Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']nie idz do mnie ...tam nudno i krzyze po oczach daja:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przekonałaś mnie... zajrze jak ta fota pójdzie w zapomnienie

Dilerko- mam dla cie propozycje nie do odrzucenia.. jak polecicie z tych dojczów wpadaj od razu do mnie- pożycze ci którąś z moich sukienek... na wesele :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]przekonałaś mnie... zajrze jak ta fota pójdzie w zapomnienie [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Dilerko- mam dla cie propozycje nie do odrzucenia.. jak polecicie z tych dojczów wpadaj od razu do mnie- pożycze ci którąś z moich sukienek... na wesele :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a msz rozowa:loveu: :loveu: na pewno masz po co ja sie goopio pytam:loveu: na pewno masz same rozowe i do tego butki i spineczki:loveu: leeeceeee:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'];)
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie idź do pracy... nie idź :-( bedzie mi smutno bez cie :-([/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz:ide ...popędzę o 16 biegusiem....do kompka:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']a msz rozowa:loveu: :loveu: na pewno masz po co ja sie goopio pytam:loveu: na pewno masz same rozowe i do tego butki i spineczki:loveu: leeeceeee:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mam pełną kolorystyke, różowe, czarne, czerwone , niebieskie, sraczkowate, w paski, groszki, kwiatuszki... buciki też.. do każdej z osobna dobieram...
ogólnie mam 365 kreacji na każdy dzień inna :diabloti:

jak masz rozmiar tamki jak ja... zasypie cie kieckami :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Klockowa :multi:

Czy mam se makijaża zrobić, żeby moje oczy byly jeszcze piękniejsze? :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:wow PIKA .....zmieniasz image;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']oczywiscie że tak!!!! tylko :hmmmm: gdzieś przegapiłam kontekst :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w watku u PIKI on ci pozostał:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w watku u PIKI on ci pozostał:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ahhh rzeczywiście :oops: zapomniałam, że Klockowa popełniła fopa :evil_lol: i pytała tylko o oglądanie małego doga :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:wow PIKA .....zmieniasz image;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ale ja sie maluje :evil_lol:

Posted

[quote name='Anka12']Cześć Klocuszkowa
Melduje że nadrobiłam i już bede na bieżąco:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue] dobry wieczór :multi: bądź na bierząco... nie ma zbyt wiele nagadane :p [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='PIKA']Cześc Klockowa :multi:

Czy mam se makijaża zrobić, żeby moje oczy byly jeszcze piękniejsze? :evil_lol:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]piękno nie potrzebuje tuningu :cool1: ot dlaczego i ja sie nie maluje ;) [/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='małyskrzat'][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i419101.jpg[/IMG]

Hej hej- kooope lat:multi:

Fajne zdjątko- on ma taką paszczę że moja Majka swobodnie by tam weszła:evil_lol:[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]oj tak... wszystkie jorczki mu sie mieszczą bez problemu.. to i twojej Majce dałby rade ;)[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol:nadejszłaś.....posłałam ci info na gg;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]esemesik tez poleciał:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]esesmanek dotarł.. info na gg odbiore jutro..[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Jak kotlety?? też ci wyszły kwadratowe, a ostatnie spalone?? jak mi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]esesmanek dotarł.. info na gg odbiore jutro..[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Jak kotlety?? też ci wyszły kwadratowe, a ostatnie spalone?? jak mi :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:jeszcze nie upiokłam ...bo wsiąkłam przy kompku:diabloti:.....no foremne to one nie są...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Masz PW;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']Klockowa nie śpij bo ci dzieciaka kto podrzuci :cool3: :cool3: :cool3:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ty mi tu cioteczki Klocusiowej nie strasz....sama od dzieciow sie oganiasz / co by matka babką nie została/a innym wmawiasz:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ty mi tu cioteczki Klocusiowej nie strasz....sama od dzieciow sie oganiasz / co by matka babką nie została/a innym wmawiasz:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
ja ją nie strasze ino ostrzegam :cool1: dlatego sama zrezygnowałam ze snu na rzecz dogomanii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Klockowa jutrom będem Ciematakować na gg :diabloti: bo mam interesik malusi :loveu:
jak się wyśpiem to siem zgłoszem :loveu: :loveu: :loveu: