malawaszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 hihihi uśmiech scerbaty :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Alicjo, Alicjo, ja cię widzę jako babcię :p Quote
dbsst Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 czy to oby na pewno Grosia? Grosia nie chodzi na rózowo przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Maga100']Alicjo, Alicjo, ja cię widzę jako babcię :p [FONT=Arial]no wiesz ....zębów jeszcze w szklance nie trzymam .... :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='dbsst']czy to oby na pewno Grosia? Grosia nie chodzi na rózowo przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]czasami MUSI jak Magda pranie robi :diabloti:[/FONT] Quote
agaga21 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jak to jest, że dorosły człowiek bez zębów wygląda tragicznie a taki maluszek słodko....? Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Georgia]ładnemu we wszystkim ładnie :) scerbatemu też :loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rozowoooooo miiiiii:evil_lol::evil_lol: czesc babo:multi: PS Alicja ty tak do mnie o tym tiutianiu?Bo jakos tak podejrzewam...Nie napisalam ze mnie sie nie podoba jak ktos tiutia nad dzieckiem tylko,ze JA tego nie robie i nie lubie bo taka nie jestem i chyba bym sama z siebie pekla ze smiechu...Po prostu nie pasuje to do mnie.Mozna podziwiac i sie roztkliwiac nie wydajac z siebie dzwiekow co i ja czynie...:grins: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agaga21']jak to jest, że dorosły człowiek bez zębów wygląda tragicznie a taki maluszek słodko....? [FONT=Arial]trafne spostrzeżenie :roflt: no i wylałam se kawe :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] Matko swej Najukochańszej Córki :loveu: , zdaj dziś proszę relację jak już bedziesz po szczepieniach /Grosi oczywiście / ile razy Cię cucili z omdlenia :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agbar']Rozowoooooo miiiiii:evil_lol::evil_lol: czesc babo:multi: PS Alicja ty tak do mnie o tym tiutianiu?Bo jakos tak podejrzewam...Nie napisalam ze mnie sie nie podoba jak ktos tiutia nad dzieckiem tylko,ze JA tego nie robie i nie lubie bo taka nie jestem i chyba bym sama z siebie pekla ze smiechu...Po prostu nie pasuje to do mnie.Mozna podziwiac i sie roztkliwiac nie wydajac z siebie dzwiekow co i ja czynie...:grins: [FONT=Arial]aaa też, też :mad:a co .... :mad:..czy ja kiedy robiłam ...a tititititi :mad:...otóż nie :p...a to ze Grosia nie moja ... to niczemu nie szkodzi by pokochać to małe paskudztwo :loveu: i broń boshe nie tiutam na głos ( palma mi nie wali :diabloti::shake:) a z Grosią rozmawiam jak z CZŁOWIEKIEM :p , uczę ją partyzanckich pieśni i takich patriotycznych :roll: np ,,my pierwsza brygada :diabloti:,, ...wybieramy z Grosicą gdzie ustawić tablice do rysowania ( nie wiem czemu matka dziecka oponuje na samo wspomnienie o tym wynalazku :diabloti:)bo na ścianach nie ma miejsca nawet żeby dojść porysować :mad: [/FONT] Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aaa też, też :mad:a co .... :mad:..czy ja kiedy robiłam ...a tititititi :mad:...otóż nie :p...a to ze Grosia nie moja ... to niczemu nie szkodzi by pokochać to małe paskudztwo :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]i broń boshe nie tiutam na głos ( palma mi nie wali :diabloti::shake:) a z Grosią rozmawiam jak z CZŁOWIEKIEM :p , uczę ją partyzanckich pieśni i takich patriotycznych :roll: np ,,my pierwsza brygada :diabloti:,, ...wybieramy z Grosicą gdzie ustawić tablice do rysowania ( nie wiem czemu matka dziecka oponuje na samo wspomnienie o tym wynalazku :diabloti:)bo na ścianach nie ma miejsca nawet żeby dojść porysować :mad:[/FONT] Ze do mla z tym kijem:crazyeye:Do ciezarowy:crazyeye:skandal:shake::diabloti: Jak mnie ktos zacznie nad synem naszym mialczec,piskac,tiutac -udusze....:evil_lol:Uszyma wyobrazni slysze te zmiekczenia....A potem sie co niektorzy dziwuja jak dziecko 6letnie sie wygadac nie umie... Wole tablice do rysowania niz zestaw malego perkusisty ktory ogladal ostatnio B.:cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agbar']Ze do mla z tym kijem:crazyeye:Do ciezarowy:crazyeye:skandal:shake::diabloti: Jak mnie ktos zacznie nad synem naszym mialczec,piskac,tiutac -udusze....:evil_lol:Uszyma wyobrazni slysze te zmiekczenia....A potem sie co niektorzy dziwuja jak dziecko 6letnie sie wygadac nie umie... Wole tablice do rysowania niz zestaw malego perkusisty ktory ogladal ostatnio B.:cool1::evil_lol: [FONT=Arial]a co to ...że ciężarówka to pod ochroną :crazyeye::diabloti:przeca ciąza to normalny stan ...no powiedzmy :diabloti::evil_lol: perkusje dla Grosi Wujek Cezary oglądał :grins:...ja chciałam kupić zestaw marakasy , tamburino , bębenek ....ale mnie Magda pogoniła po sklepu :roll:nie wiem dlaczemu Co do dziamgania... do dziecka cza mówić normalnie ..i tak se samo zacznie tworzyć własne słowa ... ale wzorzec musi mieć poprawny [/FONT] Quote
agbar Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a co to ...że ciężarówka to pod ochroną :crazyeye::diabloti:przeca ciąza to normalny stan ...no powiedzmy :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]perkusje dla Grosi Wujek Cezary oglądał :grins:...ja chciałam kupić zestaw marakasy , tamburino , bębenek ....ale mnie Magda pogoniła po sklepu :roll:nie wiem dlaczemu [/FONT] [FONT=Arial]Co do dziamgania... do dziecka cza mówić normalnie ..i tak se samo zacznie tworzyć własne słowa ... ale wzorzec musi mieć poprawny [/FONT] Powiedzmy,ze normalny:roll::diabloti: Ja tez nie wiem czemu Cie pogonila:niewiem:..jakas siakas niemuzykalna ta Magda cy cus?:hmmmm::evil_lol: Quote
Cola Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agbar']Wole tablice do rysowania niz zestaw malego perkusisty ktory ogladal ostatnio B.:cool1::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]perkusje dla Grosi Wujek Cezary oglądał :grins:...ja chciałam kupić zestaw marakasy , tamburino , bębenek ....ale mnie Magda pogoniła po sklepu :roll:nie wiem dlaczemu[/FONT] ja też wolę tablicę do rysowania :diabloti: A. dostał zakaz kupowania zestawu małego chemika i zakaz trzymania materiałów wybuchowych w nadmiernej ilości w domu :mad: takich jak mleko w proszku czy czekolada :cool1: ....o mamo już widzę jak fundujemy nowe przedszkole :evil_lol: :evil_lol: ale najpierw stawiamy nowy dom :diabloti: Quote
dbsst Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czasami MUSI jak Magda pranie robi :diabloti:[/FONT] to ma czas jeszcze na pranie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bijcie się dziołchy bijcie tylko pozdejmujcie koszulki do tych zapasów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wypoczęta Matko Polko :diabloti: Quote
ice_t Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 doberek, uśmiechnięta Dominiczka - widok bezcenny Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='dbsst']to ma czas jeszcze na pranie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] z tym praniem to ściema :cool1: przeca to pralka pierze :grins:[/FONT] bijcie się dziołchy bijcie tylko pozdejmujcie koszulki do tych zapasów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Wypoczęta Matko Polko :diabloti: [FONT=Arial]eee taki cyc jak ty masz to szło by pokazać ....gdzie ja tam z takim wypierdkiem :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 :cool3::cool3: nie było szczepienia.... nie mieli personelu który ma wprawę w cuceniu mdlejących matek :diabloti::diabloti: szczepienie przesunięte na za tydzień bo mała ma katarek i pokasłuje :shake: w piątek byliśmy u lekarza ino z katarkiem i leczymy- dziś dostała dodatkowo syropek.... mamy tydzień na wyleczenie..... nic groźnego- oskrzela, płucka czyściusieńkie, ale ten cholerny katar :mad::mad::mad: Quote
apple Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='clockwork']:cool3::cool3: nie było szczepienia.... nie mieli personelu który ma wprawę w cuceniu mdlejących matek :diabloti::diabloti: szczepienie przesunięte na za tydzień bo mała ma katarek i pokasłuje :shake: w piątek byliśmy u lekarza ino z katarkiem i leczymy- dziś dostała dodatkowo syropek.... mamy tydzień na wyleczenie..... nic groźnego- oskrzela, płucka czyściusieńkie, ale ten cholerny katar :mad::mad::mad: [FONT=Century Gothic]Kup sobie olejek Olbas do kropienia w celach inhalacyjnych i maść wygrzewajacą Pulmex baby.....a no i niezbędna bedzie Frida;)[/FONT] Quote
clockwork Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Kup sobie olejek Olbas do kropienia w celach inhalacyjnych i maść wygrzewajacą Pulmex baby.....a no i niezbędna bedzie Frida;)[/FONT] od 6go mies. życia :p Quote
clockwork Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 61 cm, i 4700 g. a jednak ona rośnie a nie śpiochy sie sqrczyły :diabloti: Quote
Alicja Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='clockwork']:cool3::cool3: nie było szczepienia.... nie mieli personelu który ma wprawę w cuceniu mdlejących matek :diabloti::diabloti: [FONT=Arial] a słyszałam eRka jechała :diabloti:myślałam , że to do Ciebie :p[/FONT] szczepienie przesunięte na za tydzień bo mała ma katarek i pokasłuje :shake: w piątek byliśmy u lekarza ino z katarkiem i leczymy- dziś dostała dodatkowo syropek.... mamy tydzień na wyleczenie..... nic groźnego- oskrzela, płucka czyściusieńkie, ale ten cholerny katar :mad::mad::mad: [FONT=Arial]maśćka majerankowa :p[/FONT] [quote name='clockwork']aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 61 cm, i 4700 g. a jednak ona rośnie a nie śpiochy sie sqrczyły :diabloti: [FONT=Arial]rośnie Moja najulubieńsza Dogomaniaczka :loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='clockwork']od 6go mies. życia :p [FONT=Century Gothic]Co od 6 miesiąca?:crazyeye: Ja u Ali stosowałam wcześnie........o ja wyrodna:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co od 6 miesiąca?:crazyeye: Ja u Ali stosowałam wcześnie........o ja wyrodna:roll::evil_lol:[/FONT] :razz::razz: Preparatu Pulmex Baby nie należy stosować u niemowląt poniżej 6. miesiąca życia Olejek Olbas może być stosowany nawet u dzieci od 3 lat pytałam o oba lekarza stwierdził że to ostateczność i że póki co nie ma potrzeby ryzykowania, ale dzięki za radę :loveu: Quote
apple Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='clockwork']:razz::razz: pytałam o oba lekarza stwierdził że to ostateczność i że póki co nie ma potrzeby ryzykowania, ale dzięki za radę :loveu:[FONT=Century Gothic]no masz....nie dziękuj bo do doopy ta rada była:roll: [/FONT] Quote
Recommended Posts