Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial]atak klonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

rozumiem, ze jedno dziecko ci nie wystarcza i już tęsknisz za koljnymi dzieciątkami, najlpiej teraz bliźniaki, tak? :diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial]atak klonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

rozumiem, ze jedno dziecko ci nie wystarcza i już tęsknisz za koljnymi dzieciątkami, najlpiej teraz bliźniaki, tak? :diabloti:

Posted

żeby nie było... że zniknęliśmy.... i że tylko mage stać na zmiany fur dla dziecka co rok.... :diabloti: to chcięliśmy przyszpanować że my też z tych nadzianych :diabloti: rozrzutnych :diabloti: itepe... i nawet co pół roku se zmianiamy dzieciowóz :diabloti: i .................... chciałam kupić ten co maga :diabloti: i na szczęście nie kupiłam :roll: bo zaczynam się zastanawiać czy imię faktycznie ma związek z osobowością, charakterem, UPODOBANIAMI, pomysłami...

tymbardziej że w dniu kiedy maga dała foty Tadzia (chciałam napisać Jasia:evil_lol:) w KOSZYKU- my mieliśmy rano taką oto sesję :roll::roll::shock::shock:

Posted

[quote name='clockwork']żeby nie było... że zniknęliśmy.... i że tylko mage stać na zmiany fur dla dziecka co rok.... :diabloti: to chcięliśmy przyszpanować że my też z tych nadzianych :diabloti: rozrzutnych :diabloti: itepe... i nawet co pół roku se zmianiamy dzieciowóz :diabloti: i .................... chciałam kupić ten co maga :diabloti: i na szczęście nie kupiłam :roll: bo zaczynam się zastanawiać czy imię faktycznie ma związek z osobowością, charakterem, UPODOBANIAMI, pomysłami...

tymbardziej że w dniu kiedy maga dała foty Tadzia (chciałam napisać Jasia:evil_lol:) w KOSZYKU- my mieliśmy rano taką oto sesję :roll::roll::shock::shock:

ja zupełnie nie pojmuję o czym ty prawisz :shake:
najpierw o furze, potem o Tadziujasiu, potem coś o Dominice....:niewiem:

Wóz Grosi świetny, tylko powiedz, będziesz pchać czy ciagnąć? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja zupełnie nie pojmuję o czym ty prawisz :shake:
najpierw o furze, potem o Tadziujasiu, potem coś o Dominice....:niewiem:

Wóz Grosi świetny, tylko powiedz, będziesz pchać czy ciagnąć? :evil_lol:

bryka niżej... bede kulać :evil_lol::evil_lol:

[quote name='agbar']Ktos ci core podmienil...to niemozliwe zeby Ona tak urosla...:-)

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']i nowa bryka Domi ...........:loveu::loveu::loveu: jakoś tak mi sie to dziecko skurczyło :roll: jakaś takaś mała :roll::roll:

[CENTER]

Bożżżżż, jacy wy jesteście rozrzutni, co pół roku nowy wózek :shake:

hahaha, Coneco, rozważałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Bożżżżż, jacy wy jesteście rozrzutni, co pół roku nowy wózek :shake:

hahaha, Coneco, rozważałam :evil_lol:

[FONT=Arial]bogatemu nie zabronisz [/FONT]:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]a ja rozważałam ten Twój Espire + inne espire... ale po pomacaniu - padło na coneco- przekonała mnie ofoliowana barierka i podnóżek, i odpinana dodatkowo buda :roll:[/FONT]

idymy se do babci :eviltong::eviltong:

Posted

dawno mnie nie było...
przejrzałam kilka ostatnich stron - zważając na fakt iż dogo działa aktualnie hiperaktywnie zajęło mi to ok godziny...stwierdzam jednoznacznie że Demonika jest ładniutka, mimo że nadal do tatusia podobna to ładna:-) (pozdro dla tatuśka hihihi)
wózek fajny , my mamy inny ale też z pomarańczem;-)
Klocek przytył? może się tak na fotach z tym psiurem napuszył ale wydaje sie pare kilo większy:-)
co do klonowania to juz ci sie chce kolejnych? bo mi jakoś nie:-)

Posted

[quote name='clockwork']

tymbardziej że w dniu kiedy maga dała foty Tadzia (chciałam napisać Jasia:evil_lol:)

hahahahha

[quote name='clockwork']

u cioci..... maga żeby nie było... 2 min później był płacz i lament...jak się tylko kapła że na brzuszku ktoś ją położył :evil_lol::evil_lol:

ale kolorystyka podobna hahahahahaha

Grosia do drobnych to raczej nie należy ledwo co wsiadła do old wikinowej skool fury hahahha

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
dawno mnie nie było...
przejrzałam kilka ostatnich stron - zważając na fakt iż dogo działa aktualnie hiperaktywnie zajęło mi to ok godziny...stwierdzam jednoznacznie że Demonika jest ładniutka, mimo że nadal do tatusia podobna to ładna:-) (pozdro dla tatuśka hihihi)
wózek fajny , my mamy inny ale też z pomarańczem;-)
Klocek przytył? może się tak na fotach z tym psiurem napuszył ale wydaje sie pare kilo większy:-)
co do klonowania to juz ci sie chce kolejnych? bo mi jakoś nie:-)

dbsst napisał(a):
hahahahha

ale kolorystyka podobna hahahahahaha

Grosia do drobnych to raczej nie należy ledwo co wsiadła do old wikinowej skool fury hahahha

grrrrrrrrrrrrrrrr godzine tu sie dobijałam :angryy::angryy: już zapomniałam co chciałam komu napisać....

pirania- już pisałam- Kloc do tej foty wciągał brzuch :evil_lol::evil_lol: a wy tak brzydko o nim że gruby :roll::roll:

noooo gruby gruby- mniej spacerów- wychodzi tylko z pancie przed i po pracy.... jednym słowem zaniedbany ten pies ....... :oops::oops:

Grosia też.... ZBITA!!! jak to wczoraj elDohtore-rehabilitore powiedziała..... oczywiście się kłóciłam że nikt jej JESZCZE nie bije, ale ta i tak obstawała że taka... zbita klucha............. po kim???? :niewiem: chyba po piesku hał hał..... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]jadłyśmy zupkę... i podczas posiłku zerkłam w okno... ŚNIEG!!!! zaś ten zasrany ŚNIEG!!!!:angryy::angryy::angryy:

i tak mnie naszło....- po cholere ... po jaką cholere ja kupowałam spacerówke.:angryy::angryy:.. kiedy ta zasrana zima, to zima stulecia i skończy sie w 2110 roku :mdleje: :grab::grab:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jadłyśmy zupkę... i podczas posiłku zerkłam w okno... ŚNIEG!!!! zaś ten zasrany ŚNIEG!!!!:angryy::angryy::angryy:

i tak mnie naszło....- po cholere ... po jaką cholere ja kupowałam spacerówke.:angryy::angryy:.. kiedy ta zasrana zima, to zima stulecia i skończy sie w 2110 roku :mdleje: :grab::grab:
[/FONT]

pocieszę Cię ....u Mnie też sypie :diabloti: ale w ramach protestu nie ubrałam czapki :diabloti: a co ....

[quote name='malawaszka']i dalej sypie :shock: i znowu się będzie topiło i będzie plucha... bleee a TZ sie dziś śniła zielona trawkaaaaa :lol:

wow ...co On bierze ;)

Posted

a u nas słonko wróciłam ze spaceru rodzinnego i właśnie szykuje się pognać na mojej kolarzówce :D kiepsko całą ciąże na to czekałam moja kolarzóweczka jupijaje dziś skonam

Posted

[quote name='dbsst']a u nas słonko wróciłam ze spaceru rodzinnego i właśnie szykuje się pognać na mojej kolarzówce :D kiepsko całą ciąże na to czekałam moja kolarzóweczka jupijaje dziś skonam

:stupid: na kolarzówce po śniegu :roll: ....u nas po kostki śniegu i cały czas sypie ...grrrrrrrrrrrr