Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
Ostatecznie u Emiś - 10 PLN za dobę...ale pomóżcie proszę,bo ja finansowo kiepsko stoję a nawet leżę, a zobowiązałam się zapewnić karmę....

Zobaczę ile jest tej karmy, ale muszę iść, bo nie mam jej w domu...Z kasą u mnie cieniutko...Będę błagać Marticzke o bazarek ;)...

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yolanovi napisał(a):
dziewczyny, może uda mi sie go wcisnąć do mojej mamy - mieszka w Sosnowcu, jest w domu, nie pracuje już bo to osoba po 70-tce. ma kotkę ale myślę, że to nie byłby problem. gdyby co to skąd miałabym zabrać psiaka?

To by było suuuuper!!! Pytałaś już czy mamcia się zgadza?

Posted

zastanawiam sie właśnie czy lepiej zapytać czy po prostu postawić przed faktem dokonanym. czasem to drugie wyjście lepsze, bo jak zapytam i zacznie marudzić.... a tak przywiozłabym malucha i już. myślę, że te kilka dni dałaby radę, ja tez jej pomogłabym przecież. do siebie nie mogę zabrac bo mam dwa wieksze psy i jestem w pracy ponad 8 godzin

Posted

yolanovi napisał(a):
zastanawiam sie właśnie czy lepiej zapytać czy po prostu postawić przed faktem dokonanym. czasem to drugie wyjście lepsze, bo jak zapytam i zacznie marudzić.... a tak przywiozłabym malucha i już.

Ja tam nie wiem, chyba od charakteru mamy zależy ;)...Karolinka jest w pracy do 19, a teraz psiak biega po osiedlu, bo go rano musiała wypuścić. To zależy, kiedy mogłabyś go zabrać. Bardzo się boimy, żeby coś mu się nie stało, teraz kiedy już tak blisko do zapewnienia mu bezpieczeństwa...

Posted

yolanovi napisał(a):
dziewczyny, może uda mi sie go wcisnąć do mojej mamy - mieszka w Sosnowcu, jest w domu, nie pracuje już bo to osoba po 70-tce. ma kotkę ale myślę, że to nie byłby problem. gdyby co to skąd miałabym zabrać psiaka?

O mamo Jolanovi, dobry duchu!
Podam Ci na PW numer do Karoliny, bo ja wiem tylko, że mieszka w Sosnowcu....

Edit. Jestem zakręcona, już doczytałam, Iwona - dziękuję!

Posted

numer Karoliny już dostałam. postaram sie jakoś to zorganizować. Moge podjechać do Sosnowca ok 18.00/19.00 - gorzej, ze nie waidomo czy piesio będzie. zobaczymy

Posted

iwonamaj napisał(a):
Wysłałam pw do kilku osób, czy nie mieszkają w okolicy Kalinowej...Może ktoś mógłby zobaczyć czy on tam jest albo nawet go przetrzymać do wieczora...

Dziękuję!!!

Jolanovi - ma obróżkę od Karoliny.
Smyczy chyba nie ma, ale zapytam.