apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Iv_']Nic z tego Japcokowa, tym razem ja byłam szybsza i nic tego nie zmieni :eviltong: :eviltong: :eviltong: żadne wymowne yyyhyyyy i tym podobne :eviltong: Musisz pogodzić sie z tym O! :p :diabloti: :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrze:roll:...............[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]mądrzejszy zawsze wie kiedy ustąpić:diabloti:[/COLOR][/SIZE] Witam WAS wdwupaku:loveu:.... no to się nazywa bliższe spotkanie trzeciego stopnia:evil_lol: [url]http://images6.fotosik.pl/373/559cb59b393ee850.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mamuśki.... polećcie mi coś SKUTECZNEGO na rozstępy :roll: nie chciałabym być zmuszona do dziarania se płomieni ba brzuchu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mamuśki.... polećcie mi coś SKUTECZNEGO na rozstępy :roll: nie chciałabym być zmuszona do dziarania se płomieni ba brzuchu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Klockowa. Po pierwsze to gratulacje :multi: Ja się smarowałam oliwką w żelu i nie miałam rozstępów, ale nie wiem czy to ma znaczenie że pracowałam prawie do końca i ćwiczyłam sobie w domu to co położna nam pokazywała w szkole rodzenia ;). Quote
bonsai_88 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [B]Klocusiowa[/B] - do końca 3 miesiąca oliwka [może być w żelu - wygodniej się nakłada].... dopiero po 3 miesiącu może być jakikolwiek krem :razz: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) i koniecznie ciepłe czułe ręce do smarowania :loveu:.... zoba po ile jest ten Fissan ....moje obie dwie go stosowały i mają ładne brzuszki [/B][/COLOR][/FONT]:razz::razz: Quote
Iv_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) i koniecznie ciepłe czułe ręce do smarowania :loveu:....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zoba po ile jest ten Fissan ....moje obie dwie go stosowały i mają ładne brzuszki [/COLOR][/FONT][/B]:razz::razz:[/quote] te ręce to podstawa :evil_lol: :loveu: Fissan na Allegro jest od 18 do 22 złoty za 100 ml. Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Iv_']te ręce to podstawa :evil_lol: :loveu: Fissan na Allegro jest od 18 do 22 złoty za 100 ml.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no proszę ...niezawodna Iv ;) a ja smarowałam ...kremem NIVEA i oliwką Johnson's baby :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] musiałm zasięgnąć pamięci TZta :oops::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]napięcie napięcie... po prostu musze znaleźć czas żeby pozmniejszać i wrzucić.... :roll::roll: spręże sie- obiecuje- w tym tyg. powinny być... tera gonitwa po lekarzach ale jak siedne na dupie :razz::razz: wrzuce... przysięgam :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Madzialena...najlepsza jest Mustela ale jest strasznie droga:cool1: ja smarowałam się Ziajką....całkiem niezła....a i oczywiście oliwką....tak zamiennie.....ale rozstepy i tak miałam..moze nie takie straszne ale miałam i tak i tak:cool1: Myślę że jeśli ma się skłonność do rozstępów (tzn jeśli robia ci się bez ciąży) to nie ma co marzyć że w czasie ciąży ich nie bedzie.....nawet najlepsiejszy z najepsiejszych krem nie pomoże....niestety:roll: W takiej sytuacji krem pomaga tylko uelastycznić skórę żeby włukna kolagenowe tak nie pekały i zmniejszyć ilość ewentualnych rozstępów.....tyle w tym temacie:cool1: Aaaaaaaaallleee nie martw sie pierdołami;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra no nie na całym doopalonie ...tylko troszkę :roll: no i kilka na bioderkach :razz::roll: A tak swoją drogą to ciekawie by wyglądały te płomienie na brzuchu .... skojarzenie mam zobrazowane :diabloti:.....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra no nie na całym doopalonie ...tylko troszkę :roll: no i kilka na bioderkach :razz::roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Apage Satane!!!!:placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Fissan dobry jest :p A z rozstępami jeśli ma się skłonności to i tak wyjdą... ja mam brzuch jakby mnie wesoły rzeźnik dorwał :placz:... a kremiki używałam :-( Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='bonsai_88']Fissan dobry jest :p A z rozstępami jeśli ma się skłonności to i tak wyjdą... ja mam brzuch jakby mnie wesoły rzeźnik dorwał :placz:... a kremiki używałam :-([/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahahah to możemy sobie podać rekę;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ala Tobie dupa urosła ? :evil_lol: Chyba padnę normalnie :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Pandisia']Ala Tobie dupa urosła ? :evil_lol: Chyba padnę normalnie :mdleje::mdleje::mdleje:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no co ....poczekaj jak mnie zobaczysz ...juz nie jestem taka laska jak ostatnio :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nawet Klockowa zauważyła ostatnio ze się spasłam :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 i pamietaj klockowa nie jedz za duzo :roll::roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] [COLOR=Red]no so ty ....musi jeść same smakołyczki [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red][B]:p A na rogaliki nie przyszłaś to Klocusiowa zjadła :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no ale jak bedzie duzo jest to bedzie grubaskiem :roll: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='evaxon']i pamietaj klockowa nie jedz za duzo :roll::roll::roll::roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] [COLOR=Red]no so ty ....musi jeść same smakołyczki [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red][B]:p A na rogaliki nie przyszłaś to Klocusiowa zjadła :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='evaxon']no ale jak bedzie duzo jest to bedzie grubaskiem :roll: :placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: nie bojaj ...nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: nie bojaj ...nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to niech przynajmniej nie zjada łogaliczków dla mnie :razz::razz::razz::razz::mad::diabloti: Quote
zoil Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 witamy sie porannie:hand: [ja chce spowrotem do wyyyrka:placz:] Quote
ice_t Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 cześć Wam w ten piekny słoneczny poranek prawie juz wiosenny :) Quote
clockwork Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek :grins: dzięx laski za wskazówki.... a ja mam rozstępy po tyciu przy tarczycy :roll: na udach :p i nie kcem więcej :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts