Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]matkobosko :-o jaki niewyjściowy pysk :-o[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Ozulca? :crazyeye: :crazyeye:

[quote name='Behemot']Oj, widać, że dziewczyna sie nie szanowała :shake: :evil_lol:[/quote]
To nie mydlo, nie wymydli się :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nawet nie wiesz jak bardzo... w nocy gadałam przez sen... Vectra to Vectra tamto.... kocham cie misiu.. i takie tam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a nie kazalas się trymować? :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Ozulca? :crazyeye: :crazyeye:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie Ozzulca ino mój :angryy: Ozzulec ma piękne pyszczydło :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

a nie kazalas się trymować? :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]za trudne słowo jak dla mnie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B] nie Ozzulca ino mój :angryy: Ozzulec ma piękne pyszczydło :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No masz szczęscie,:mad: bo juzem myślala, ze Ozulcowi ubliżasz :mad:

:evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']No masz szczęscie,:mad: bo juzem myślala, ze Ozulcowi ubliżasz :mad:

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jakbym śmiała :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Klockowa wybacz że nie uczęszczam do Twojej szkoły wariatów ale jestem w stanie oczekiwania i przez to mam szok permamentny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]200 stronka[/COLOR][/SIZE]:crazyeye: [B]przecież prawie 100 my opijali[/B]

[B]nie mogę dużo pić, bo jeszcze chwila i wychodzę między ludzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]

[B]Ale za 200 się napiję:smilecol: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drink1: :cunao: :pepsi: [/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i ja sie napije... :knajpa::beerchug::drink1: mateczko... kilka dni temu setunia byłła... tera 2 setki... niebawem półliterek :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :chlup:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i ja sie napije... :knajpa::beerchug::drink1: mateczko... kilka dni temu setunia byłła... tera 2 setki... niebawem półliterek :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :chlup:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:crazyeye:pijesz w czasie pracy:razz:......doniose uprzejmie do szefa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Klocki:multi::multi::multi:
[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i ja sie napije... :knajpa::beerchug::drink1: mateczko... kilka dni temu setunia byłła... tera 2 setki... niebawem półliterek :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :chlup:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no to siup w ten .... :cool3: [IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:pijesz w czasie pracy:razz:......doniose uprzejmie do szefa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Klocki:multi::multi::multi:
[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]książka skarg i zażaleń u mnie :diabloti: CZEŚĆ ALU!!!!
a co Ty tu o tej porze :crazyeye: masz już weekend?? :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Vectra']no to siup w ten .... :cool3: [IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e118.gif[/IMG][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w ten :hmmmm: dziub [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_7_3.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

odrobinke sie spózniłam na ta popijawę ;)

ale co tam kazdy pretakst jest dobry - no to za tą 200 !!!!!

[IMG]http://republika.pl/blog_ct_412769/686609/tr/verre1.gif[/IMG]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pijaństwo pełną gębą... Ala mnie wczoraj naciągła na browarka... cffaniara, bo ma łikend :p

a ja se wrzuce fotecki Klocka z okresu niemowlęcego- jeszcze sypiał w łóżeczku...:loveu: teraz super niania potrzebna:mad: bo pięcioletni kuń śpi z rodzicami[/B][/COLOR][/FONT] :angryy:
[IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i386650.jpg[/IMG]

[IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i386652.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i386650.jpg[/IMG]
[I][B]:evil_lol:cóż za dyskomfort .............2 w jednym wyrku;)[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]OO!!! ALA!!!:crazyeye: już wróciłaś ze sklepu?? szybciutko :eviltong:
nioo.. tjaaa... bo jakiś małolat wlazł do Klockowego łóżeczka :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]książka skarg i zażaleń u mnie :diabloti: CZEŚĆ ALU!!!!
a co Ty tu o tej porze :crazyeye: masz już weekend?? :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w ten :hmmmm: dziub [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_7_3.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mus tam złozyć autografik:eviltong:[/I][/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pijaństwo pełną gębą... Ala mnie wczoraj naciągła na browarka... cffaniara, bo ma łikend :p
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:mad:taaaa teraz na mnie ...a ja taka nieśmiała i niewinna jako ta lilija:evil_lol:[/B][/I]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]OO!!! ALA!!!:crazyeye: już wróciłaś ze sklepu?? szybciutko :eviltong:
nioo.. tjaaa... bo jakiś małolat wlazł do Klockowego łóżeczka :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:multi::multi::multi::multi:[B][I]jestem ....zakupy zrobione ;)jutro tylko odbiorę tatarka:evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[I][B]:mad:taaaa teraz na mnie ...a ja taka nieśmiała i niewinna jako ta lilija:evil_lol:[/B][/I]
[/quote]

jeny ożesz Ty niewinna lilijo :mdleje: buuuahahahahaha no nie mogę hahahahah :roflt:

Posted

[quote name='Behemot']Ja też chcę tatarka :-([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]masz światło?? bo jak nie to ja panią wypraszam ... :eviltong: mój żołądek nie wytryma drugiej dawki twoich wypocin :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']jeny ożesz Ty niewinna lilijo :mdleje: buuuahahahahaha no nie mogę hahahahah :roflt:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa.. Ala jest niewinna, skromna, i... długo by pisać :turn-l:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]masz światło?? bo jak nie to ja panią wypraszam ... :eviltong: mój żołądek nie wytryma drugiej dawki twoich wypocin :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][/quote]

Nie wiem, czy mam, nie zapalałam dzisiaj jeszcze :shake: Wieczorem sie okaże :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']Nie wiem, czy mam, nie zapalałam dzisiaj jeszcze :shake: Wieczorem sie okaże :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]rozumiem... komornik zabrał :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]rozumiem... komornik zabrał :calus:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nie, przyszli złodzieje i ukradli mi światło. A takie było ładne. Amerykanskie. :cool3:

Posted

[quote name='Behemot']Ja też chcę tatarka :-([/quote][B][I]:eviltong:jutro bedzie[/I][/B]

[quote name='malawaszka']jeny ożesz Ty niewinna lilijo :mdleje: buuuahahahahaha no nie mogę hahahahah :roflt:[/quote][B][I]:mad:masz coś przeciwko:razz:[/I][/B]

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa.. Ala jest niewinna, skromna, i... długo by pisać :turn-l:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:o i następna się czepła:diabloti:....tak tak skromna :razz:, niewinna :loveu:, wstydliwa :oops:.....o resztę to zapytać Cezarka ...a może lepiej nie:eviltong:[/I][/B]