Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie, daruj sobie, bo nie masz o tym pojęcia ;) I nie pisz do mnie takich PW, bo padnę ze śmiechu - mimo, że do śmiechu mi nie jest i żal mi Uszatej.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mimiś napisał(a):
kurcze,a tak niewinnie panna wyglada..

mimiś najdziwniejsze jest to, że w tamtym domu gdzie była bita i do którego wróciła nie brudzi i zachowuje się inaczej. Ja tam nie bywam ale Jola tak, a to odpowiedzialna osoba i akurat jej wierzę...

Od wczoraj Uszata jest znów w dawnym domu.
Prawdę mówiąc nie sztuka wziąc kociaki na tymczas albo szczeniaczka... Ja od roku mam Kubę po zmarłym facecie (teraz już nie tymczas bo nikt go nie chce) , który jest socjopatyczny i mimo kastracji obsikuje mi ściany... Pewnie powinnam go oddać do schornu.

Vieis co do konsekwencji, to uznaj że wstawiam cię do ignorowanych. Jestem za stara na infantylne rozgrywki i histerie.

Posted

dzisiaj Jola była u Uszatej, bo zabierała beżową suczkę na sterylkę... Uszata jest strasznie wygłodzona - rzuca się teraz na karmę. Pewnie nie jadła z tęsknoty - potwierdza się, że pies kocha swoich panów bez względu na to jacy są:( Od poniedziałku ani razu nie zabrudziła w domu.

Ma masę ogłoszeń.