Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emilia2280']przeklejé Ci Elu. spytalam Agaté co dalej ale bez odpowiedzi narazie.[/QUOTE]
Dzieki kochana Emi :) Tą informację też mam. Przydałoby sie info czy sytuacja sie zmieniła.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elik']Dzieki kochana Emi :) Tą informację też mam. Przydałoby sie info czy sytuacja sie zmieniła.[/QUOTE]

Pisałam na pw do emilii, niestety miała pełna skrzynkę. Sytuacja bez zmian. Buda bedzie dostarczona psu jeszcze w tym tygodniu.

Posted

[quote name='emilia2280']Agato, jak wiesci i psa? Budé dostal? Mozesz go dokarmic czasem?[/QUOTE]

Mamy poslizg, buda złozona czeka ale ja muszę wyjechać a beze mnie nikt tam nie trafi. W poniedziałek, najpóźniej w srodę zawiozę ja na miejsce. I zrobię fotkę, ale tutaj, zeby ich nie drażnić. Zamelduje się po akcji.

Posted

[quote name='Agata69']Pies juz cieszy sie z budy!
Wielkie dzięki dla Fundacji kastor![/QUOTE]

Agato, wspaniala akcja. Poprosimy o kilka fotek chlopaka z budá jak pojedziecie nastépnym razem. No i dzialaj dalej :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='elik']Agatko, czy udało się zrobić zdjęcia ?[/QUOTE]

Podczas akcji nie. Ale wybieram się tam niedługo, juz nawet rozmawiałam z Kasia że trzebaby to skontrolować delikatnie. zawieziemy jedzenie i te ciacha ze zwrotów....