Jump to content
Dogomania

*^*GRUBASECZKI w swoich domkach:) Kciukiamy i zyczymy wszystkiego co najlepsze;)

Recommended Posts

Posted

divia_gg napisał(a):

wegielkowa z jakim seksem Ty tu jedziesz, przeciez Lola pozbawiona seksualnosci:D

Wegielkowa Ciebie diviu pyta:"Jak to seksualności?"
(zamęcza właśnie szczeniaka przed podróżą):diabloti:
Wegielkowa prosi o konsultacje w tej kwestii z Medycyną od Lolki.Chocciaż nie wie czy na Prostej jest seksuolog czy tylko położnictwo?!

Ja się nie utożsamiam z tymi wypowiedziami:roll:

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Magda tyle tych zdjec ze niewiadomo, ktore do ogloszen;) Nie no zart, tak na serio to swietne te zdjecia są;) Poobrabialam nieco (nie to ze wymagaly, ale to moje male zboczenie), dodałam ramke i winietowanie tylko. Zaraz wrzuce link do nich:)

Pieknie no pieknie wygladaja te psiaki i ta zielona trawka;)

Jakby ktos chcial oglosic to tu sa zdjecia do ogloszen wspolnych:)
Nie bede wklejac bo sie powtarzaja, a tam je uszeregowalam i mozna sie czestowac:)

https://picasaweb.google.com/101656905211935192222/LolaIKajtol

I folder samej Loli...
https://picasaweb.google.com/101656905211935192222/Lola

Edited by divia_gg
Posted

[quote name='divia_gg']Erka przelalam juz kasiorke. Lola na swoim koncie po oplaceni hoteliku za kwiecien na 150 zł.

Divia_gg, popraw to , ma 150 zł, a nie opłacenie hoteliku na 150.

Posted

Niestety , kompletnie nikt :(.

Natomiast Kajtul wczoraj miał szansę na dom, zabrałysmy go do znajomej, która chciała go zaadoptować, wiedząc ,że znaleźć dom bedzie mu bardzo trudno.
Lola była niepocieszona, straciła swojego przewodnika , na jej szczęście rozstanie nie trwało zbyt długo. Kajtul nie dogadał się z rezydentami, którzy go atakowali i wrócił do mag.dy.

Radość była obopólna:). Widocznie mają razem znaleźc dom i tyle.

Posted

[quote name='erka']

Natomiast Kajtul wczoraj miał szansę na dom, zabrałysmy go do znajomej, która chciała go zaadoptować, wiedząc ,że znaleźć dom bedzie mu bardzo trudno.
Lola była niepocieszona, straciła swojego przewodnika , na jej szczęście rozstanie nie trwało zbyt długo. Kajtul nie dogadał się z rezydentami, którzy go atakowali i wrócił do mag.dy.

Radość była obopólna:). Widocznie mają razem znaleźc dom i tyle.
.....:crazyeye:....Erka czy to na pewno Ty pisałaś?!:razz:
Kontakty z wegielkowa służą Ci jak widzę.:evil_lol:

Posted

Jaaga napisał(a):
Erko, wyszło coś z tego tel o Lole do mojej mamy? Pani pojechała ja zobaczyć?

Niestety nie, ponieważ mają niepełne ogrodzenie, bo dzielą podwórko z kimś, to Lola tam nie mogła pójść . Proponowałysmy pakiet z Kajtulem, bo jego Lola by sie trzymała, ale nie chcieli dwóch psów.