Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]powiedz mu ze w razie by mu terminy mycia okien nie pasowały to mu SMSa wyślesz:eviltong:......

[/COLOR][/B][/I][/quote]

i jeszcze mu powiedz, że jakby planował przypadkiem podróż do DG to i u mnie są okna do umycia :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

przylecialam te foty pooglądac a tu okna myją :evil_lol:

[quote name='malawaszka']i jeszcze mu powiedz, że jakby planował przypadkiem podróż do DG to i u mnie są okna do umycia :evil_lol:[/quote]

a moze przez Wawke przejedzie? :evil_lol:

Posted

Ktos tu myje okna i robi zapisy :diabloti: U mnie jest....Hym...5 panoramicznych, 2 balkonowe, 3 jednoskrzydłowe ( wąskie), 5 małych i świetlik na dachu :) Kto chętny to pomyć ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć, jakieś nowe fotki są? :cool3:
A z tymi oknami to zaraza jakaś chyba, ja też muszę się zabrać, bo już nic nie widzę :cool1:
Ale czytam, że tu jakaś objazdowa grupa się zbiera, to mogę adresem służyć :multi: mam tylko.... 4 duże i 2 małe w nowym domu i 8 dużych i dwa małe w starym, to pikuś jest :evil_lol:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]powiedz mu ze w razie by mu terminy mycia okien nie pasowały to mu SMSa wyślesz:eviltong:......

[/COLOR][/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholewcia ... jak sobie pomyślę że tego esemesa wysłałam do... [U]ortopeda,[/U] zamiast do [U]ozzy-alicja[/U]... to :shock::shocked!:... o czym ja tam pisała?? co to dostał ten ortopeda?? :hmmmm: o tym wibratorze... w telefonie... :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................witaj.......................u mnie śnieżnie a u Cię????
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hejka :multi:... ja sie tak nie bawie.:-x... zawsze jak myje okna to zaraz potem- prawie natychmiast pada deszcz... ALE TEN ŚNIEG!!!!! :angryy::angryy::angryy:
Pani Rydzewska!!! jak jutro bedziesz topić z dzieckami tą marzannę- przytrzymaj jej łeb z 5 minut pod wodą- coby sie już nie ocknęła :angryy: KCEM LATO!!!!
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Pysia']Witaj Klockowa :multi:
Co z tymi moimi oknami? :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SPISAŁAM LISTE ORTOPEDZIE- ZA TEN MÓJ BÓL MUSI ODPOKUTOWAĆ[/B][/COLOR][/FONT] :mad:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholewcia ... jak sobie pomyślę że tego esemesa wysłałam do... [U]ortopeda,[/U] zamiast do [U]ozzy-alicja[/U]... to :shock::shocked!:... o czym ja tam pisała?? co to dostał ten ortopeda?? :hmmmm: o tym wibratorze... w telefonie... :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hejka :multi:... ja sie tak nie bawie.:-x... zawsze jak myje okna to zaraz potem- prawie natychmiast pada deszcz... ALE TEN ŚNIEG!!!!! :angryy::angryy::angryy:
Pani Rydzewska!!! jak jutro bedziesz topić z dzieckami tą marzannę- przytrzymaj jej łeb z 5 minut pod wodą- coby sie już nie ocknęła :angryy: KCEM LATO!!!!
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]SPISAŁAM LISTE ORTOPEDZIE- ZA TEN MÓJ BÓL MUSI ODPOKUTOWAĆ[/B][/COLOR][/FONT] :mad:[/quote]
Ja tez kcem lato buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Klockowa a powiedz mi czy aby ten ortopeda potrafi dokładnie myć okna? Sprawdzony? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ja tez kcem lato buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Klockowa a powiedz mi czy aby ten ortopeda potrafi dokładnie myć okna? Sprawdzony? :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]leczyć nie umie :angryy:... no kurde... w czymś musi byc dobry :niewiem:, ale po tym esemesie pomyłkowo wysłanym do niego zamiast do Ali... o tym wibratorze...:ices_bla: hmmmmmmmm.... czy on jeszcze bedzie chciał ze mną gadać... o oknach.... :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholewcia ... jak sobie pomyślę że tego esemesa wysłałam do... [U]ortopeda,[/U] zamiast do [U]ozzy-alicja[/U]... to :shock::shocked!:... o czym ja tam pisała?? co to dostał ten ortopeda?? :hmmmm: o tym wibratorze... w telefonie... :oops:[/B][COLOR=Red][I].....[B]..............:oops:no to było o zepsutym wibratorze w telefonie .........moim:evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/COLOR][/FONT]

Pani Rydzewska!!! jak jutro bedziesz topić z dzieckami tą marzannę- przytrzymaj jej łeb z 5 minut pod wodą- coby sie już nie ocknęła :angryy: KCEM LATO!!!! [COLOR=Red][I];)przytrzymam gadzine........nie wypłynie zołza jedna :shake:[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT] [/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]leczyć nie umie :angryy:... no kurde... w czymś musi byc dobry :niewiem:, ale po tym esemesie pomyłkowo wysłanym do niego zamiast do Ali... o tym wibratorze...:ices_bla: hmmmmmmmm.... czy on jeszcze bedzie chciał ze mną gadać... o oknach.... :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][I][B]..........hmmmmm a on nie ma przypadkiem leczyć a nie gadać:diabloti:

Cześć Klocuszkowa ......u nas biało ...nawet chciałam ci SMSa wysłać o 1.30 w nocy ...ale chyba już spałaś:evil_lol:jak zaśnieżało świat
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][I][B]..........hmmmmm a on nie ma przypadkiem leczyć a nie gadać:diabloti:
[/B][/I][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]pisałam że w leczeniu jest do doopy... [/B][SIZE=2][COLOR=PaleTurquoise](a to nie pitolog :eviltong:)[/COLOR][/SIZE][B], 1,5 roku nic nie poradził to już nie poradzi :mad:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][I][B]

Cześć Klocuszkowa ......u nas biało ...nawet chciałam ci SMSa wysłać o 1.30 w nocy ...ale chyba już spałaś:evil_lol:jak zaśnieżało świat
[/B][/I][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja... o 1.30 spalam... no co ty :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja... o 1.30 spalam... no co ty :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ........nie spałam[/B][/I]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]...................my wiejskie ludzie chodzimy spać z kurami.................dziecka nam media zajmuja, a w kuchni to nie za wygodnie ...................więc chodzimy wcześniej spać:razz::razz::razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']cześć klocusiowa

jesooo nie mam dziś weny do pisania :( spać mi się kce .....[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bądź duża!!!! nie śpimy.... choc ja tez bym sie walnęła na jakąś drzemke[/B][/COLOR][/FONT] :sleep2:
i nie mów mi jesooo... nie bluźnij dziewczynko :mad:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bądź duża!!!! nie śpimy.... choc ja tez bym sie walnęła na jakąś drzemke[/B][/COLOR][/FONT] :sleep2:
i nie mów mi jesooo... nie bluźnij dziewczynko :mad:[/quote]

a co Ty taka nie dzisiejsza :crazyeye: :crazyeye: jakie bluznij :crazyeye: :crazyeye:
boszzzzzzzz z kim ja sie zadaje :shake: :shake:

:diabloti:

ide po kawe :cool3:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bądź duża!!!! nie śpimy.... choc ja tez bym sie walnęła na jakąś drzemke[/B][/COLOR][/FONT] :sleep2:
i nie mów mi jesooo... nie bluźnij dziewczynko :mad:[/quote]
ja też bym zdrzemła już 3 kawe żłopie i nic
Witaj Klocusiowa

Posted

[quote name='Vectra']a co Ty taka nie dzisiejsza :crazyeye: :crazyeye: jakie bluznij :crazyeye: :crazyeye:
boszzzzzzzz z kim ja sie zadaje :shake: :shake:

:diabloti:

ide po kawe :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no bluźnisz... jakies jesoooo mi tu gadasz... :diabloti:
Vectra nie zatrybiła!!! :eviltong: wybaczam... ja tez zasypiam
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no bluźnisz... jakies jesoooo mi tu gadasz... :diabloti:
Vectra nie zatrybiła!!! :eviltong: wybaczam... ja tez zasypiam
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
zatrybiła ;) tylko dziś pod paluszki nic ciekawe mi nie wpada .......
pije 4 kawe , wypalam 20 papierosa :diabloti: nadal mi się spać chce

Posted

[quote name='Vectra']zatrybiła ;) tylko dziś pod paluszki nic ciekawe mi nie wpada .......
pije 4 kawe , wypalam 20 papierosa :diabloti: nadal mi się spać chce[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a babcia mojego kumpla powiedziała mu tak: jeden wypalony papieros skraca życie o 1 rok :eviltong:, to ty dzis 20 lat w doopie masz... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']zatrybiła ;) tylko dziś pod paluszki nic ciekawe mi nie wpada .......
pije 4 kawe , wypalam 20 papierosa :diabloti: nadal mi się spać chce[/quote]

No to pobiłaś mnie. Ja dopiero po drugiej kawie i 6 papierosie :cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bądź duża!!!! nie śpimy.... choc ja tez bym sie walnęła na jakąś drzemke[/B][/COLOR][/FONT] :sleep2:
i nie mów mi jesooo... nie bluźnij dziewczynko :mad:[/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a to duże dziewczynki nie sypiają....:razz:[/I][/B]