Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

basia2202 napisał(a):
cześć Chlorkowa!
przyszłam Cię cmoknąć w ryjeczka z rana :loveu:

i zjeść te pieczarki... ale znów nie naszykowałaś
no zawiedziona jestem :diabloti:

właśnie zjedliśmy.. zapiekaneczki z PIECZARKAMI i serkiem (+Pawcio z wędlinką) ... nawet sie nie wybieraj ... NIE MA :diabloti: chyba żeś chętna gary pozmywać, posprzątać, pranie zrobić... itd itd :mdleje:
agbar napisał(a):
czesc pracowita mroweczko:grins:

:lying:
emdziolek napisał(a):
Hejo Klocusiowa:cool3: Byłam na kłuciu.. bolało:placz:

wierze... ja dostałam skierowanie na badanka 31 października... do dziś nie potrafie sie wybrać ... co patrze na skierowanie to mdleje... chyba w życiu tam nie dojde
teqquila napisał(a):
Witaj Klockowa smierdziuszku ty :evil_lol:

BeaC napisał(a):
hej.cos jakby ciebie ostatnio mało tutaj było????

jonQuilla napisał(a):
Witam dziewczyneczki i chłopczeczki :multi:
jak tutaj dzisiaj spokojnie...aż nie wierzę własnym oczom :)

ice_t napisał(a):
dzień doberek, rzeczywiście jak Klockowa nie ma czasu to tak jakos tu cicho i mało stron do nadrabiania :diabloti:

Alicja napisał(a):
Pracusiu Ty NASZ :grins: ....nie opujszczaj Nas .....

a było robić tyle fotek :razz:

zuzolandia napisał(a):
cosik gowniany ten zywot Klockowej heehhehehehehehehhehheh

witanko i pozdrawianko ze swiezego luftu ;-)

a więc .... kompek w pracy mi ledwo działa.. jutro niestety czeka nas formacik.....(weszkomła :razz:) mało tego chciałam pozgrywać wszytkie foty, foldery i inne dokumenty na płytki.... niestety- nagrywarka odmówiła współpracy...:angryy: nooooo nagrała w swoim całym życiu z 10 płytek- to czas najwyższy żeby zakończyć żywotność gggggggggrrrrrrrrrr....

a z przyjemnych rzeczy... rządowa po 11 dniach stania pod sklepem, booooo zepsuta.:roll:.. wczoraj pojechała na lince do mechaniora .... dziś już odebrałam.... pierdółka sie okazało :cool1:

malawaszka napisał(a):
qrde kto nakupkał Orangowi do basenu????? :mad:

Medorowa napisał(a):
Ale ten KTOŚ bezczelny :shake:
Witaj:multi:

:niewiem: ONI na pewno... a żeby było weselej... nie było nas cały dzień w domu, wracamy z pracy a w basenie legwana..... znów naqpane :mad:

evaxon napisał(a):
dziendoberek z wieczornego ranka:loveu:

brywieczór wszystkim

Posted

clockwork napisał(a):
właśnie zjedliśmy.. zapiekaneczki z PIECZARKAMI i serkiem (+Pawcio z wędlinką) ... nawet sie nie wybieraj ... NIE MA :diabloti:
:crazyeye::crazyeye:i ani okruszeczeczka nie masz :roll:nie zostawiłas :placz::placz:

brywieczór wszystkim

BRYWIECZÓR :grins:

Posted

:oops: normalnie sie mi usnęło po 20tej przed telezizornią :roll: i tera wstałam....
qrde... czuje że bierze mnie choróbsko... jestem padnięta jak koń po łesternie :roll: nie mam siły na nic .............masiakra :eek:

ALUTKA!! pamiętaj ... jutro mamy randke z fryzjerką...
jak dożyje ;) nie wiem ja Ty ale ja zarosłam jak grób nieznanego żołnierza

Posted

teqquila napisał(a):
Klockowa a pokazesz potem zdjecioszki po fryzjerku :evil_lol::evil_lol: aze sobie usnelas przed tv tyz wiem wiesz od kogo :evil_lol::evil_lol:

po fryzjerku moge pokazać .... bo tera to bym sie wstydała... mój blue zlazł i jestem blondi... ale tylko końcówki- jutro pójdą ciach ciach.

z Pawciem klikałaś :evil_lol::evil_lol: ja se spałam... a mój sekretaek odpisywał na milionie mrygających do mnie okienek... :cool1:

daj gołąbka :grins: ale nie każ mi iść na balkon- za zimno :shake:

Posted

clockwork napisał(a):
:oops: normalnie sie mi usnęło po 20tej przed telezizornią :roll: i tera wstałam....
qrde... czuje że bierze mnie choróbsko... jestem padnięta jak koń po łesternie :roll: nie mam siły na nic .............masiakra :eek:

:hmmmm: .... ale nie ujeżdżał Ciebie nikt :razz::razz:

ALUTKA!! pamiętaj ... jutro mamy randke z fryzjerką...
jak dożyje ;) nie wiem ja Ty ale ja zarosłam jak grób nieznanego żołnierza

pamintom :oops::oops: zobaczysz jutro ....jak mi sadzonki poszły w górę :roll::roll:..TZ stwierdził że ...dobry nawóz...:diabloti::diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
:hmmmm: .... ale nie ujeżdżał Ciebie nikt :razz::razz:

nie wiem... spałam.. wstałam mokrusieńka.... skąd wiem od czego..... :niewiem:

pamintom :oops::oops: zobaczysz jutro ....jak mi sadzonki poszły w górę :roll::roll:..TZ stwierdził że ...dobry nawóz...:diabloti::diabloti:

Ala.... czy Cezary zabierze mnie do naszego weta jak mnie choróbsko weźmie??? ponoć dzisiaj dwóch panów wetów macało Ozzulka :evil_lol: i sie z nim slimtasili :roll:

Posted

clockwork napisał(a):
Ala.... czy Cezary zabierze mnie do naszego weta jak mnie choróbsko weźmie??? ponoć dzisiaj dwóch panów wetów macało Ozzulka :evil_lol: i sie z nim slimtasili :roll:

nio....Cezary powiedział że podjedzie ;)i tak jeździmy przez Zofiówke tylko nie wie czy bedą Cie macać czy ślimtasić jak Ozzulka :loveu:........:evil_lol::evil_lol:

Posted

a jak spałam przed telewizornia to przykryłam sie kocykiem co na łóziu leży
a jak wstałam... to podemną cały piach z kocyka :diabloti:
i sie Pawcio śmieje że już do piachu ide powoli

wypcham tego co ten piach tam znosi... qrde- dopiero wytrzepywałam..a na każdym łóżku jak w kociej kuwecie

Posted

clockwork napisał(a):
a jak spałam przed telewizornia to przykryłam sie kocykiem co na łóziu leży
a jak wstałam... to podemną cały piach z kocyka :diabloti:
i sie Pawcio śmieje że już do piachu ide powoli

wypcham tego co ten piach tam znosi... qrde- dopiero wytrzepywałam..a na każdym łóżku jak w kociej kuwecie

:diabloti::diabloti:oj Pawcio ....dlaczemu nosisz piasek do łóżeczka ;)

no......bo przecież Klocus :loveu::loveu:nie śpi w łóżku waszym ....to Wy w jego ;)

Posted

clockwork napisał(a):
po fryzjerku moge pokazać .... bo tera to bym sie wstydała... mój blue zlazł i jestem blondi... ale tylko końcówki- jutro pójdą ciach ciach.

z Pawciem klikałaś :evil_lol::evil_lol: ja se spałam... a mój sekretaek odpisywał na milionie mrygających do mnie okienek... :cool1:

daj gołąbka :grins: ale nie każ mi iść na balkon- za zimno :shake:

Efa bedzie za zdrosna :evil_lol::evil_lol:
tom czekamy na fotencje ALe tyz uchwyc :evil_lol:

a golabki jutro na obiad wiec wpadajcie :) nie wychodz bo siem przeziebisz :)

Posted

teqquila napisał(a):

:crazyeye::crazyeye:za co ma mnie uchwytać :roll::oops:

:multi::multi:hurrraaaaaaaaaaaa

:hmmmm: ja to nie wyszłabym na balkon u Chlorkowej bo bym siem bojała ze siem zgubiem :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:diabloti::diabloti:oj Pawcio ....dlaczemu nosisz piasek do łóżeczka ;)

myślisz że to Pawciowi z nerek sie piach sypie??? a może mi?? w końcu podemną była piaskownica :roll:

no......bo przecież Klocus :loveu::loveu:nie śpi w łóżku waszym ....to Wy w jego ;)

niiiieee... on w naszym nie miałby prawa :mad: musiałabym na łeb upaść żeby mu pozwolić
teqquila napisał(a):
Efa bedzie za zdrosna :evil_lol::evil_lol:

taaa.. zrobic focisze to nie problem... problem je tu opublikować :roll:

Posted

jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o ???????????

*******y dziolcha *******y heheheehheehh;-)
ale dajesz Medorowa po oczach tym banerosem eheheh

Klockowo ostry tyn szeksz musiol byc jakzes juz piosek z siebie wyprodukowala hihi
ale ponoc un dobrze na cera robi taki sobie poszekszowy piling eheheheheheheheh

Posted

clockwork napisał(a):

Ja cię mogę obciąć ;) :evil_lol:

Cześć :multi::multi::multi:

Posted

clockwork napisał(a):
niiiieee... on w naszym nie miałby prawa :mad: musiałabym na łeb upaść żeby mu pozwolić

noooo... tak... W Naszych łóżkach psy :hmmmm: :shake::shake: nigdy w życiu :grins:

taaa.. zrobic focisze to nie problem... problem je tu opublikować :roll:

:evil_lol::evil_lol:...i jeszcze autoryzacja ;)

zuzolandia napisał(a):

Klockowo ostry tyn szeksz musiol byc jakzes juz piosek z siebie wyprodukowala hihi
ale ponoc un dobrze na cera robi taki sobie poszekszowy piling eheheheheheheheh

:razz::razz:..to tyn zex tak dopsz robi na cera / bo mje się wykluł synek z czegos takigo :oops::oops: /czy piosek ....:roll:

BEREK 600 stronka :bigcool:
już niedlugo

Posted

Święty Mikołaju :x-mas: jeżeli istniejez... poprosze Cie o coś.... nie, nie dla siebie-mi wystarcza to co mam...
nie jestem bogata, tułam sie po cudzych mieszkaniach..., żyję z dnia nadzień.. ale mam obok siebie kochających mnie ludzi, psa i legwanka, .... litość i współczucie które we mnie nie umarło i serce - serce w którym znajdzie sie miejsce dla miliona naszych mniejszych braci...więc Ty nie masz nic co mógłbyś mi jeszcze dać.
Dlatego proszę Cię o coś dla innych ludzi: PROSZE daj im rozumu i wyobraźni, miłości do zwierząt i poczucia obowiązku wobec tych którzy nie przetrwaja bez pomocy ludzi dobrej woli.... a wtedy nikt nie bedzie Cie prosił o domki dla psiaków ;-)

Posted

[quote name='clockwork'] Święty Mikołaju :x-mas: jeżeli istniejez... poprosze Cie o coś.... nie, nie dla siebie-mi wystarcza to co mam...
nie jestem bogata, tułam sie po cudzych mieszkaniach..., żyję z dnia nadzień.. ale mam obok siebie kochających mnie ludzi, psa i legwanka, .... litość i współczucie które we mnie nie umarło i serce - serce w którym znajdzie sie miejsce dla miliona naszych mniejszych braci...więc Ty nie masz nic co mógłbyś mi jeszcze dać.
Dlatego proszę Cię o coś dla innych ludzi: PROSZE daj im rozumu i wyobraźni, miłości do zwierząt i poczucia obowiązku wobec tych którzy nie przetrwaja bez pomocy ludzi dobrej woli.... a wtedy nikt nie bedzie Cie prosił o domki dla psiaków ;-)

:calus:
A jednak napisałaś list do Mikołaja

aby to co w nim jest mogło stać się rzeczywistością ....:loveu::loveu::loveu:...świat byłby taki piękny

Posted

[quote name='clockwork'] Święty Mikołaju :x-mas: jeżeli istniejez... poprosze Cie o coś.... nie, nie dla siebie-mi wystarcza to co mam...

dzień doberek, zgadzam się z tobą świat był by lepszy, a ja z okazji swoich jak zwykle co rocznych 18 urodzin - mam jedną osobistą pośbę do Mikołaja - zaczaruj tak kupon w totka co by była szóstka, bo wtedy marzenia są bliższe spełnieniu