Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]NO WŁAŚNIE... DLACZEGO!!!!???? BBBUUUUUU[I][COLOR=Red]....................;)fcallle nie wiem...........[/COLOR][/I][/B][/COLOR][/FONT] :oops::oops::oops:[COLOR=Red][B][I].........możesz stydać z rumieńcem ci do twarzy;)[/I][/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]do jetty... phi! LANCIA!!! RZĄDOWA!!! ba!! a co... tylko nasze premiery i prezydenty :gent: lanciami sie rozbijają!!?? phi!! :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:cool1:[COLOR=Red]to se pjade jako 1sza dama:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do końca bloku i nazad:razz:[/COLOR][/I][/B] Quote
Pianka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'] [CENTER][SIZE=4][B][COLOR=teal]prawica[/COLOR][/B][/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/04d266cdee4e67d3.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/90/04d266cdee4e67d3.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=1]ło matko... ja łysieje...[/SIZE][/CENTER] [B][SIZE=4][COLOR=teal][/COLOR][/SIZE][/B] [/quote] Uważaj bo z tyłu zaraz ktoś cie uderzy:cool3: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ah!! Alicja!! dziś to spotkanie dogomaniackie we w Żorach- mam nadzieje że bedziesz- i Ty i pani Dulkowa... jesteście mile widziane!!!! :multi: ale ja tam bede tylko do 20.00, bo nie wiedziałam że Pawcio umówił nas ze znajomymi - nie dogomaniakami (o czym my też bedziemy gadać...:hmmmm:) więc bede szybciej zmykać... ale musisz przybyc bo jak nie to :mad: Pamiętajta- 18.00 Żory rynek :thumbs: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:Waszeczko czyżby podobny do twojej Jetty[/I][/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images20.fotosik.pl/90/563efaa1eaf78476.gif%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/90/563efaa1eaf78476.gif[/IMG][/URL][/URL][/quote] :shake: sama widzisz - niepodobny, rządowy... ehhhhhh młodszy.... ehhhhhhhh :-( Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Pianka']Uważaj bo z tyłu zaraz ktoś cie uderzy:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no widzisz... ta młodzież... rękę na stara babe podnosić... :angryy: a może on pokazywał ... [I]jaki bedziesz duzi??? taaaaki!!!![/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [I][B];)oki ....jak zobaczysz na rynku o 18 zmore ...to będe JA:cool3:....Dulkowa nie chce jechać:shake:...będę sama :cool1:[/B][/I] Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']:shake: sama widzisz - niepodobny, rządowy... ehhhhhh młodszy.... ehhhhhhhh :-([/quote] [COLOR=Blue][B]a zamienisz sie ze mną na blachy?? ja nie kce gwiazdek h.u.j.n.i. e.u.r.o.p. [/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ciebie też przewioze... bedziecie wszystkie jak pierwsze DAMY... damy, albo nie damy....:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ciebie też przewioze... bedziecie wszystkie jak pierwsze DAMY... damy, albo nie damy....:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote];)[B][I]zalezy komu i za ile:eviltong:[/I][/B] Quote
nathaniel Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A tak wogóle to fajny wątek o tatuażach założyłaś ... babo ;) Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)oki ....jak zobaczysz na rynku o 18 zmore ...to będe JA:cool3:....Dulkowa nie chce jechać:shake:...będę sama :cool1:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]więc ja ide pogadać z Dulkową...:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dzięki Alu!!![/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ale mi nie chodziło o ostrość, ale o to rozmazanie czy jak to nazwać.... o np. na tym zdjęciu... nie wiem jak to sie nazywa... pixele, czy jakieś inne draństwo- widzita różnice?? [/B][/COLOR][/FONT][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8960ecad545676bb.html"][IMG]http://images21.fotosik.pl/20/8960ecad545676bb.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Na oryginale tego na pewno nie masz? :razz: i czy to zdjęcie jest z zoomem? :razz: Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[B][I]zalezy komu i za ile:eviltong:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] jemu i za chwile... no roman od Vectry to nie bedzie na pewno... a my nie mamy parkinsona... więc jaki w tym sens???[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']Na oryginale tego na pewno nie masz? :razz: i czy to zdjęcie jest z zoomem? :razz:[/quote] :shake::shake::placz::angryy: [B][COLOR=Blue] A ZDJĘCIE NIE JEST Z ZOOMEM... JEST Z LOCKWORKIEM ZE MNĄ I Z SIOSTRZEŃCEM.... a tak poważnie nie wiem... ale choćby to przeca inni też robią z zoomem... wiem!! spróbuje zeskanować fote z analogowego aparata... lookne czy też bedzie taki syf...[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] jemu i za chwile... no roman od Vectry to nie bedzie na pewno... a my nie mamy parkinsona... więc jaki w tym sens???[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:angryy:koszyka też nie mam:placz::placz::placz:[/I][/B] Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='nathaniel']A tak wogóle to fajny wątek o tatuażach założyłaś ... babo ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]sie wie... trza zacząć uświadamiać tępaków że TATUAŻ ARTYSTYCZNY to nic złego, bo świadomość polaków jest porażająca w tym temacie!!![/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]więc ja ide pogadać z Dulkową...:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Dulkowa dsisiaj ok.17.00 odbiera swoje dziecie z zimowiska,ale nastepnym razem sie piszę na pogaduchy Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Dulkowa dsisiaj ok.17.00 odbiera swoje dziecie z zimowiska,ale nastepnym razem sie piszę na pogaduchy[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]wywołana do tablicy;)[/I][/B] Quote
BoJa2 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]wywołana do tablicy;)[/I][/B][/QUOTE] bo siem romalnie wystraszyłam tej Klockowe:smhair2: :smhair2: :nerwy: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']bo siem romalnie wystraszyłam tej Klockowe:smhair2: :smhair2: :nerwy:[/quote][B][I]:razz:no tak .......strach sie bać;)[/I][/B] Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork']:shake::shake::placz::angryy: [B][COLOR=Blue] a tak poważnie nie wiem... ale choćby to przeca inni też robią z zoomem... wiem!! spróbuje zeskanować fote z analogowego aparata... lookne czy też bedzie taki syf...[/COLOR][/B][/quote] moze za bardzo wyostrzyłaś, bo to jakies dziwne. no zoome robia, ale jak masz cyfrowke i ustawisz duze ISO i zoom cyfrowy (przy analogowym tez zreszta tak bedzie przy duzym ISO ) to Ci taki "pixelowy syf" wyjdzie daj mi orygninalka na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
clockwork Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']bo siem romalnie wystraszyłam tej Klockowe:smhair2: :smhair2: :nerwy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Dulkowa!!! cho do Żor!!!! :modla:, szkodnika nie może odebrać ktoś inny??? plissss :modla:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='PIKA']moze za bardzo wyostrzyłaś, bo to jakies dziwne. no zoome robia, ale jak masz cyfrowke i ustawisz duze ISO i zoom cyfrowy (przy analogowym tez zreszta tak bedzie przy duzym ISO ) to Ci taki "pixelowy syf" wyjdzie daj mi orygninalka na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wysłałam!!!! plose rozwiążcie mój problem, bo ja do domciu musze targać, a jeszcze miałam wrzucić dareckim foty legwanka, ale w takiej jakości to to olewam[/B][/COLOR][/FONT] :placz: Quote
goldenka245 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A może spróbuj wstawić na [url]www.imageshack.us[/url] ? :) Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Dulkowa!!! cho do Żor!!!! :modla:, szkodnika nie może odebrać ktoś inny??? plissss :modla:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wysłałam!!!! plose rozwiążcie mój problem, bo ja do domciu musze targać, a jeszcze miałam wrzucić dareckim foty legwanka, ale w takiej jakości to to olewam[/B][/COLOR][/FONT] :placz:[/quote][COLOR=Red][B][I]Dulkowa twarda sztuka .....nie chce jechać:shake:....a może jak obrabiasz foty to ci sie pierdzielą pikselki:razz:[/I][/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='clockwork'][COLOR=blue][B]a zamienisz sie ze mną na blachy?? ja nie kce gwiazdek h.u.j.n.i. e.u.r.o.p.[/B][/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]ciebie też przewioze... bedziecie wszystkie jak pierwsze DAMY... damy, albo nie damy....:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie zamienie sie na blachy :diabloti: jaka cFana! nie dość że lancia rządowa to jeszcze lepsiejsze MOJE blachy kce :diabloti: ale na przewózke sie piszę :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DAMY DAMY DAMY :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']nie zamienie sie na blachy :diabloti: jaka cFana! nie dość że lancia rządowa to jeszcze lepsiejsze MOJE blachy kce :diabloti: ale na przewózke sie piszę :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: DAMY DAMY DAMY :multi: :multi: :multi: :diabloti:[/quote][B][I]:mad:ja byłam pierwsza:cool1:[/I][/B] Quote
Recommended Posts