Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaa Kobieta Kot :lol: gdzie się takie fajne kupuje??!!! ja też chceeeee aaa zajebiste jest!!!!

[FONT=Arial]yyyyyyyyyyy... waszko- nie wiem czy u Was na zadupiu :roll::diabloti: są takie sklepy.... drogie, renomowane firmy..... SZMATEX sie nazywa, grzebalec, lumpex, kop-ciuszek :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
od razu powiem że na Ciebie nie było :diabloti:
:evil_lol:

[FONT=Arial]może ona nie dla siebie... może chce coś nam powiedzieć ............ :roll::roll:;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
od razu powiem że na Ciebie nie było :diabloti:
:evil_lol:

pffff :obrazic:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]yyyyyyyyyyy... waszko- nie wiem czy u Was na zadupiu :roll::diabloti: są takie sklepy.... drogie, renomowane firmy..... SZMATEX sie nazywa, grzebalec, lumpex, kop-ciuszek :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

zartujesz???? :mdleje: ale kurrde faktycznie nie ma :lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]może ona nie dla siebie... może chce coś nam powiedzieć ............ :roll::roll:;)[/FONT]

nie chce :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):

zartujesz???? :mdleje:

nieeee :grins:

TYLKO TAM :roll: ubieram sie, Grosie, i pana P.... kupuje tam prawie wsjo- nawet mate edukacyjną grosia ma z grzebalca :diabloti: O!!! taka wyrodna matka jestem :eviltong::eviltong::eviltong:

no dobra kilka rzeczy nowych kupiłam w czechach :diabloti: u nas w polsce ni ma takich BURŻUJSKICH SKLEPÓW :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']absztyfikant mnie urzekł.
A raczej urzekły mnie jego pozy.
On jakiś bezwolny jest, prawda? :evil_lol:

[FONT=Arial]ale że kto?? Klocek czy Emil??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]:eviltong: [FONT=Arial]bo do obu pasuje.... :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

doberek, chwilę mnie nie było a tu takie zmiany - Dominisia ma juz faceta, obrotna dziewczyna :evil_lol:
a co do rehabilitacji trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak najlepiej
a Klocek rzeczywiście bardzo ruchliwy się zrobił :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']absztyfikant mnie urzekł.
A raczej urzekły mnie jego pozy.
On jakiś bezwolny jest, prawda? :evil_lol:

czemu przeczytałam bezwonny no czemu................................
Ale macie czarnego kocurrrrrra w domu, czy szuka może nowego domu ja chętnie tego kocurrrrra przygarnę :D miau

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]yyyyyyyyyyy... waszko- nie wiem czy u Was na zadupiu :roll::diabloti: są takie sklepy.... drogie, renomowane firmy..... SZMATEX sie nazywa, grzebalec, lumpex, kop-ciuszek :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

yyyy....na allegro też można znaleźć takie stroje dla dzieciaczków :grins: ostatnio widziałam kilka wydań dyń i tygrysków...na pewno inne stroje też można tam wygrzebać, ale mi nie starczyło czasu i wytrwałości :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:shock:[/FONT][FONT=Arial]:shock:[/FONT][FONT=Arial]:stupid: [/FONT][FONT=Arial]http://www.ulubiency.wp.pl/gid,11922810,img,11922814,kat,1012383,galeriazdjecie.html?T[page]=1 :mdleje:
[/FONT]

buahhahaha.....z tym to już lekko przegięli...ja jednak wolę wykąpać psa w wannie :diabloti: bo nie ma to jak ociekać wodą :evil_lol:

Posted

Cześć Madzialena z Grosią :loveu::loveu:
Foty obejrzałam - cudo :loveu:
a amant Grosiny widzę, że już pod pantoflem siedzi (zna swoje miejsce) :cool3::evil_lol: