Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Matusz']daja rower za 13 :diabloti::diabloti:

to już widzę po kim ja też za 3 razem zdałem :eviltong:[/quote]
[I][B]A gdzie oblałes pierwsze dwa? :cool3::cool3::cool3::cool3:

Karty rowerowej nie mam i się z tego cieszkam :evil_lol::evil_lol:
Ale ze złości zjadłam mentosy i skittlesy i wypiłam red bulla...i jeszcze bym coś zjadła...:diabloti:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]A gdzie oblałes pierwsze dwa? :cool3::cool3::cool3::cool3:[/B][/I]

[I][B]Karty rowerowej nie mam i się z tego cieszkam :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[I][B]Ale ze złości zjadłam mentosy i skittlesy i wypiłam red bulla...i jeszcze bym coś zjadła...:diabloti:[/B][/I]
[/quote]
[B][COLOR=navy] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]w Olsztynie, pierwszy raz to nie moja wina, drugi zresztą też, ale dużo by o tym pisac :diabloti:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]i wcale nie wyglądam jak nie ja, bo to właśnie JA:lol::razz:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Heloł :evil_lol::evil_lol:
wróciliśmy :evil_lol::multi:
U nas nic ciekawego...zabrałam się za zdanie prawka :evil_lol: niedługo będzie rok jak zaczęłam prawko :evil_lol:w środę mam egzamin, którego pewnie nie zdam :diabloti::diabloti:

Wczoraj byliśmy z Brutuskiem na oddawaniu krwi :multi::loveu: Dzielny tym razem się nie wyrywał tylko leżał spokojnie i oddał 450ml krwi :multi::multi:
Mój bohater:loveu:
[/B][/I][/quote]

:Rose::loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ciasteczko :razz::razz:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.cukiernia-krol.pl/images/offer_ciastko_rafaello.jpg[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT][LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]z naszej najlepszej Cukierni ;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Rinusiowa - głowa do góry! Nie ma się czym przejmować :loveu:
Moja koleżanka tez nie zdała i to wracając już z miasta do WORDu - najechała na linię na skrzyżowaniu...

2 miesiące szybko miną, kasy trochę szkoda... Ale co tam, potem będziesz śmigać po ulicach :loveu:

Posted

[I][B]Widzę, że podczas mojej nieobecności nadal nie działa multi cytat :roll:

[COLOR=Red]Matusz[/COLOR], ta zawsze się mówi, że to nie moja wina :eviltong:

[COLOR=Red]Shappy [/COLOR]witamy w czwartkowy wieczór :loveu:
[COLOR=Red]
Medorowa [/COLOR]mordo Ty moja jak milo Cię widzieć :loveu::loveu::loveu:

[COLOR=Red]Aluuu[/COLOR] mhhhmmm odchudzam się a Ty mi takie słodkości stawiasz pod nos :mad::eviltong:

noo ja się nawet nie zapisałam bo nie miałam kasy bo jestem spłukana...:roll:zapiszę się dopiero po 10 czerwca...i czekam miesiąc a nie dwa :evil_lol:

a już miałam autko na oku....

Powiedzcie mi...dlaczego faceci są tacy uparci ?:roll:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]

[COLOR=Red]Matusz[/COLOR], ta zawsze się mówi, że to nie moja wina :eviltong:

Powiedzcie mi...dlaczego faceci są tacy uparci ?:roll:[/B][/I][/quote]

[COLOR=Navy][B]tak się zawsze mówi, ale na prawdę to nie była moja wina, kiedyś jak będzie okazja to pogadamy :diabloti:

nie wiesz czemu? bo każdy facet to indywidualista :eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]tak się zawsze mówi, ale na prawdę to nie była moja wina, kiedyś jak będzie okazja to pogadamy :diabloti:

nie wiesz czemu? bo każdy facet to indywidualista :eviltong:
[/B][/COLOR][/quote]
[I][B]Indywidualista? chyba idiota za przeproszeniem :evil_lol::eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
[COLOR=Red]
Medorowa [/COLOR]mordo Ty moja jak milo Cię widzieć :loveu::loveu::loveu:

[COLOR=Red][/COLOR]

Powiedzcie mi...dlaczego faceci są tacy uparci ?:roll:[/B][/I][/quote]
Też lubię swoją mordę oglądać:loveu::loveu::evil_lol:

A tego to i najstarsi górale nie wiedzą:grins:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Indywidualista? chyba idiota za przeproszeniem :evil_lol::eviltong:[/B][/I][/quote]

nie wiem o kim mówisz, więc nie wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Widzieliście przed chwilą wiadomości na tvn24?było o pseudo pitt bulli...11 psów zostało na miejscu uśpionych...nie podoba mi się to...:shake: nie dali im żadnej szansy...:-([/B][/I][/quote]
Rinuś , wzieła być takiego psa ? Te psy były agresywne , nie nauczone życia z ludźmi , walczyły ... za dużo ryzyko !!
Dla tych psów , to ulga - spokojny ,wieczny sen ....
Trzeba myśleć rozsądnie :buzi: wiem że ciężko ....

Posted

[I][B]Widzieliście przed chwilą wiadomości na tvn24?było o pseudo pitt bulli...11 psów zostało na miejscu uśpionych...nie podoba mi się to...:shake: nie dali im żadnej szansy...:-([/B][/I]

Posted

[quote name='Vectra']Rinuś , wzieła być takiego psa ? Te psy były agresywne , nie nauczone życia z ludźmi , walczyły ... za dużo ryzyko !!
Dla tych psów , to ulga - spokojny ,wieczny sen ....
Trzeba myśleć rozsądnie :buzi: wiem że ciężko ....[/quote]
[I][B]Ja wiem ale.....:-(
Najgorsze jest to , że nie wiadomo czy facet dostanie wyrok w ogóle...i tak się zastanawiam...jak nie pójdzie za kratki to po co są te akcje?przecież one nic zdziałają, ludzie nie przestaną się obawiać bo wiedzą że i tak nie pójdą do więzienia za okrutne traktowanie zwierząt...sprawa jest nagłaśniana a efektów żadnych nie ma...:shake:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Widzieliście przed chwilą wiadomości na tvn24?było o pseudo pitt bulli...11 psów zostało na miejscu uśpionych...nie podoba mi się to...:shake: nie dali im żadnej szansy...:-([/B][/I][/quote]
Najgorsze jest to, że konsekwencje za głupotę ludzką, ponoszą niewinne istoty:-(:-(

Posted

Wchodzę na labkową galerie i patrze, że Wasza została przeniesiona znowu...

Widziałam to w TVN, szkoda psów ale w sumie nic nie można było zrobić innego.

Posted

[I][B]Kinia ja już nie mam siły walczyć z tą galerią:shake:

Eria byy fotki tylko trzeba się cofnąć:evil_lol:

idę farbować sobie włosy:evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='kaskaSz']Na jaki kolor?[/quote]
[I][B]Czarny, tzn odrosty ;P ale powiedzmy, że mi wyszło:evil_lol:[/B][/I] [I][B]Ciekawe czy TZ zawuważy:diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Czarny, tzn odrosty ;P ale powiedzmy, że mi wyszło:evil_lol:[/B][/I] [I][B]Ciekawe czy TZ zawuważy:diabloti:[/B][/I][/quote]
No i co? Zauważył? :evil_lol:

Posted

[I][B]heh po tym jak mu powiedziałam, to zauważył :diabloti:

Wróciliśmy niedawno z meczu...Unibax po raz kolejny na swoim nowym najlepszym torze na świecie pokonał Włókniarz Częstochowę :multi::loveu:
ahhhh te emocje :diabloti:

A dla tych co nie pamiętają jak wyglądam to się przypomne:diabloti:[/B][/I]

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/127/e83b22920379af48med.jpg[/IMG][/URL]