Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Phi, ja tu próbuję podnieść na duchu, a ty mi jeszcze kijem grozisz :placz:...

Bo ty nie wiesz, co to znaczy chować deskę u sąsiadów, bo spokoju nie ma - co chwile któremuś parchatkowi nie chce się iść na nogach całe 10 m przez mieszkanie i musi podjechać :mad:.[/QUOTE]

Bonzajowa nie przejmuj sie

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']dziołszki- HOPnijcie chociaż [url]http://www.dogomania.pl/threads/194406-B.-PILNE!!-DS-DT-na-wczoraj!-roczna-jamniczka-%C5%BBory-%C5%9Bl%C4%85skie[/url][/QUOTE]

hopniete i wezwana pomoc

Posted

[quote name='clockwork']
chcę SE tylko napisać że brakło mi czasu TU bywać .... że brakuje mi rąk.... że jakoś wypadam chyba z życia publicznego- nawet tego w wirtualu :mdleje:

[/QUOTE]

wróc do pracy. Jest fajnie :roll:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Georgia][COLOR=Red][B]:loveu:[SIZE=5]:loveu:KLOCUSZKU KOCHANY[/SIZE] :loveu::loveu:

z okazji

[SIZE=4]9 tych urodzin[/SIZE]

dużo zdrówka , szczęście i miłości

od Twoich Najblizszych

życzy

Cioteczka Alicja

Wujciowie Cezary i Qba

oraz

Ozzulek [/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://sklep.apet.pl/sklep/1/0_3804ef93683bec56a726f9236ab222bd.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Posted

[quote name='malawaszka']przegapiłam :mdleje: ale nic to - przegapiłam w tym roku urodziny własnych psów o więcej dni niż urodziny Klocka :lol:

100 lat Klocuś :laola:[/QUOTE]

ja też :roll::roll:

Klocuś, wszystkiego Naj Naj Naj pieseczku :BIG::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

a jednak ktoś tęskni.........

jakoś nie mam.......... weny? czasu? sama nie wiem czego :evil_lol::evil_lol:

mam foty ale ni mam kiedy przerobić.... to jest jakaś masakra !!!!!!!! :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']a jednak ktoś tęskni.........

jakoś nie mam.......... weny? czasu? sama nie wiem czego :evil_lol::evil_lol:

mam foty ale ni mam kiedy przerobić.... to jest jakaś masakra !!!!!!!! :crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

wyręczyć :hmmmm:

Posted

ja rzadko bywam, bo w końcu przestałam siedzieć w domu na kanapie z pilotem w ręku (jak ty aktualnie :diabloti:) i wzięłam się w końcu do jakiejś roboty, bo przecież ileż można nudzić się z dzieckiem w domu ( :diabloti:), wpadłam jednakowoż, aby cię uświadomić, jak powinnaś traktować swoje dziecko :roll:
Pamiętaj, na zmiany nigdy nie jest za późno :diabloti:

[url]http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102740,8540920,Kapie_dziecko_w_mleku_z_wlasnej_piersi___pomysly_gwiazd,,ga.html[/url]

Posted

a moge w łaciatym ......................................................... w moich pierwsiach dudni echo.... wogóle po ciąży mi znikły więc skąd ma to mleko lecieć ..............

doczytałam reszte..... :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']w moich pierwsiach dudni echo.... wogóle po ciąży mi znikły więc skąd ma to mleko lecieć ..............
[/QUOTE]

a nie słyszałaś o relaktacji?? Na pewno się uda :diabloti:

[quote name='Alicja']witaj pracująca nienudząca się ;)[/QUOTE]

a to do mła? Bo nie wiem czy odpowiedzieć na powitanie :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a nie słyszałaś o relaktacji?? Na pewno się uda :diabloti:
[COLOR=Navy][B]
ma zaburzony słuch ;)[/B][/COLOR]

a to do mła? Bo nie wiem czy odpowiedzieć na powitanie :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
no do tła ...bo Klockowa to niepracująca nudząca się ;) a poza tym z nią sie witałam ;)[/B][/COLOR]