Viris Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No pewnie, daruj sobie, bo nie masz o tym pojęcia ;) I nie pisz do mnie takich PW, bo padnę ze śmiechu - mimo, że do śmiechu mi nie jest i żal mi Uszatej. Quote
iwop Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ja w ogóle nie mam zamiaru z tobą rozmawiać ani na privie ani na wątku. Quote
Viris Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Iwop liczę na konsekwencję. No i ten wygląd i niestety szczątkowe informacje o psie, zrodziły masę problemów. Szkoda suni bardzo :( Quote
iwop Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 mimiś napisał(a):kurcze,a tak niewinnie panna wyglada.. mimiś najdziwniejsze jest to, że w tamtym domu gdzie była bita i do którego wróciła nie brudzi i zachowuje się inaczej. Ja tam nie bywam ale Jola tak, a to odpowiedzialna osoba i akurat jej wierzę... Od wczoraj Uszata jest znów w dawnym domu. Prawdę mówiąc nie sztuka wziąc kociaki na tymczas albo szczeniaczka... Ja od roku mam Kubę po zmarłym facecie (teraz już nie tymczas bo nikt go nie chce) , który jest socjopatyczny i mimo kastracji obsikuje mi ściany... Pewnie powinnam go oddać do schornu. Vieis co do konsekwencji, to uznaj że wstawiam cię do ignorowanych. Jestem za stara na infantylne rozgrywki i histerie. Quote
mimiś Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 malutka ma ogłoszenia? z tymi uszami jest fantastyczna, moze zaznaczyc ,ze szuka doswiadczonych opiekunów,czy co... Quote
iwop Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 dzisiaj Jola była u Uszatej, bo zabierała beżową suczkę na sterylkę... Uszata jest strasznie wygłodzona - rzuca się teraz na karmę. Pewnie nie jadła z tęsknoty - potwierdza się, że pies kocha swoich panów bez względu na to jacy są:( Od poniedziałku ani razu nie zabrudziła w domu. Ma masę ogłoszeń. Quote
Recommended Posts