asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Vectra']moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu:[/QUOTE] :modla: Miszczunio, to powinien byc hymn jakiś czy cuś, w ogole wejscie na fotoblożki powinno byc okraszone stwierdzeniem "strzeżcie się Wy, którzy tu wchodzicie" :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Vectra']moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu:[/QUOTE] Teraz to już wszyscy będą wiedzieć dlaczego jesteś jedynym słusznym modem :loveu: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Vectra']moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu:[/QUOTE] Wydrukuje to i powieszę na ścianie obok obroży 10 cm, aparatu i kanapy. Respect dla kerowniczki, [B]jedynego słusznego moda[/B] :diabloti: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='diabelkowa']Witam Szanowna loze szydercow :-)[/QUOTE] bez takich tu :obrazic: jak już to koleżanki fotoblożanki ... a nie loża :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Amber'] To taka gra w której się strzelają i zabijają? Bożeszty mój, co ta młodzież teraz w głowach ma? Idź różaniec zmówić... Ja bym chętnie zagrała w wiele, wiele gier, ale to by się źle skończyło dla moich obowiązków wobec świata :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]tak to jest właśnie taka gra :diabloti: Brutus ubolewa ostatnio nad tym faktem, że mnie wciągnęła gra online :evil_lol:[/B][/I] [quote name='asiak_kasia']Mój chłop w to gra, a co? :diabloti: [/QUOTE] [I][B]na PS3? Dawaj jego niczek? zagram z nim online :diabloti:[/B][/I] [quote name='BBeta']Racja, w tym dziale nie moderuje "jedyny słuszny mod" :loveu: :diabloti: [/QUOTE] [I][B]Brzmi jak groźba :cool3:[/B][/I] [quote name='Vectra']moi drodzy fotoblożanie odwale Wam kazanie wszyscy sweet foty dajcie by na blogaskach mieć poparcie niech cioteczki z PWP mają o czym klepać se :loveu:[/QUOTE] [I][B]ojejku jejku :loveu: Vectro modzie nasz kochany dziękuję, że mój fotoblożek jest tak często odwiedzany, Jesteś naszą koleżanką, ale dla ciotek z pwp tylko fotoblożanką.[/B][/I] :diabloti: [quote name='diabelkowa']Witam Szanowna loze szydercow :-)[/QUOTE] [I][B]Witam witam i zapraszam do kulturalnej rozmowy :diabloti: [/B][/I] Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Toffam Cię Rinusiu słodki będą zaraz na dogo plotki że my tutaj się śmiejemy i nic nie ratujemy Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [QUOTE][I][B]na PS3? Dawaj jego niczek? zagram z nim online :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Ohoho tak się zaczyna, a potem kończy gdzie indziej... Ja wiem, bo sama zaczynałam z TŻ w niewinnych grach online. Tylko my graliśmy w NFS i naszym hasłem przewodnim było "postukamy się w zderzaczki?" :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Co to za podśmiechujki? Zaraz będą na PwP bójki, Że w fotoblożkach rozpusta! A jak przyjdzie co do czego, To nabiorą wody w usta. Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Vectra']Toffam Cię Rinusiu słodki będą zaraz na dogo plotki że my tutaj się śmiejemy i nic nie ratujemy[/QUOTE] [quote name='FredziaFredzia']Co to za podśmiechujki? Zaraz będą na PwP bójki, Że w fotoblożkach rozpusta! A jak przyjdzie co do czego, To nabiorą wody w usta.[/QUOTE] [I][B]hahaha nie wytrzymam :evil_lol: [/B][/I] [I][B]muszę popracować, ale potem najdzie mnie wena :eviltong:[/B][/I] [quote name='Amber']Ohoho tak się zaczyna, a potem kończy gdzie indziej... Ja wiem, bo sama zaczynałam z TŻ w niewinnych grach online. Tylko my graliśmy w NFS i naszym hasłem przewodnim było "postukamy się w zderzaczki?" :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]ja mam bardzo metroseksualny gust więc pewnie chłop kasiodsuk nie spodoba mi się :diabloti:[/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]hahaha nie wytrzymam :evil_lol: [/B][/I] [I][B]muszę popracować, ale potem najdzie mnie wena :eviltong:[/B][/I] [I][B]ja mam bardzo metroseksualny gust więc pewnie[COLOR=#ff0000] chłop kasiodsuk nie spodoba mi się[/COLOR] :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Mój chłop jest naj naj i ma się podobac fszystkim! :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Amber']E tam, serce nie sługa :eviltong:[/QUOTE] no może on ksionże na białym koniu nie jest, ale za to mi konisie kupuje-wiec ustalmy raz na zawsze-lepszy się trafić nie mógł :diabloti: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 I mieszka w garażu i zawsze wraca do domu. Idealny :loveu: :lol: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Amber']I mieszka w garażu i zawsze wraca do domu. Idealny :loveu: :lol:[/QUOTE] z ust mi to wyjęłaś! :loveu: [SIZE=1]ps. gdybyś tu kiedykolwiek zajrzał Kochanie, to wiesz, takie tam żarciki[/SIZE] :eviltong: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ooooo jak się boisz :cool3: Mój tutaj nie zagląda na 100% i dzięki niebiosom za to :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Amber']Ooooo jak się boisz :cool3: Mój tutaj nie zagląda na 100% i dzięki niebiosom za to :evil_lol:[/QUOTE] A moj czasami zerknie i ma niezły ubaw :evil_lol: ale wiesz, lepiej dmuchać na zimne, co się ma chłopia denerwować ;) Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 mój też nie , powiedział że jak tam jest takich więcej jak ja , to sobie oszczędzi :diabloti: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Całe szczęście chłopy są proste i łatwo ich udobruchać jakby co :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Amber']Całe szczęście chłopy są proste i łatwo ich udobruchać jakby co :eviltong:[/QUOTE] true, true, wiedziec tylko trzeba jaki sposób działa. A potem to hulaj dusz piekła nie ma :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 tak jak wczoraj ... dzwonie do szanownego TZ i oznajmiam , że rurka w ścianie przecieka i mam duzo wody ... a on na to - to co zrobisz ? ja odpowiedziałam - NIC , ale Ty na pewno coś z tym zrobisz :diabloti: no i musiał dymać 50km po lodzie , naprawić rurkę ... :evil_lol: Quote
Amber Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ja od czasu do czasu lubię odwrotną sytuację :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 [quote name='Amber']Ja od czasu do czasu lubię odwrotną sytuację :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]lubisz dymać po/na lodzie? :diabloti: Paweł na szczęście jeszcze nie wpadł na pomysł żeby tutaj zajrzeć, całe szczęscie dogo jest duże więc nie znalazłby mnie tutaj tak łatwo :evil_lol: ale za to w robocie to się mnie pytają ile można pisać i czytać o psach :eviltong: biedni nie wiedzą, co ich omija :diabloti:[/B][/I] Quote
FredziaFredzia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B] ale za to w robocie to się mnie pytają ile można pisać i czytać o psach :eviltong: biedni nie wiedzą, co ich omija :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] A to jest forum o psach? Quote
Vectra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 [quote name='FredziaFredzia']A to jest forum o psach?[/QUOTE] a w ogóle są takie fora o psach ? bo może bym się zalogowała ? :hmmmm: Quote
Recommended Posts