Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Strasznie? To mało powiedziane :evil_lol: Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Hey co tam u was? :) Malo zdjec cos.. nie ladnie :eviltong: A tak btw, jak wrazenia przed ostatnimi probnymi testami? :D sa juz w przyszlym tygodniu.. a ja sie wgl nie ucze :shake: nie mam weny :) Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Mi przyszły wyniki wałbrzyskich. Algielski, polski i historia - wos super mi poszły. Za to matma gorzej, a przyroda to nie za ciekawie. Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Niee? :o. Moze dlatego ze ja mam jeszcze ferie :D mamy 6, 7, 8 marzec probne testy :shake: z operona teraz :P bedzie ciekawie.. [B]understandme[/B] to masz dokladnie tak samo, jak moje ostatnie tesciory.. :evil_lol: angielski najlepiej mi poszedl. Z podstawowego mialam 40/40, a z rozszerzonego 38/40 :D Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Masz jeszcze ferie? A my mieliśmy jako pierwsi... Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Taak w poniedzialek juz do szkoly :shake: to mieliscie w pierwszej polowie stycznia jakos? Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Falkaa']Taak w poniedzialek juz do szkoly :shake: to mieliscie w pierwszej polowie stycznia jakos?[/QUOTE] Ostatni dzień ferii to był 29 stycznia. Pamietam bo 27 byłam na wystawie psów w głogowie :evil_lol: Quote
Falkaa Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Beznadziejne? Dziewczyno przestan :eviltong: mialam w sumie podobne, tyle ze wiecej z angielskiego Noi mniej z matmy.. pisalismy jak narazie CKE ww grudniu, No to mialam jakos tak: polski 88%, angielski 98%, matma 40% :shake:, przyroda 85%, wos/historia 72%.. w sumie bylam wniebowzieta tymi wynikami bo jestem raczej trojkowa, czworkowa uczennica, a to w sumie przez lenistwo :evil_lol: No ale coz :) pisaliscie proby w przerwie tygodnia? :o faktycznie zajedwabisty dyrek.. my pisalismy jedne wlasnie jakos kolo mikolajek, a teraz drugie. Te beda z kolei z OPERON-a, baardzo jestem ciekawa jak mi pojdzie, bo checi do nauki ZERO :evil_lol: Quote
Falkaa Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jaki slodki rudzielec :loveu: mial byc filmik! :eviltong: Masz jeszcze jakies zwierzaki procz Atoska? :) Quote
kalyna Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-dMT3mXRt3tA/T0kRly8omgI/AAAAAAAAAPw/b99hKI3fTs4/s800/DSC04504.jpg[/URL] :loveu: widzę, że chłop Ci się starzeje :D bo siwą bródkę dostał :D Quote
Karro Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Kurde a ja myślałam że masz tylko Atosa :) pokaż kociaste ;) Quote
kalyna Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='biscuit']A to już dawno :D Zastanawiam się, czy to normalne, bo w czerwcu skończy dopiero (?) trzy lata..[/QUOTE] Sonia jeszcze nie ma białej bródki, ale jej rówieśnicy mają :D i to zaczynali już jak skończyli ok dwóch lat :) Quote
swan2407 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Witamy się. Atos świetnie pozuje. A co z Miśkiem? Nie masz więcej jego zdjęć? Jest cudny. :loveu: Quote
*Magda* Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nie przejmuj się siwą bródką u Atosa ;) Moja Tora ma siwy pyszczek od urodzenia. W marcu skończy 2 lata, a jak ktoś nie wie, że to jeszcze młoda panienka, to przez tą bródkę mógłby pomyśleć, że stara suka z niej :D Quote
Recommended Posts