Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lady piękna...a u nas na Mazurach piękna wiosna....na Twoim dawnym wybiegu wszystkie sunie została Happy, Neli...Gresella (czy jak jej tam matusz wykombinował ;)) ...Milka przeniesiona do dziewczyn na przeciwko :)....a Ty w Wawie...szukasz domu

Posted

Lady w porządku, troche straciła apetyt. Jesli nic jej nie dolega to nic nie szkodzi, bo powinnyśmy sie razem odchudzać;). Lady okazuje coraz więcej emocji ma zupełnie inny wyraz pyszczka. Coraz bardziej sie martwie co będzie dalej,w moim otoczeniu nikt nie jest zainteresowany a Lady musi trafic do odpowiedzialnej osoby. moze to byc ktos starszy bo sunia lubi spokój. Moje zwariowane psy ja denerwują. Praktycznie cały czas spędza samotnie na dole na fotelu.
Dzięki za informacje nt. banerka sprobuję, moze sie uda.

Posted

Lady pozdrawia. Jej ostatnim przysmakiem są dżdżownice:eviltong: smacznego :evil_lol:.Aga Mazury czy dotarła do Ciebie moja wiadomość na temat karmy? Wczoraj miałam kłopoty z netem. Lady prosi o domek.:bye:

Posted

Na pudlach pytałam o padaczkę..Jeśli leki są podawane regularnie,a warunki życia stabilne,to pies może żyć wiele lat....
Szukamy stabilizacji dla Lady.....

Posted

oj tak szukamy domku:spokojnego,z kotami, moze być z psami ale raczej bez małych dzieci. Lady nie lubi gwałtownych reakcji, krzyku bardzo potrzebuje spokoju. Cały czas jest trochę w swoim świecie.
Ze mną i z moim mężem nawiązuje dobry kontakt jednak z moimi dziećmi się nie dogaduje, zachowuje zdecydowany dystans i nie życzy sobie bliższego kontaktu.

Posted

Lady pozdrawia,od rana zjadła podwójną porcję ryżu ,podkradła mojemu Fredowi. Serdecznie się ze mną przywitała i zjada swoją karmę, łakomczuch:eating: Lady pyta, kto ją pokocha?:lol:

Posted

[quote name='_beatka_']hmmm dżdżownice powiadasz...ma się ten królewski gust:evil_lol:[/quote]

Czyli można wnioskować,że nie jest droga w utrzymaniu....Dżdżownic wystarczy nakopać......
Lady lubiąca dzdżownice szuka domku.....

Posted

[quote name='auraa']czekamy, jeszcze troche mamy :sabber::eating::facelick:[/quote]

popatrz, popatrz a ja mam napisane, że o 12 minut 8 paczka została przez Ciebie odebrana....

dotarła w ogóle czy nie?...:cool3:

Posted

dotarła, dotarła, jak poprzednio odebrana przez sąsiadów ( rodzinę) z domu na tym samym podwórku. Jak przyjeżdża kurier to mnie nie ma, jak ja wracam z pracy to u nich akurat nikogo nie ma ,ale jedzonko jest :multi:

Posted

[quote name='auraa']dotarła, dotarła, jak poprzednio odebrana przez sąsiadów ( rodzinę) z domu na tym samym podwórku. Jak przyjeżdża kurier to mnie nie ma, jak ja wracam z pracy to u nich akurat nikogo nie ma ,ale jedzonko jest :multi:[/quote]

Bardzo się cieszymy :)....

kropelki tez dotarły? :razz: sorki, że tak dopytuje, ale ...cholera ich tam wie ;)

Posted

[quote name='Evelin']Dobrze,jedzonko jest...Nie wiem ,czemu kropelki (cholera ich tam wie-to cytat z poprzedniego postu) ,ale tez ucieszę się ,że dotarły....[/quote]

Ciotka bo kropelki ...dodatkowo na ...kleszczydła...znaczy się frontline...;) dla Lady i jej braci przyrodnich (czy sióstr:oops: )...

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale ja i tak się cieszyłam,że dotrą do potrzebujących...
nawet nie wiedząc dlaczego...Po prostu potrzebne były i już...
Lady nawet nie wiesz od czego Frontline jest....Po co księżniczce Frontline???

Posted

Już jestem w domu. Praca w oświacie ma swoje zalety. dotarło wszystko. Zastanawiam się czy kropelki zastosować juz czy poczekac aż pojawią się listki na drzewach, bo u mnie jest jeszcze łyso.

Posted

[quote name='auraa']Już jestem w domu. Praca w oświacie ma swoje zalety. dotarło wszystko. Zastanawiam się czy kropelki zastosować juz czy poczekac aż pojawią się listki na drzewach, bo u mnie jest jeszcze łyso.[/quote]

Ciotka jak uważasz....u nas niestety już jest sporo przypadków babejszozy....

Posted

auraa nie przekladaj tylko zużywaj kropelki, pies z mojego osiedla zlapal kleszcza pod krzaczkiem na podwórku w zimę dwa lata temu i się babeszozą zarazil...
a w tym roku zimy nie bylo mocnej to się nalęgnie tego cholerstwa, nie ma co oszczędzać