Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Majty mam wycierać:crazyeye::crazyeye:
Jutro terapia wstrząsowa:diabloti::diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]majtami powycieraj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kto ma terapię Nasza Niebieskokropkowa :loveu::loveu:czy TY:loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]Ala STOP! dziewczyny sie dołuja przez nasza głupote :shake::shake: [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wybaczcie!!!! bede NORMALNA :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol:

[quote name='clockwork']weszko- z czasem trzeba zmądrzeć. czy tego chcemy czy nie- mądrzejemy, dewociejemy- starzejemy sie jednym słowem. Mnie to właśnie dopadło.

Zmieniam się.[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]majtami powycieraj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
kto ma terapię Nasza Niebieskokropkowa :loveu::loveu:czy TY:loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Co mam wycierać:mdleje::mdleje::diabloti:
Ja ją:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]
Już wiem ...Ty też masz PMS :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Nie ró tego bo nie będziemy rozmawiać w tym samym języku :shake: :evil_lol:
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]otóż to ...ja wczoraj straciłam wątek ...jak mi tu zszarzała i spoważniała[/B][/I][/FONT][/COLOR]

:crazyeye: :crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: :crazyeye:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...jużżżżżżż:crazyeye:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Co mam wycierać:mdleje::mdleje::diabloti:
Ja ją:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]posikańce wycieraj....
aaa TY ...JĄ...to rozumie...
[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Pysia']Już wiem ...Ty też masz PMS :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]zbiorówka ....potop....[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[quote name='basia2202']cześć i czołem!! :multi:
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: przydreptały my z Zuzanką się przywitać z czarnym bandogiem :loveu: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]będę tak miła i cię powitam w Naszym Blogasku:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Pysia']Szukam różowej Pysi ;) Nie było jej tu u Was? :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bosz ......Różowa Pysia zaginęła .......masakra ...to ja już tu sama zostanę :placz::placz::placz::placz::placz:

Wracaj do Nas ....Niebieska , arialowa , wielokropkowa:loveu:........bo inna to nie TY:shake:

a i oddaj se Avatarka....
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Ktoś zabrał AVATAREK:crazyeye:

buuuuu mojej 1/3 sie pop******** i mi spoważniała .......psychiatra na gwałt potrzebny...:evil_lol:
[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ktokolwiek... byle na gwałt :eviltong: avatarek zniknął bo mnie dogo w kulki ładuje... wklejam 100x76 pix, i 11 bajtów... czty czegoś tam, a on mi pisze że mam za duży rozmiar :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']Wróciłam, by sprowadzić Cię na dobrą drogę młodości i głupoty:evil_lol::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hahaha... chciałam, próbowałam, starałam sie być poważna i NORMALNA... ale....

to fota 3 min. po moim poważnym wyjściu wczoraj z pracy

[/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg[/IMG][/URL]
[quote name='paula_z']Ani mi się waż :mad: Wracaj niebieski trzykropku :placz:

:hmmmm: Psychiatra? Lepszy był by ratownik :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wróciłam :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']Witam Cie serdecznie Magdaleno wieczorowa pora.
Przepraszam ze dopiero teraz kiedy Ciebie juz nie ma ale jak sama wiesz goszcze teraz moja mame i mam mniej czasu. Postaram sie jutro do Ciebie zadzwonic i zamienic choc pare slow z Toba oraz Twoim kolega Pawlem ktorego serdecznie pozdrawiam.
Zycze Wam milego wieczoru
Agnieszka[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]łał.... mam sie bać??? tatuaż ci zniknął?? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

:crazyeye: Masz klimakterium? :crazyeye: [/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mam... nie mam nic, nawet klimakterium :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pysia']Już wiem ...Ty też masz PMS :diabloti:[/quote]

[COLOR=Blue][B]tak... mam Pełną Messagową Skrzynke... skąd wiedziałaś???? :hmmmm:[/B][/COLOR]

[quote name='basia2202']cześć i czołem!! :multi:
:bluepaw: przydreptały my z Zuzanką się przywitać z czarnym bandogiem :loveu: :bluepaw: [/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to dzieńdoberek ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:obrazic:
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] ........mnie nie powitała....[/B][/I][/FONT][/COLOR]:obrazic:

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]a ja tak ładnie opiekowałam się blogaskiem:placz::placz::placz:[/B][/I][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]

a to fota akuraś na awatarek poważnej Chlorkowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg[/URL]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:obrazic:
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B] ........mnie nie powitała....[/B][/I][/FONT][/COLOR]:obrazic:

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]a ja tak ładnie opiekowałam się blogaskiem:placz::placz::placz:[/B][/I][/COLOR][/FONT]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]

a to fota akuraś na awatarek poważnej Chlorkowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://images25.fotosik.pl/38/55d8b1bead7b69d3.jpg[/URL]
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co się dąsasz.... nikogo nie witałam... prawie :roll:
nienormaln, niepoważni i chorzy ludzie zapominają o tak NORMALNYCH rzeczach jak przywitanie :oops:

WITAJ ALU!!!! i reszta brygady AA :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
WITAJ ALU!!!! i reszta brygady AA :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:no....teraz to od razu mi lepiej ...;)...czuję się jak w .....Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu:
jest niebiesko....
jest arialowo...
są kropeczki:multi::multi::multi:
WITAJ MADZIU...;):multi::loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:no....teraz to od razu mi lepiej ...;)...czuję się jak w .....Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu:
jest niebiesko....
jest arialowo...
są kropeczki:multi::multi::multi:
WITAJ MADZIU...;):multi::loveu:

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj Alu! [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj Alu! [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:Magdziu......WITAJJJJJJJJJJ:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi:no....teraz to od razu mi lepiej ...;)...czuję się jak w .....Naszym Blogasku...:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jest niebiesko....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jest arialowo...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]są kropeczki:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]WITAJ MADZIU...;):multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]witaj Alu! [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:Magdziu......WITAJJJJJJJJJJ:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[B]ochoooo znowu sie zaczyna....[/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]i KCM:evil_lol: :lol:[/B] :lol: :lol:

[B]DZIEEEENNNNN DOOOBBBRRRYYYY BBBAAAAARRRDZZZOOOOOO:p [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:Magdziu......WITAJJJJJJJJJJ:multi::multi::multi::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Alloo!!! Alu! [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ochoooo znowu sie zaczyna....[/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]DZIEEEENNNNN DOOOBBBRRRYYYY BBBAAAAARRRDZZZOOOOOO:p [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że co sie zaczyna :hmmmm:

wiem wiem Aguś- czekasz na mojego priwa... ale ja sie nie umie zmobilizować- potrzebuje kopa

ło jak przeciągła... jak to muuuuuuuulllląąąącccceeee dogo [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ochoooo znowu sie zaczyna....[/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]DZIEEEENNNNN DOOOBBBRRRYYYY BBBAAAAARRRDZZZOOOOOO:p [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dzień dobry Aguniu ......WITAJ U NAS:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

witaj Madziu:loveu::loveu::loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaa cześć Alu... niewidząca mojego banerka!!!! :hmmmm:

[SIZE=4]czy widzicie u mnie baner?? bo ja widze, a Ala nie[/SIZE].... a masz okular na nosie?? :cool3::cool3:

AVATARKA nie wiedzicie- bo nie mam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaa cześć Alu... niewidząca mojego banerka!!!! :hmmmm:

[SIZE=4]czy widzicie u mnie baner?? bo ja widze, a Ala nie[/SIZE].... a masz okular na nosie?? :cool3::cool3:

AVATARKA nie wiedzicie- bo nie mam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:mam okulara na nosie....i Qba tysz nie widzi banderolasa Twego i Cezary.....zgoniłam rodzinę na kompa....i zadyma bo sie tera pchają :diabloti:.......

[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:mam okulara na nosie....i Qba tysz nie widzi banderolasa Twego i Cezary.....zgoniłam rodzinę na kompa....i zadyma bo sie tera pchają :diabloti:.......

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a wyczyściłaś zapluty monitor :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a wyczyściłaś zapluty monitor :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]taaa ...wiedziałam ze jak wpadniesz to wolisz popatrzeć w niezapluty;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]taaa ...wiedziałam ze jak wpadniesz to wolisz popatrzeć w niezapluty;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Cześć Alutka:multi: Mogłaś nie czyścic - zapluty ciekawszy:lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Alutka:multi: Mogłaś nie czyścic - zapluty ciekawszy:lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nie przyszłaś zobaczyć to wyczyściłam:cool1:

Madzialeno...AWATAR EXTRA SEXY
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć Alutka:multi: Mogłaś nie czyścic - zapluty ciekawszy:lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w imieniu Alutki:eviltong::eviltong::eviltong:- witam Cie kochasiowa :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:nie przyszłaś zobaczyć to wyczyściłam:cool1:

Madzialeno...AWATAR EXTRA SEXY

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: