elik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='emilia2280']przeklejé Ci Elu. spytalam Agaté co dalej ale bez odpowiedzi narazie.[/QUOTE] Dzieki kochana Emi :) Tą informację też mam. Przydałoby sie info czy sytuacja sie zmieniła. Quote
Agata69 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='elik']Dzieki kochana Emi :) Tą informację też mam. Przydałoby sie info czy sytuacja sie zmieniła.[/QUOTE] Pisałam na pw do emilii, niestety miała pełna skrzynkę. Sytuacja bez zmian. Buda bedzie dostarczona psu jeszcze w tym tygodniu. Quote
emilia2280 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Agato, jak wiesci i psa? Budé dostal? Mozesz go dokarmic czasem? Quote
Agata69 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [quote name='emilia2280']Agato, jak wiesci i psa? Budé dostal? Mozesz go dokarmic czasem?[/QUOTE] Mamy poslizg, buda złozona czeka ale ja muszę wyjechać a beze mnie nikt tam nie trafi. W poniedziałek, najpóźniej w srodę zawiozę ja na miejsce. I zrobię fotkę, ale tutaj, zeby ich nie drażnić. Zamelduje się po akcji. Quote
Agata69 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Pies juz cieszy sie z budy! Wielkie dzięki dla Fundacji kastor! Quote
emilia2280 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Agata69']Pies juz cieszy sie z budy! Wielkie dzięki dla Fundacji kastor![/QUOTE] Agato, wspaniala akcja. Poprosimy o kilka fotek chlopaka z budá jak pojedziecie nastépnym razem. No i dzialaj dalej :) Quote
Agata69 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 [quote name='elik']Agatko, czy udało się zrobić zdjęcia ?[/QUOTE] Podczas akcji nie. Ale wybieram się tam niedługo, juz nawet rozmawiałam z Kasia że trzebaby to skontrolować delikatnie. zawieziemy jedzenie i te ciacha ze zwrotów.... Quote
Recommended Posts