Paula95 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 (edited) Nero znalazł dom!:loveu::loveu::loveu: Mały, czarny CUDOWNY pies!!!:loveu::loveu::loveu: Imię:Nero Wiek:1,5roku Miasto przebywania: schronisko w Gostyniu Wątek: brak Kastracja:nie Tekst do ogłoszeń: Być może dla Ciebie jestem tylko zwykłym kundelkiem ze schroniska. Być może dla niektórych jestem tylko zwykłym psem… Ale uwierz! Potrafię kochać człowieka tak, jak każdy inny pies, a może nawet bardziej. Mam zaledwie rok, a człowiek już pokazał mi, co to znaczy ból i cierpnie. Co to znaczy tęsknota i smutek. Jednak pomimo wszystko kocham ludzi. Uwielbiam kontakt z nimi. Najlepiej czuję się na kolanach-mógłbym tam siedzieć całe wieki! Kocham także spacery. Dzięki nim mogę oderwać się od szarej, schroniskowej rzeczywistości. Potrafię siadać i warować na komendę. Jestem także w trakcie nauki ładnego chodzenia na smyczy i nie chwaląc się-idzie mi bardzo dobrze. Jeśli chcesz zaadoptować mnie, (nie)zwykłego Nero ze schroniska w Gostyniu(Wlkp), to proszę zadzwoń: 607350567-prosiłabym dzwonić po 16.00 Ogłoszenia(01.10.11r.): Nero to jeden z moich dwóch ulubieńców schroniskowych. Z początku nie dostrzegałam jego cudowności. Był dla mnie "zwykłym psem", ale wystarczyła chwila, by radykalnie zmienić zdanie o nim. Gdy ten z początku "normalny" pies wskoczył mi na kolana, nagle serce zabiło mi mocniej. :loveu: Nero jest psem wspaniałym!!! Uwielbia kontakt z człowiekiem, którego tak bardzo brakuje mu w schroniskowym kojcu... Nero mógłby cały czas spędzać na kolach-przytulany i głaskany... :loveu: Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Nero. Potrzebne są ogłoszenia i rozsyłanie wątku. :) Banerek do wątku Nero Edited January 21, 2012 by Paula95 Quote
Paula95 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Rezerwuję na wszelki wypadek. :) Quote
grzenka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Śliczny psiak, troszkę z niego chyba taki mini-labrador;) Quote
Becia66 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 To prawda, ma w sobie dużo z labradora i tak trzeba go ogłaszać to będzie o wiele większe zainteresowanie. Pamiętam taką sunię z Orzechowców, Berta się nazywała i była bardzo podobna do NERO tylko troszkę masywniejsza. Ogłaszana po wielokroć z mizernym skutkiem i dopiero kiedy została przez nas przedstawiona jako mix labradora, zaczęło się zainteresowanie. Oczywiście zaraz po tym szybko domek znalazła.. Quote
Paula95 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Niestety jest na razie ogłoszony na kilku portalach. Tych chyba najbardziej znanych. Możemy liczyć na pomoc w ogłaszaniu? ;) Quote
Paula95 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='brzośka']jestem u Nero :)[/QUOTE] Dziękuję za przybycie. :) Quote
Monika.D Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Witam Nera i Jego Cioteczki! Przybyłam na zaproszenie "Paula95". Po zdjęciach widać, że Nero jest wspaniałym psiakiem i mimo tego zła, którego zdążył już doświadczyć w swoim młodym wieku, nie stracił wiary i chęci do życia. Quote
Ty$ka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Też jestem na zaproszenie :) Śliczny piesek... też widzę w nim trochę labradora... Mój kolega marzył o labku, ale właśnie od tygodnia ma labradorowego pieska ze schroniska :). Mam nadzieję, że Nero też szybko znajdzie swój domek na Ziemi. Quote
Paula95 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Monika.D napisał(a):Jak psiakowi minął dzień? Spacer, wybieg, jedzonko, spanie, wybieg, spanie... Jutro kolejne kółko się zatoczy... :( Quote
Monika.D Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Paula95 napisał(a):Spacer, wybieg, jedzonko, spanie, wybieg, spanie... Jutro kolejne kółko się zatoczy... :( Będzie dobrze. Musi być :) Quote
Ty$ka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ktoś go wypatrzy i da mu dom :) Bez obaw :) Quote
Jota67 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Cześć Nero. Jestem na zaproszenie dobrej ciotki:) Do góry chłopczyku! Quote
Paula95 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Nero jest wraz z jego kumplami ze schroniska w Moim Psie. :) Quote
brzośka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 o, to może go jakaś dobra duszyczka wypatrzy :) Quote
Paula95 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 brzośka napisał(a):o, to może go jakaś dobra duszyczka wypatrzy :) Z całego serca na to liczę. :) Quote
Recommended Posts