Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='supergoga']Biedny ślimaczek - może myślał że ma DT albo DS. Bardzo brzydko!!![/QUOTE]

[quote name='supergoga']A tu mord zamiast domu. Mysle właśnie gdzie to zgłosic. Tyle lat miałam w domu ślimaki...jak tak można :cool3:[/QUOTE]

hihi, no ze slimaczka zabilam bo mial byc kleszczem, to brzydko, ale nie wiedzialam. ale te bez skorup to takie srednio piékne :p choc przyznam ze pozyteczne - w moim ogrodzie chodzá takie brázowo pomaranczowe tlusciochy bez skorup, bo zerujá na... organicznej kupie mojej suni :>>>> mam najzdrowsze slimaki w okolicy!

a pamiétam zdjécia takich mega pokréconych spiralnych skorup, które kiedys widzialam daaawno temu jak wklejalas. to juz nie masz? smaczne byly? :pppp

aaa, no i suni grzywka to jej znak firmowy - bez niej bédzie piéknym ale typowym spanielem. Ale Asia mi teraz da za to :p

Posted

[quote name='emilia2280']aaa, no i suni grzywka to jej znak firmowy - bez niej bédzie piéknym ale typowym spanielem. Ale Asia mi teraz da za to :p[/QUOTE]
Hahaha :lol:
Nie dam, nie dam, każdy lubi co innego i ma do tego prawo. ;)

Ale większość spanieli widywanych na ulicach chodzi z takim rozwianym włosem. :eviltong:

Cóż ja poradzę na to, że mnie łapki świerzbią jak widzę takie kukuryku? :evil_lol:

Posted

Asiu, masz na oku jakąś podobną spanielkę. Lala ma dom - już pojechała!!!
Ale mam w warszawie domek chętny, ankieta super - w domu jedna młoda spanielka i kociak. Dom z ogrodem. Pokazałam naszego Lucka, ale może jakas miła panienka w typie Lali miałaby szansę. Moge Ci na PW dac namiary

Posted

[quote name='supergoga']Asiu, masz na oku jakąś podobną spanielkę. Lala ma dom - już pojechała!!!
Ale mam w warszawie domek chętny, ankieta super - w domu jedna młoda spanielka i kociak. Dom z ogrodem. Pokazałam naszego Lucka, ale może jakas miła panienka w typie Lali miałaby szansę. Moge Ci na PW dac namiary[/QUOTE]
Przecudna wiadomość! :multi: :multi: :multi:

Przejrzę nasze spanielki, może się podobna do Laleczki znajdzie. A Lucusia nie chcą? Wolą sunię?

Prześlij mi proszę namiary na domek i ankietę, poczytam i pomyślę jaka sunia będzie do nich pasowała.

[quote name='malinaoona']właściciele Lali wrzucili na fb zdjęcia z pozdrowieniami :) mała szaleje z piłką, no i śpi w łóżku, za co mają u mnie plusa hi hi[/QUOTE]
Oj tak, koniecznie pokaż nam tutaj fotki łóżkowe, też chcemy nacieszyć oczy! :cool3:

Posted

Oczywiście że będzie. To warunek z umowy a dodatkowo sprawdzimy, zresztą Państwo potwierdzili że to zrobią. Lala pojechała tak szybko, bowiem ogromnie źle znosiła klatkę i budę - była typowo domowym wywalonym psem - nie mogła się znaleźć, baliśmy się o nią.
Asiu, daj maila to Ci wszystko wyślę.

Posted

[quote name='supergoga']Oczywiście że będzie. To warunek z umowy a dodatkowo sprawdzimy, zresztą Państwo potwierdzili że to zrobią. Lala pojechała tak szybko, bowiem ogromnie źle znosiła klatkę i budę - była typowo domowym wywalonym psem - nie mogła się znaleźć, baliśmy się o nią.
Asiu, daj maila to Ci wszystko wyślę.
[email protected]

Posted

[FONT=Tahoma]Przepraszam, że nie w temacie…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oto piękny plakat zachęcający wszystkich do udziału w Dniu Kundelka w naszym schronie Serdecznie zapraszamy, naprawdę warto. Przewidywana moc atrakcji a największą będę oczywiście nasze rozkoszne psiaki
UWAGA! Komplet szczepień (bez wścieklizny) za 35 zł [/FONT]