Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
tamten pacjent nie zemdlał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tylko od razu się przeniósł na drugi brzeg Styksu? :diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']Tylko od razu się przeniósł na drugi brzeg Styksu? :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]żyje ma sie dobrze... kończy sie rysować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]żyje ma sie dobrze... kończy sie rysować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I];)to teraz będzie miał pikańce:razz:...a jak teraz zemdli:cool1:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake:[/quote]

Ja też chciałam i też już się nie zdecyduję :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake:[/quote][I][B];)nie bój żaby my cie za ręce przytrzymamy;)[/B][/I]

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a po co ja na dogo przy robieniu tattoo?? :hmmmm: że niby ty byś sie dziarała a ja miałabym pilnować twojej galerii?? :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)to teraz będzie miał pikańce:razz:...a jak teraz zemdli:cool1:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie zemdli... teraz to już doopa...nie rozrywkowy chłopczyna :mad: zaś monotonia w pracy :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Behemot']Ja też chciałam i też już się nie zdecyduję :shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja nie chciałam a mam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)nie bój żaby my cie za ręce przytrzymamy;)[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... Ala cie przytrzyma za żaby, bo ja zemdleje :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']ja moge cię wytatoo :diabloti: chcesz ?? :evil_lol:[/quote]

Chcę! Bo w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim! A żołnierzy hardkoru walczą do oporu! :diabloti:
Czym mnie wytatuujesz? Siekierką czy tasakiem? :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']Chcę! Bo w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim! A żołnierzy hardkoru walczą do oporu! :diabloti:
Czym mnie wytatuujesz? Siekierką czy tasakiem? :diabloti:[/quote]
tu pozwole ci samej zadecydować :cool3: znaj moje dobroduszne serce :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja nie chciałam a mam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Boże.... najpierw Cię spili, a jak padłaś bez życia, to wutatuowali? :shake: Biedne dziecko :shake: A co Ci wytatuowali? "Love Zdzichu"? :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Chcę! Bo w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim! A żołnierzy hardkoru walczą do oporu! :diabloti:
Czym mnie wytatuujesz? Siekierką czy tasakiem? :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trymerem... na małży :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trymerem... na małży :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wreszcie ktoś odważny na tej sali:multi::multi::multi:brawo Behemot ........chciałam tylko zapytać ....co potem:eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wreszcie ktoś odważny na tej sali:multi::multi::multi:brawo Behemot ........chciałam tylko zapytać ....co potem:eviltong:[/I][/B][/quote]

Potem to chyba wzorek na klacie :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a po co ja na dogo przy robieniu tattoo?? :hmmmm: że niby ty byś sie dziarała a ja miałabym pilnować twojej galerii?? :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

babo goopia :diabloti: bo bym do Was przyjechała a tak to nie mogłam sie zdecydować gdzie zrobić i minęło kilka latek i juz sie boję :placz:

Posted

[quote name='AlKil']coś mi się porąbało i chciałam zarządać od Alicji zdjęc...a to chyba nie ta galeria...
UDZIELIŁO MI SIĘ OD WAS...[/quote]

przecież mówiłam, że mi się na mózg rzuciło!!! Dlaczego odkąd jestem na dogo zaczęłam mieć wątpliwości jak się co pisze?????????!!!!!!!!!!!!!
A mama mi mówiła, że urodziłam się ze znajomością ortografii...
Chyba, że to starość i komórki mi zaczynają zdychać...:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']hahahahaha masz racje :evil_lol: mój TZ jak idzie do dentysty bowską ma mine i kolor skóry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

mnie kiedys jak ja usiadlwszy na fotelu u dentystki owa pani zapytala, czy ne mdleje :evil_lol: A ja tylko zdązylam usiąść, nawet gęby jeszcze nie otworzylam :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I] .ale może inny klient jej doope zawraca:eviltong:
[/I][/B][/quote]

:crazyeye: To gdzie ona pracuje???? :oops: Ja myśałam , ze w salonie tatoo ze sklepem :oops:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]trymerem... na małży :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tylko uwazaj żebyś sięgając po czekoladke myszki nie pogłaskała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']babo goopia :diabloti: bo bym do Was przyjechała a tak to nie mogłam sie zdecydować gdzie zrobić i minęło kilka latek i juz sie boję :placz:[/quote][B][I]:pmówię ci Weszka ..przyjedź a ja cię za rękę potrzymam a Magda będzie mdlała za ciebie;)[/I][/B]

[quote name='PIKA']mnie kiedys jak ja usiadlwszy na fotelu u dentystki owa pani zapytala, czy ne mdleje :evil_lol: A ja tylko zdązylam usiąść, nawet gęby jeszcze nie otworzylam :evil_lol:[B][I]musi zbladłaś:eviltong:[/I][/B]

:crazyeye: To gdzie ona pracuje???? :oops: Ja myśałam , ze w salonie tatoo ze sklepem :oops:[/quote][B][I]nooo a co w sklepie tylko klienci przychodzą i doopy zawracają zamiast nie przeszkadzać jak pani za ladą czyta dogo:mad:[/I][/B]

Posted

[quote name='Behemot']Boże.... najpierw Cię spili, a jak padłaś bez życia, to wutatuowali? :shake: Biedne dziecko :shake: A co Ci wytatuowali? "Love Zdzichu"? :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa.... na nieświadomce mi to robili... a oto dzieło które noszę na sobie... :diabloti: moja klata :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i387202.jpg[/IMG][/CENTER]

[quote name='malawaszka']babo goopia :diabloti: bo bym do Was przyjechała a tak to nie mogłam sie zdecydować gdzie zrobić i minęło kilka latek i juz sie boję :placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przyjedź na kawe... szklanki po Rydzewskich właśnie umyłam... w misce z wodą której nie dopił Ozzy- zapraszam!!!! :eviltong: spijemy cie i wyjedziesz z tatuażem... i ogoloną klatą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='PIKA']
:crazyeye: To gdzie ona pracuje???? :oops: Ja myśałam , ze w salonie tatoo ze sklepem :oops:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie... w studio to Pawcio pracuje... ja tam tylko mdleje. Ja siedze w sklepiku- tuż obok... sex shopu ;) i też cięęęęężko pracuje [/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pmówię ci Weszka ..przyjedź a ja cię za rękę potrzymam a Magda będzie mdlała za ciebie;)[/I][/B]

[B][I]nooo a co w sklepie tylko klienci przychodzą i doopy zawracają zamiast nie przeszkadzać jak pani za ladą czyta dogo:mad:[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niedobre klienty :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B][I]KLOCKOWA
[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]- obecna!!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[B][I]:mad:oj Klockowa .....spóźnienie wpiszemy .....pewno w WC byłaś zajarać:diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kurde nakryłas mnie :oops:....ale chyba się nie obawiasz i wpadniesz;)[/I][/B][/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pawcio ma tak wystraszonego klienta że zaraz mu chyba zemdleje :mdleje:, co rusz zaglądam przez szybke coby na czas zainterweniować.. na razie jest blady i spływa po nim zimny pot :evil_lol: ale zemdleć nie chce :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Vectra']hahahahaha masz racje :evil_lol: mój TZ jak idzie do dentysty bowską ma mine i kolor skóry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]..................leże...............hiram..................nie mogę............[/B]
[/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]..................leże...............hiram..................nie mogę............[/B]
[/COLOR][/quote][B][I];)....nikt nie patrzy .....co??[/I][/B]