Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[I][B]Wiem, że to nie wróży nic dobrego...nie będę nawet pisała o co poszło bo az wstyd...ale to nie ja się przyczepiłam od razu mówię...i póki co to nie najlepiej to wygląda wszystko...

a tak zmieniając temat to byłam dzisiaj sprawdzić przyszły DS dla asmatffka,który jest u Pauliny na DT...ludziska bardzo mili i nic mi nie podpadło więc mam nadzieję, że psiak będzie u nich szczęśliwy:loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]I dupa!!nigdzie nie pojechałam...pokłóciliśmy się i tyle z tego wszystkiego było!! a już mieliśmy jechać do niego...to jest chore, żeby o takie coś się kłócic..:shake:[/B][/I][/QUOTE]

biedactwo szkoda ze gadulca tu nie mam to bym z toba pogadala a tak moge cie przytulic tylko :calus::calus::calus::calus:

Posted

[quote name='Tengusia']moze ja glupiutka jestem ale szukalam tego cuda i jakos namierzyc nie moglam :oops:[/quote]
wpisalam webbgg w google i pierwszy wynik
[URL="http://web.gadu-gadu.pl/"]WebGadu 3.1[/URL]

Posted

[quote name='Tengusia']moze ja glupiutka jestem ale szukalam tego cuda i jakos namierzyc nie moglam :oops:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']wpisalam webbgg w google i pierwszy wynik
[URL="http://web.gadu-gadu.pl/"]WebGadu 3.1[/URL][/QUOTE]

właśnie :diabloti:
zawsze można włączyć polskie google : P

Posted

[quote name='deer_1987']wpisalam webbgg w google i pierwszy wynik
[URL="http://web.gadu-gadu.pl/"]WebGadu 3.1[/URL][/QUOTE]

[quote name='Unbelievable']właśnie :diabloti:
zawsze można włączyć polskie google : P[/QUOTE]

hihihihi .... wszystko przez ten ocean calkiem mi w glowie zawrocil :diabloti:

Posted

hej jak samopoczucie dzis u ciebie ??? mnie zab boli a raczej to co z niego zostalo :placz: ale ogolnie czuje sie super, naprawde tu odpoczywam, nie mysle o niczym co sprawia zawrot mojej glowki w domciu, jest naprawde fajnie wkoncu czuje ze moge wziasc gleboki oddech i zaczac dalej zyc ... rowniez w tych sprawach dla mnie trudnych i dla ciebie rowniez jak widze ... :calus:

Posted

[quote name='Tengusia']hej jak samopoczucie dzis u ciebie ??? mnie zab boli a raczej to co z niego zostalo :placz: ale ogolnie czuje sie super, naprawde tu odpoczywam, nie mysle o niczym co sprawia zawrot mojej glowki w domciu, jest naprawde fajnie wkoncu czuje ze moge wziasc gleboki oddech i zaczac dalej zyc ... rowniez w tych sprawach dla mnie trudnych i dla ciebie rowniez jak widze ... :calus:[/quote]
[I][B]ja jakoś daję radę :razz: od 3 dni wracam po 2 w nocy do domu,wczoraj na dodatek lekko podpita wróciłam :evil_lol: dzisiaj już głowka mnie boli :shake:muszę iść zaraz z psem i do pracy a generalnie mi się nie chce :diabloti:[/B][/I]

Posted

cieszę się , że lufa Romana , dobrze się dogadała z Twoim sprzętem ...

jak Wy już tak drzecie koty , to pomyśl co będzie za 5 lat :evil_lol:
podpowiem ci ,że mój TZ się ze mną pokłócił , tak poważnie , chyba po 4 latach :diabloti:

Posted

[I][B]Żyję ale tak jakby jestem chwilowo odcięta od świata...zasilacz mi padł i musiałam oddać do reklamacji...bateria w lapku się rozładowała więc siedzę tymczasowo na swoim starym stacjonarnym ale to jednak nie to...
do 2 tyg przyślą mi nowy :shake: tak więc jak już będę w pełni na swoim lapku to się odezwę:loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja z kolei mam problemy z kompem stacjonarnym i pracuje na netbooku. ale to nie to samo...:evil_lol:

Pzdr.[/QUOTE]

a ja w domciu mam tylko stacjonarny i naszczescie dziala bez zarzutow ... tfu tfu tfu :p

Posted

[quote name='Tengusia']a ja w domciu mam tylko stacjonarny i naszczescie dziala bez zarzutow ... tfu tfu tfu :p[/QUOTE]
Mnie komputery i inne urządzenia techniczne odmówiły współpracy jak zmarł mój mąż. Co i rusz to mam jakies "kfffiatki" z nimi...

pzdr.