Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']Nic z tego Japcokowa, tym razem ja byłam szybsza i nic tego nie zmieni :eviltong: :eviltong: :eviltong: żadne wymowne yyyhyyyy i tym podobne :eviltong:
Musisz pogodzić sie z tym O! :p

:diabloti: :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrze:roll:...............[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]mądrzejszy zawsze wie kiedy ustąpić:diabloti:[/COLOR][/SIZE]

Witam WAS wdwupaku:loveu:....

no to się nazywa bliższe spotkanie trzeciego stopnia:evil_lol:
[url]http://images6.fotosik.pl/373/559cb59b393ee850.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mamuśki.... polećcie mi coś SKUTECZNEGO na rozstępy :roll:

nie chciałabym być zmuszona do dziarania se płomieni ba brzuchu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mamuśki.... polećcie mi coś SKUTECZNEGO na rozstępy :roll:

nie chciałabym być zmuszona do dziarania se płomieni ba brzuchu :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Cześć Klockowa. Po pierwsze to gratulacje :multi:
Ja się smarowałam oliwką w żelu i nie miałam rozstępów, ale nie wiem czy to ma znaczenie że pracowałam prawie do końca i ćwiczyłam sobie w domu to co położna nam pokazywała w szkole rodzenia ;).

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];) i koniecznie ciepłe czułe ręce do smarowania :loveu:....

zoba po ile jest ten Fissan ....moje obie dwie go stosowały i mają ładne brzuszki [/B][/COLOR][/FONT]:razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B];) i koniecznie ciepłe czułe ręce do smarowania :loveu:....[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]zoba po ile jest ten Fissan ....moje obie dwie go stosowały i mają ładne brzuszki [/COLOR][/FONT][/B]:razz::razz:[/quote]
te ręce to podstawa :evil_lol: :loveu:

Fissan na Allegro jest od 18 do 22 złoty za 100 ml.

Posted

[quote name='Iv_']te ręce to podstawa :evil_lol: :loveu:

Fissan na Allegro jest od 18 do 22 złoty za 100 ml.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no proszę ...niezawodna Iv ;)

a ja smarowałam ...kremem NIVEA i oliwką Johnson's baby :p[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] musiałm zasięgnąć pamięci TZta :oops::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]napięcie napięcie... po prostu musze znaleźć czas żeby pozmniejszać i wrzucić.... :roll::roll: spręże sie- obiecuje- w tym tyg. powinny być...

tera gonitwa po lekarzach ale jak siedne na dupie :razz::razz: wrzuce... przysięgam :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Madzialena...najlepsza jest Mustela ale jest strasznie droga:cool1:
ja smarowałam się Ziajką....całkiem niezła....a i oczywiście oliwką....tak zamiennie.....ale rozstepy i tak miałam..moze nie takie straszne ale miałam i tak i tak:cool1:

Myślę że jeśli ma się skłonność do rozstępów (tzn jeśli robia ci się bez ciąży) to nie ma co marzyć że w czasie ciąży ich nie bedzie.....nawet najlepsiejszy z najepsiejszych krem nie pomoże....niestety:roll:
W takiej sytuacji krem pomaga tylko uelastycznić skórę żeby włukna kolagenowe tak nie pekały i zmniejszyć ilość ewentualnych rozstępów.....tyle w tym temacie:cool1:

Aaaaaaaaallleee nie martw sie pierdołami;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra no nie na całym doopalonie ...tylko troszkę :roll: no i kilka na bioderkach :razz::roll:

A tak swoją drogą to ciekawie by wyglądały te płomienie na brzuchu .... skojarzenie mam zobrazowane :diabloti:.....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dobra no nie na całym doopalonie ...tylko troszkę :roll: no i kilka na bioderkach :razz::roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Apage Satane!!!!:placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']Fissan dobry jest :p
A z rozstępami jeśli ma się skłonności to i tak wyjdą... ja mam brzuch jakby mnie wesoły rzeźnik dorwał :placz:... a kremiki używałam :-([/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahahah to możemy sobie podać rekę;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:bigcool: a ja nie miałam rozstępów ani w ciąży ani po :p.... ale za to jak mi doopa teraz urosła to siem zrobiły :angryy::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ala Tobie dupa urosła ? :evil_lol: Chyba padnę normalnie :mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Pandisia']Ala Tobie dupa urosła ? :evil_lol: Chyba padnę normalnie :mdleje::mdleje::mdleje:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no co ....poczekaj jak mnie zobaczysz ...juz nie jestem taka laska jak ostatnio :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nawet Klockowa zauważyła ostatnio ze się spasłam :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
[COLOR=Red]no so ty ....musi jeść same smakołyczki [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red][B]:p

A na rogaliki nie przyszłaś to Klocusiowa zjadła :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no ale jak bedzie duzo jest to bedzie grubaskiem :roll:

:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='evaxon']i pamietaj klockowa nie jedz za duzo :roll::roll::roll::roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
[COLOR=Red]no so ty ....musi jeść same smakołyczki [/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red][B]:p

A na rogaliki nie przyszłaś to Klocusiowa zjadła :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']no ale jak bedzie duzo jest to bedzie grubaskiem :roll:

:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: nie bojaj ...nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: nie bojaj ...nie będzie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
to niech przynajmniej nie zjada łogaliczków dla mnie :razz::razz::razz::razz::mad::diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek :grins:

dzięx laski za wskazówki....

a ja mam rozstępy po tyciu przy tarczycy :roll: na udach :p i nie kcem więcej :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]