supergoga Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 A tu mord zamiast domu. Mysle właśnie gdzie to zgłosic. Tyle lat miałam w domu ślimaki...jak tak można :cool3: Quote
Ajula Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 piękna psinka chyba trzeba będzie zmienić nazwę fundacji Quote
emilia2280 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='supergoga']Biedny ślimaczek - może myślał że ma DT albo DS. Bardzo brzydko!!![/QUOTE] [quote name='supergoga']A tu mord zamiast domu. Mysle właśnie gdzie to zgłosic. Tyle lat miałam w domu ślimaki...jak tak można :cool3:[/QUOTE] hihi, no ze slimaczka zabilam bo mial byc kleszczem, to brzydko, ale nie wiedzialam. ale te bez skorup to takie srednio piékne :p choc przyznam ze pozyteczne - w moim ogrodzie chodzá takie brázowo pomaranczowe tlusciochy bez skorup, bo zerujá na... organicznej kupie mojej suni :>>>> mam najzdrowsze slimaki w okolicy! a pamiétam zdjécia takich mega pokréconych spiralnych skorup, które kiedys widzialam daaawno temu jak wklejalas. to juz nie masz? smaczne byly? :pppp aaa, no i suni grzywka to jej znak firmowy - bez niej bédzie piéknym ale typowym spanielem. Ale Asia mi teraz da za to :p Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='emilia2280']aaa, no i suni grzywka to jej znak firmowy - bez niej bédzie piéknym ale typowym spanielem. Ale Asia mi teraz da za to :p[/QUOTE] Hahaha :lol: Nie dam, nie dam, każdy lubi co innego i ma do tego prawo. ;) Ale większość spanieli widywanych na ulicach chodzi z takim rozwianym włosem. :eviltong: Cóż ja poradzę na to, że mnie łapki świerzbią jak widzę takie kukuryku? :evil_lol: Quote
supergoga Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Asiu, masz na oku jakąś podobną spanielkę. Lala ma dom - już pojechała!!! Ale mam w warszawie domek chętny, ankieta super - w domu jedna młoda spanielka i kociak. Dom z ogrodem. Pokazałam naszego Lucka, ale może jakas miła panienka w typie Lali miałaby szansę. Moge Ci na PW dac namiary Quote
Ajula Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 o rany, ale szybko :lol: niech będzie szczęśliwa w swoim nowym domu Quote
malinaoona Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 właściciele Lali wrzucili na fb zdjęcia z pozdrowieniami :) mała szaleje z piłką, no i śpi w łóżku, za co mają u mnie plusa hi hi Quote
supergoga Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Tpo może wstaw tu jakieś fotki Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='supergoga']Asiu, masz na oku jakąś podobną spanielkę. Lala ma dom - już pojechała!!! Ale mam w warszawie domek chętny, ankieta super - w domu jedna młoda spanielka i kociak. Dom z ogrodem. Pokazałam naszego Lucka, ale może jakas miła panienka w typie Lali miałaby szansę. Moge Ci na PW dac namiary[/QUOTE] Przecudna wiadomość! :multi: :multi: :multi: Przejrzę nasze spanielki, może się podobna do Laleczki znajdzie. A Lucusia nie chcą? Wolą sunię? Prześlij mi proszę namiary na domek i ankietę, poczytam i pomyślę jaka sunia będzie do nich pasowała. [quote name='malinaoona']właściciele Lali wrzucili na fb zdjęcia z pozdrowieniami :) mała szaleje z piłką, no i śpi w łóżku, za co mają u mnie plusa hi hi[/QUOTE] Oj tak, koniecznie pokaż nam tutaj fotki łóżkowe, też chcemy nacieszyć oczy! :cool3: Quote
emilia2280 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ooo, extra! ale bédzie sterylizowana? Quote
supergoga Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Oczywiście że będzie. To warunek z umowy a dodatkowo sprawdzimy, zresztą Państwo potwierdzili że to zrobią. Lala pojechała tak szybko, bowiem ogromnie źle znosiła klatkę i budę - była typowo domowym wywalonym psem - nie mogła się znaleźć, baliśmy się o nią. Asiu, daj maila to Ci wszystko wyślę. Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='supergoga']Oczywiście że będzie. To warunek z umowy a dodatkowo sprawdzimy, zresztą Państwo potwierdzili że to zrobią. Lala pojechała tak szybko, bowiem ogromnie źle znosiła klatkę i budę - była typowo domowym wywalonym psem - nie mogła się znaleźć, baliśmy się o nią. Asiu, daj maila to Ci wszystko wyślę. [email protected] Quote
What May NN Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 to ja wrzuce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asia & Ginger Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Laleczka jak królewna teraz! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marylin Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='what may nn']to ja wrzuce uploaded with imageshack.us uploaded with imageshack.us cudna jest!!!! Quote
snuszak Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 to ja proszę teraz o reklamowanie naszego nowego spanielka Dinka! http://www.dogomania.pl/threads/216501-7-miesi%C4%99czny-czarny-spanielek-Dinko-szuka-odpowiedzialnego-w%C5%82a%C5%9Bciciela?p=17857030#post17857030 Quote
ookami Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT] [FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT] Quote
Recommended Posts