti: jedynie but na obcasie szpilka to takie cuś bardzo zwężone [URL]http://j.luxlux.pl/l1987/3b1466900026ed4c46d880c1[/URL] [URL]http://j.luxlux.pl/l1163/774b8b4e0001a7e34d28f212[/URL] Quote
jonQuilla Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [IMG]http://5.135.185.138/wklejobrazek/grab2/151077[/IMG] Quote
Alicja Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 jednak nie dam się przekonać , najlepsze są obcasy w glanach , wyjątkowo dobrze dobrana wysokość :) ooooo Żonkilka :lol: Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 a tu co taka cisza? :mad: jeszcze się pewnie będzie tłumaczyć, że na spacer z psem poszła :shake: Quote
Rinuś Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 tiaaa poszłam, ale tylko pod blok :diabloti: bo dzisiaj 10 godzinek w pracy siedzę :multi: mam jakąś taką lekką depresję chyba.... Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Rinuś']tiaaa poszłam, ale tylko pod blok :diabloti: bo dzisiaj 10 godzinek w pracy siedzę :multi: mam jakąś taką lekką depresję chyba....[/QUOTE] no co wy laski, macice wam szaleją czy jak? Obamowa depresja, ta depresja, TessiTola tez depresja, na zakupy idzcie czy cuś :shake: Jak tak dalej pojdzie to i ja się zaraże :-( Quote
Rinuś Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']no co wy laski, macice wam szaleją czy jak? Obamowa depresja, ta depresja, TessiTola tez depresja, na zakupy idzcie czy cuś :shake: Jak tak dalej pojdzie to i ja się zaraże :-([/QUOTE] w obecnej chwili nie widzę sensu takiego obecnego życia. chyba jakiś rycerz na białym koniu musi po mnie przyjechać :eviltong: byłam ostatnio w galerii i kompletnie nic dla siebie nie mogłam znaleźć.... Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Rinuś']w obecnej chwili nie widzę sensu takiego obecnego życia. chyba jakiś rycerz na białym koniu musi po mnie przyjechać :eviltong: byłam ostatnio w galerii i kompletnie nic dla siebie nie mogłam znaleźć....[/QUOTE] Rycerze są przereklamowani, chyba, że na tacy :diabloti: [url]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/247/6/3/gray_andalusian_stallion_008_by_diamonte_stock-d2y0ysr.jpg[/url] Quote
Rinuś Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Rycerze są przereklamowani, chyba, że na tacy :diabloti: [URL]http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/247/6/3/gray_andalusian_stallion_008_by_diamonte_stock-d2y0ysr.jpg[/URL][/QUOTE] ale gościu się czerwony zrobił :eviltong: koniś bardzo sympatyczny, rycerzyk też niczego sobie :p Quote
asiak_kasia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='Rinuś']ale gościu się czerwony zrobił :eviltong: koniś bardzo sympatyczny, rycerzyk też niczego sobie :p[/QUOTE] się utrzymaj w siodle w takiej zbroi i jeszcze jak Ci koniś pikuje w kierunku ziemi :diabloti: też byś była purpurowa :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :) Quote
asiak_kasia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Rinuś']Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :)[/QUOTE] po co na psa kasiore wydawać? :evil_lol: Lepiej powiedz, gdzie są fajne wyprzedaże :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='asiak_kasia']po co na psa kasiore wydawać? :evil_lol: Lepiej powiedz, gdzie są fajne wyprzedaże :diabloti:[/QUOTE] nie mam pojęcia :evil_lol: co myślicie o tych butach? [url]http://50style.pl/cms/gazetka.bhtml[/url] szukam fajnych butów na siłownie. Quote
Vectra Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Butki ładne :) przynajmniej ja takie lubię kolorystycznie. we stolycy nie budjet netto :( Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='Vectra']Butki ładne :) przynajmniej ja takie lubię kolorystycznie. we stolycy nie budjet netto :([/QUOTE] nie macie Netto?? :crazyeye: co za wieś :evil_lol: czy ktoś się orientuje kiedy ma zamiar nadejść wiosna?:angryy: Quote
asiak_kasia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Rinuś']nie macie Netto?? :crazyeye: co za wieś :evil_lol: czy ktoś się orientuje kiedy ma zamiar nadejść wiosna?:angryy:[/QUOTE] trzeba utopić marzannę najpierw :diabloti: Kogo mianujemy marzanną? Jakies propozycje? :razz: Quote
Amber Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Rinuś']nie macie Netto?? :crazyeye: co za wieś :evil_lol: czy ktoś się orientuje kiedy ma zamiar nadejść wiosna?:angryy:[/QUOTE] Netto to sklep? Nie wiedziałam o czym piszesz w ogóle :evil_lol: Potwierdzam, w Wawie ni ma ;) A buty bardzo fajne :) Quote
Vectra Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Netto występuje chyba tylko na północy polski :) jak byłam w Toruniu , byłam w Netto :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='asiak_kasia']trzeba utopić marzannę najpierw :diabloti: Kogo mianujemy marzanną? Jakies propozycje? :razz:[/QUOTE] hmmmm.....może jakiś ochotnik jest?:diabloti: [quote name='Amber']Netto to sklep? Nie wiedziałam o czym piszesz w ogóle :evil_lol: Potwierdzam, w Wawie ni ma ;) A buty bardzo fajne :)[/QUOTE] [quote name='Vectra']Netto występuje chyba tylko na północy polski :) jak byłam w Toruniu , byłam w Netto :diabloti:[/QUOTE] no sory, myślałam że w stolicy to jest WSZYSTKO :diabloti: my mamy ze 3 Netto w Toruniu - taki lans :evil_lol: i pewnie w żadnym już nic nie będzie jak ja dotrę do sklepu, bo ludzie to się rzucają na takie psie akcesoria :lol: Myslałam, że może ktoś z Was miał z nimi do czynienia bo kumpela mi powiedziała, że dlatego obniżają cenę tego modelu bo niby jest mało stabilny i po dłuższym użytkowaniu działa negatywnie na stawy...ale kto wie czy to prawda? za taką cenę na samą siłownię myślę, że warto kupić i tak :eviltong: aaa i przymierzamy się do zakupu tv [url]http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-42lm640s.bhtml[/url] Quote
Alicja Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Rinuś']Dla wszystkich wiernych mojej galerii informuję, że w Netto od 28 do 30 marca będą akcesoria dla zwierzaków- legowiska,zabawki,kuweta dla kota, pojemniki na karmę, maty do samochodu,transporter dla kota :)[/QUOTE] dzięki za info :) [quote name='Vectra']Netto występuje chyba tylko na północy polski :) jak byłam w Toruniu , byłam w Netto :diabloti:[/QUOTE] na pd też jest :) Quote
Unbelievable Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 [quote name='Rinuś'] aaa i przymierzamy się do zakupu tv [URL]http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-42lm640s.bhtml[/URL][/QUOTE] my mamy samsunga ledowego i robi wrażenie :) ale jak czytałam to LG też były całkiem fajne Quote
Recommended Posts